450 униформени се грижат за обществения ред в деня на изборите в Хасковски регион

450 полицаи, жандармеристи, пожарникари и гранични полицаи се грижат за обществения ред по време на парламентарните избори на територията на Хасковска област, информират от Областна дирекция на полицията.  Гражданите могат да подават сигнали за нарушения и престъпления на единния европейски номер 112. Работа са започнали открити денонощни линии за получаване на информация от граждани.

На тел.: 982 2232, факс 982 5646 и e-mail: izbor@mvr.bg се приемат единствено сигнали, съотносими към дейността на МВР - свързани с нарушения, които могат да възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес. Създадена е организация за непрекъснат режим на обслужване на откритите линии. Подадените информации ще бъдат записвани.

В МВР-Хасково работи специален щаб, който поддържа връзка с всички поделения на МВР на територията на област Хасково и с всички организации, имащи отношение към днешния вот.Полицейските служители ще извършват незабавни проверки по всеки постъпил сигнал, като събраните материали са докладвани в ОИК и Прокуратурата, уверяват от МВР.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини