Димитровградските акробати с куп медали от финалите на държавното първенство

    Куп медали спечелиха възпитаниците на Спортен клуб по скокове на батут "Младост" - Димитровград на приключилите финали на държавното първенство. Те се проведоха в Ямбол от 15 до 18 юни, информира треньорът Димитър Димов.  Участниците от 15 клуба в страната са мерили сили в скоковете на батут и на акробатична пътека.

    При състезателите до 8 години в акробатичната пътека златен медал е завоювала Кристин Кръстева. При 13-14- годишните в същата дисциплина първа е Елица Манолова.  В индивидуалните изпълнения на батут при 8-годишните злато е спечелила и Ахинора Илиева. В същата дисциплина със сребро се е окичила Магдалена Стоянова. Александра Дешкова се е класирала на 5-то място.

    При момчетата във възрастовата група 8 години сребърен медал е спечелил Калоян Пеев. В индивидуалните скокове на батут в същата дисциплина Александър Вакрилов се е класирал на 7-мо място.

    С отличие се е завърнала от състезанието в Ямбол и Теодора Шкетрова при 9-10 -годишните участници, тя е спечелила бронзов медал. В същата възрастова група Вивиан Гочева е заела 6-то място. При момичетата 13-14 години Мария Никова е носителка на сребърен медал.

    В синхронните скокове при 10-годишните участници двойката Вивиан Гочева и Теодора Шкетрова са със сребърен медал. При 13-14-годишните в същата дисциплина Диана Сарафова и Мария Никова са спечелили злато. 

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини