Кърджалиец си „подари” електрически стълб за Коледа, съседи се оплакват, че ще ходят по тъмно

Изображение 1 от 4

    Кърджалиец си „подари” електрически стълб за Коледа и предизвика недоволството на живеещите в блоковете срещу Пасарелката във „Възрожденци”.На стълба има осветителна лампа и хората се опасяват, че той ще бъде съборен и ще ходят в тъмното към Пасарелката. Наскоро нашенецът е оградил парцел за строителство и стълбът е попаднал в него. Това предизвиква безпокойството на съседите, които сигнализираха Кърджали бг вести. Хората на квартала са недоволни и от факта, че освен стълбът, в рамките на заградения парцел попада и ивица от бетонираната пътека към Пасарелката,изградена със средства на общината.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ма
      Мария
      5 0
      10:39, 25 дек 2017
      Загради пасарелката през която хиляди хора на ден минават на път за работа. Загради тротоара. Пред нашата кооперация не остана място къде да паркираме! Бясна съм! Къде си беее кмете нали си инженер? Как би могло да допуспеш такова нещо? Айде разреши го, иначе...
    • 2
      Яв
      Явер
      3 0
      11:05, 25 дек 2017
      Какъв " кмет"? Само в кърджали всеки може да загради тротоар и улица да и строи където и каквото му хрумне. Ред никакъв. "Кметът" и служителите му нехаят. Седят си на топличко и чистичко в сградата на общината и не им пука какво става в града, който "управляват". Иначе как да си обясниш факта например, че между два блока построяват трети по диагонал. Да не говорим за цветовете, в които боядисват фасадите. Възрожденци заприлича на циганско гето по шарении.
    Последни новини