Нова година с куверт от 39 до 438 лева в Хасково

Новогодишните приготовления поприключват. Повечето вече са направили избора си къде и в каква компания ще посрещнат 2018 година. Традиционно подготовката за тази вечер тръгва месеци по-рано, особено ако се предприема пътуване. Все по-често през последните години обаче хасковлии предпочитат домашните купони или пък събиране в новогодишната нощ в родния град с компания.

Има обаче и авантюристи, които остават в града, но не у дома, а си подаряват престой за няколко дни в хотел, издадоха местни хотелиери.

За едно такова преживяване цената е около 400 – 440 лева и включва две или три нощувки със закуски, вечери, Гала вечеря навръх Нова година, музикална програма, ползване на интернет, фитнес, басейн, сауна.

Все по-хитови сред хасковлии са предложенията, които идват за празнуване от къщите за гости в Минерални бани. В организацията на незабравимата празнична нощ за 65 лв. на човек са включени освен вечерята с няколко степенно меню, много музика на живо, DJ парти, томбола с награди и като бонус и спа удоволствията, дори и една процедура индивидуална вана.

Далеч по-скромни са предложенията за празничните куверти от ресторантите и механите в Хасково. Много от местата обаче вече са заети, информираха от бранша. За празничната вечеря на 31-ви декември снабдилите се вече с куверт са платили между 45 и 59, 90 лв. Богатството на трапезата включва обикновено салата, основно ястие, сухи мезета, десерт, баница с късмети, 50 мл. алкохол, едно безалкохолно, половин бутилка вино, чаша шампанско за наздравицата при посрещането на Новата година. Собствениците на заведенията навсякъде са се погрижили и за доброто настроение на посетителите, като са осигурили музика на живо. На някои места има подготвено и специално детско меню, което е на цена от 20-тина лева.

За любителите на вечерята у дома, но на шумния общ посреднощен купон, баровете отварят също вратите си на 31 декември.

Кувертите там се движат около 39 – 40 лева. А предложението за тези пари включва по едно малко питие, плодове, ядки, шоколад, студени деликатеси и разбира се-късметлийски мини банички.

Където и да сте решили да празнувате обаче, със сигурност трябва да се погрижите за доброто си настроение и с усмивка да срещнете Новата 2018 година, а това не се резервира предварително, нито пък струва пари, зависи си само от вас.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ko
    kokolobolo
    43 -1
    13:38, 30 дек 2017
    аааа повече на тия пари не давам.Миналата година грамнах 200 кинта за двама и закво за нищо.........тая година по 20 кинта на човек домашно
Последни новини