Димитровградските градини - с летен график на работа от началото на юли

    От началото на месец юли влиза в сила летен график за работа на детските градини на територията на община Димитровград. През юли и август ще има дежурни групи в различни детски заведения. От 1 до 31 юли деца няма да приема градина "Звънче", а ще работи "Роза", която пък ще е затворена през август. Тогава ще работи "Звънче".

    През юли ще приема малчугани градина "Йорданка Чанкова". Същата градина ще почива през август. Градината в Ябълково ще е отворена през юли, а през август няма да работи.

    През юли деца могат да посещават градина "Радост", която ще е затворена през август. През същия месец ще работи "Пролет", която ще почива през юли.

    Градина "8 март" ще е затворена през юли и август, а ще приема деца "Приказка". Детското заведение в село Горски извор ще приема деца от 3 до 14 юли, след това до края на август няма да работи.

    Деца  могат да посещават и през двата месеца - юли и август  "Райна княгиня" и "Слънце" - както градините, така и яслите ще са отворени. Градината в добрич ще е на разположение през юли, а август ще почива. Градината в Меричлери ще разполага с една група  и през двата летни месеца.

    Детското заведение в кв."Марийно" ще приема деца през юли и ще е затворена през първата половина на август. В този период - от 1 до 15 август ще може да се посещава градината в кв.Черноконево. В кв."Изток" градина "Лилия" ще е затворена през юли, а ще приема деца през август.

    Детските кухни на територията на града ще  работят през периода и през двата летни месеца, уточняват от Общината.

    Графикът в подробности - вижте в снимките!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини