Тихомир Иванов за книгата си: „Камино“ е пътуване към личността!

    Младият автор от Чирпан Тихомир Иванов представи снощи в Димитровград дебютната си книга „Камино: Пътят на завръщането“. Тя разказва за пътуването му по пътя на поклонниците – Камино де Сантяго в Испания и защо се е почувствал призован да го осъществи.

    „Някога по този път хората са тръгвали в търсене на божественото, днес извървяват разстоянието в търсене на себе си“, сподели Тихомир. И допълни, че приключението му е помогнало да надникне дълбоко в душата и мислите си. Това е било съчетано с капризите на природата, множество туристически забележителности и срещи с хора от цял свят.

    Като спасителен остров на надеждата определя Тихомир пътуването в книгата си. Преди да се реши на него се е чувствал празен, самотен, очужден, неразбран.  Авторът казва, че това е пътепис, лична житейска история и своеобразна изповед. „Камино“ е едно пътуване към личността в търсене на истината, на ролята на миналото и на всичко, което променя живота.

    Представянето на книгата на Тихомир из страната продължава. В обиколката са включени 30 български града. Предстоят срещи в Стара Загора и Бургас.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини