Съкратиха зам.-директорите на МВР в Хасково, Пловдив, Бургас и Варна

Служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов е освободил със своя заповед зам.-директорите в няколко областни дирекции на МВР, съобщи "Дневник". Позицията на заместник областни директори се закрива в няколко града, където хората, които са я заемали, не са съвместявали други длъжности в системата. Такива са случаите в Пловдив, Варна, Бургас, Хасково.

Това е част от административната реформа и цели оптимизиране на позициите в министерството. Тези хора не са отстранени или уволнени, а ще им бъде предложена друга длъжност в системата, обясняват от МВР.


В областната дирекция на МВР в Хасково имаше двама заместници на шефа Ангел Цанков - Георги Бехов и Недан Хаджиев.

Откакто е заел поста в служебния кабинет, Пламен Узунов отстрани началника на дирекция "Инспекторат" в МВР, допълва по темата “Дневник”. По информация на медията още в първите дни Узунов е потърсил обяснение от Николай Гешев за водените проверки от Инспектората, които бяха насочени срещу него и близки до него полицаи, докато оглавяваше дирекцията в Пловдив.

След това служебният министър поиска главният секретар на МВР Георги Костов да бъде отстранен и това стана с указ на президента Румен Радев, въпреки че седмица по-рано Узунов отричаше да иска оставката на Костов и да е в конфликт с него.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (17)

  • 1
    Ми
    Мим
    40 -45
    14:20, 1 мар 2017
    Ех тези БСП почистват си терена и искат да си купя... Виж коментара
    • Аз
      АЗ11
      42 -22
      14:30, 1 мар 2017
      На видеоклип беше показано как на среща с младежите на ГЕРБ трима мъже раболепно целуват ръка на Бойко Борисов.
      Видеото изгледа и германският журналист Юрген Рот, който добре познава биографията на Борисов, съобщава ........

      Ако човек не знае, че якият мъж в центъра на кадъра е доскорошният български министър-председател Бойко Борисов, веднага ще си помисли, че тук се отдава почит към някой „капобастоне” - бос на калабрийската мафия. Защото точно по този раболепен начин верноподаниците на Ндрангетата почитат своите босове в Чиро или в Сан Лука.

      Като "капобастоне"

      Човек би си рекъл дори, че по този начин младите членове на ГЕРБ си припомнят за не съвсем прозрачното минало на многоуважаемия Бойко Борисов. Или може би просто са гледали предишната вечер класическото произведение на Френсис Форд Копола „Кръстникът”...

      Независимо от всичко това, за всеки демократ е болезнено да наблюдава това едва ли не кучешко покорство на младите хора и благосклонния жест, с който Борисов приема тяхната отдаденост. А така отново стигаме до "капобастоне", при това по време на едно мероприятие, чийто съорганизатор очевидно е германската фондация „Ханс Зайдел”. Тази фондация е близка до германския Християнсоциален съюз (ХСС), който, както е известно, е съосновател на ГЕРБ.

      ХСС и Борисов, ХСС и Орбан

      Но нека все пак да не бъдем толкова безкомпромисни. Та нали желан гост за ХСС е и унгарският министър-председател Виктор Орбан, който с все сили се бори за една нелиберална демокрация и за една авторитарна държава, докато в същото време, според познавачите, самата Унгария постепенно се превръща в посткомунистическа мафиотска страна.
    • Ми
      Мим
      27 -21
      17:26, 1 мар 2017
      А311 ако си беше направил труда щеше да разбереш, че ръката се целува по случай Сирни Заговезни. Ако си турчин и не почиташ българските традиции си е само твой проблем !!!
      Съветвам те също да прочетеш какво мислят европейският съюз за Нинова.
    • Не
      Незапознат
      9 -1
      22:18, 1 мар 2017
      Прави сте само за традицията или обичая.Освен четене се иска и поне малко разсъждаване след това. На Сирни Заговезни по-младите обикалят по-стари РОДНИНИ и БЛИЗКИ.Тези които целуват ръката му едва ли им е такъв.Освен разбира се ако не са близки по партийна линия.Но тогава коментара на А311 важи с пълна сила и нямате никакво основание да го обвинявате в неграмотност независимо от каква етност е.
  • 2
    Jo
    John
    25 -13
    14:42, 1 мар 2017
    ало, нямате връзка с кораба-майка, манипулации могат да се случат само в секционна комисия, а МВР няма право да влиза там...

    ако внушенията Ви, че МВР ще пази едни купувачи на гласове, а ще арестува други, просто си драснете клечката с предизборното кибритче!
  • 3
    12
    1234567
    33 -8
    15:06, 1 мар 2017
    Лошо няма,. по малко шуробаджанаци на ръководни постове.
  • 4
    Хи
    ХИТЛЕР
    19 -38
    15:26, 1 мар 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 5
    Ст
    стар полицай
    44 -17
    16:43, 1 мар 2017
    Идва време и на цанков. Даже много закъсняха. С махането му.Ако остане ще се кУпуват гласове от дпс и герб без никой да ги закача. Бсп отваряйте си очите докато е време после да не ревете...
  • 6
    Ко
    Колега
    21 -2
    19:38, 1 мар 2017
    Ти позна шестицата! Дребна душица,която е купена за жълти стотинки,за да нямат проблеми Депесарите-четата на втория разбойник Атаман. Покровивателстван от "КОЙ" ?
  • 7
    По
    Помислете с отворени очи
    13 -17
    19:48, 1 мар 2017
    За комуняги никога ,ама никога няма да гласувам !!... Виж коментара
  • 8
    Га
    гарбич
    16 -10
    20:34, 1 мар 2017
    Ало ОТВОРЕНИЯ кога виждаш живнала държавата бе АХМАК Какво се произвежда тук какво изнася държавата за да живне Ти знаеш ли че ние живеем само от еврофондовете на баба ти МЕРКЕЛ и от тук -там от продадено оръжие на някои ИДИОТИ да се избиват Недей кидна по нощните клубове ами чети вестници гледай телевизия но не БОЙКО МАФИОТСКИТЕ предавания
  • 9
    Ре
    реалист
    8 -6
    21:18, 1 мар 2017
    Тези от служебното правитество досега само лични интереси си гледат и правят реваншизам жялко. Българино осъзнай се защото утре ще е късно червената мафия чука на вратата тези дойдат ли на власт ще ни докарат до фалит и Европа ще ни изгони жялна ни майка
  • 10
    11
    111
    7 -5
    21:39, 1 мар 2017
    вижте само какво става в хасково комунягите нямат местни кандидатдепутати,а всичко от горе се нарежда ,несъм комунист но и да бях само при факта че ,ги нагласят от софия кандидатите само по себеси показва ,,борбата за депутатски постове е фикс идея ,никой няма да се сети за жалкия комунист от хасковския регион та и от цяла България АКО ЩЕ.етовае корнелия само замаява неурентираните бабички ,но те неса виновни те запомниха татовото време и сега очакват едвали не да се върне старото,,,,,,,, ,никога няма да стане това !!!!!!
  • 11
    До
    Доктор Петров
    4 -2
    21:52, 1 мар 2017
    Не се дерзайте, изборите ни ще бъдат оправени отвън, автобусите идват ! Полицаите ще са въоръжени след изборите с по един ятаган на кръста и турският ще е втори официален език!
  • 12
    Ха
    Хасковлии,
    10 -2
    22:00, 1 мар 2017
    Има и други партии освен БСП -капиталисти-"социалисти" и ГЕРБ-ненаситни мутри!
  • 13
    Мо
    Мога ли да питам
    7 -2
    01:43, 2 мар 2017
    като се освобождават бройки няма ли след три години ВОНЯ и МИЗЕРИЯ да сложат чистачка в КАТ ????????

    Две заплати на зам директори дават шанс за поне десет чистачки !!!!

  • 14
    Мо
    Мога ли да питам
    10 0
    01:50, 2 мар 2017
    В крайна сметка дамо в КАТ и Паспортна редовите граждани виждат Лицето на институцията "полиция" и какво? Още пред входа на КАТ ще си изповръщат червата като видят кошчетата, а ако свърнат да прегледат и "тоалетната за граждани отзад" не е чудно че предпочитат да си ходят направо в кьошето отпред!

    Това са реалните факти, които работещите в "институцията" и по принуда посещаващите я са принудени да търпят, докато всеки ученически стол отдавна да е затворен от ХЕИ!
Последни новини