Радев: Стоим редом с Великобритания в борбата с тероризма

„България стои редом с Великобритания в борбата с тероризма”. Това написа президентът Румен Радев в Twitter във връзка с атентата в Лондон снощи. „Осъждаме остро поредното варварско нападение срещу мирни граждани”, написа още президентът.

 Припомняме, че седем души загинаха, а близо 50 други бяха ранени при нова атака в сърцето на британската столица, след като снощи бял микробус се вряза в пешеходци на "Лондон Бридж". След това превозното средство продължило към пазара „Бороу маркет“, където мъже нападнали минувачите с нож. Нападателите са трима. Те са застреляни от полицията 8 минути след първия подаден сигнал, съобщи The Guardian.

 

Източник: http://www.actualno.com

Видеа по темата

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Де
    демократ -кретен
    1 0
    19:55, 4 юни 2017
    Правилно казва президента НО това не топли никого След всеки атенат винаги следва един и същ СЦЕНАРИЙ който и пеленачетата го знаят------ олелия по телевизиите репортажи заклинания осъждане от меркел юнкер оланд и т н и т н свещи цветя венци и накрая шаблоннотозаклинания че въпреки жертвите ние НЕ СЕСТРАХУВАМЕ и продължаваме напред Е това стана ПРАКТИКА на ЗАПАД НО западняците след като си изградиха КОМУНИЗМА за който ние само МЕЧТАЕХМЕ си вкараха КРАСИВ АВТОГОЛ с МЮСЮЛМАНИТЕ ХАК им е СЕГА
    • Аа
      ааа
      0 0
      23:58, 4 юни 2017
      Автогола за който говориш не си го вкараха обикновенните хора.богаташите го вкараха на народите.искаха евтина работна ръка за да подбиват заплатите на собствените си народи. Обаче аз незнам някъде по света в зоопарк всички животни да са в една клетка. Резултата е предвидим.
Последни новини