Зрелищно пристигане с Хамър, Порше и лимузина на бала на Гимназията по туризъм

    Ден трети от балните вечери украси отново с младост, стил и настроение покрайнините на Хасково. Абитуриентите от Гимназията по туризъм „Александър Паскалев”  заредиха с положителни емоции парк „Кенана”.

    Стилни дами с галанти господа отброиха времето, в което са били заедно през последните години на съзряването си и си пожелаха на добър час с обещанието, че не ще се забравят.

    Атрактивно появяване не липсваше и тази вечер. Красавица с кавалера си събраха събраха очите на присъстващите, слизайки от жълт Хамър. Друга двойка им отговори с урок по  впечатляващо появяване, като пристигна със сивкаво Порше. Те обаче направиха достатъчно място, за да паркира Кадилак, кйто доведе съучениците им. 

     Едно е сигурно-усмихнатите млади хора се забавляват, а и със сигурност нощта пред тях ще е запомняща се. Успешен път!

    haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      00
      00
      7 0
      22:34, 25 май 2017
      поправете името на директора!
    • 2
      12
      1221
      13 -1
      23:23, 25 май 2017
      Скромността краси човека.
    • 3
      То
      Тодор
      28 -1
      00:54, 26 май 2017
      Браво! Тези младежи с Хамъра, Поршето и другите супер коли са много повече от останалите абитуриенти! Та, така де - в днешно време в Опел 1998 може да си мазен дебелак, но в ЦеЕлЕс (понеже трябвало да използвам само кирилица) ставаш пухкав сладур! ;) Накъде вървим не знам. Жална ни майчица.
      • То
        Тодор
        20 0
        01:10, 26 май 2017
        Бай дъ уей, понеже сигурно някой би казал - тоя кво завижда, мога да кажа следното - аз карам така нареченият ЦеЕлЕс, затова и го споменах.И не - не ми го е купил тати, а аз лично. Но вероятно живея на друга планета, защото мисълта, че със скъпа кола представлявам нещо повече от останалите трудещи се за 500 кирливи лева хора, просто не присъства в ежедневието ми. ;) Предполагам е въпрос на различен възглед към живота. И честно казано ми е мъчно, че голяма част от нацията ни (не всички разбира се) и особено младежта се е превърнала в материална, чалгослушаща ПРОСТАЩИНА! Няма как да е различно, гледайки т*пите ни политици! Жалко... много жалко. Защо хората, които имат възможността бягат от тая т*па държава се питат наш'те любими политици?! Въпрос с МНОГО дълъг, но все един и същи отговор - ЗАЩОТО ТАЗИ ДЪРЖАВА Е Н-К-С. Живи и здрави!
    • 4
      Ма
      мастикаджия
      14 -1
      07:32, 26 май 2017
      Простотията не ходи по дърветата.На татко децата.Задължително трябва да са по прости от мене.
      Боже ,тая страна няма бъдеще.
    • 5
      Пс
      Психолог
      21 -1
      08:02, 26 май 2017
      Отдавна е доказано , че по- колкото по голяма , скъпа и мощна е колата , лодката , пушката или изберете си там каквото искате толкова по комплексиран е собственика. Горното няма нищо общо с парите .
    Последни новини