Славейковци се включиха в Коледния благотворителен базар в Хасково

    Славейковци се включиха в коледния благотворителен базар на Областния управител на Хасково. Той бе открит днес от губернатора Станислав Дечев. Дарителската инициатива тази година е „За повече деца в България“ и се организира заедно с фондация „Искам бебе“.

    Повече от 35 училища и детски градини от цялата област участват със сувенири, картички, играчки, коледни сладкиши и ред неизброими предмети. За откриването в Хасково пристигна председателят на УС на фондация „Искам бебе“ Мария Янева. Тя благодари на Станислав Дечев за отзивчивостта и за съпричастността към каузата на фондацията и подчерта, че отговорността, която поема Областният управител е огромна.

    Станислав Дечев благодари на всички за отзивчивостта и готовността, с която се включват в инициативата. Областният управител лично връчи благодарности на всички участници и подчерта, че това е първата, но не и последна инициатива за каузата на „Искам бебе“. „

    Благотворителният базар в Областна администрация Хасково продължава до края на седмицата и очаква всеки благодетел всеки ден до 18 часа. 

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини