Следващият iPhone ще е с 3.2MP камера

Азиатски източници потвърдиха слуховете, че новото поколение на iPhone, което ще бъде пуснато на пазара през юни, ще съдържа CMOS модул с резолюция 3.2 мегапиксела. Досегашните модели iPhone и iPhone 3G съдържат 2-мегапикселни камери. Отсъства обаче каквато и да е информация за наличие на светкавица...

Реално информацията за резолюцията бе разпространена от OmniVision, които са разкрили пред DigiTimes.com, че са получили голяма поръчка от Apple за доставка на 3.2-мегапикселни камерни сензори.

Новият модел iPhone също така ще бъде в състояние да заснема и видео (което първите телефони на Apple не поддържаха без външен софтуер). Публикуването на заснетото медийно съдържание в Интернет ще става чрез софтуера MobileMe (iPhone OS 3.0).

Също така източникът твърди, че OmniVision ще доставят за Apple и 5-мегапикселни камерни модули. Те щели да бъдат използвани в "нов продукт, който ще дебютира в края на тази година". Какво ще представлява този модел, засега не се знае. Може тогава да се появи следващият "флагман" на серията iPhone.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини