Вероника Берлускони изля пред медиите гнева от съпруга си

Използването на млади хубавици от шоубизнеса в кандидатските листи за европейските избори е безсрамна измет, коментира Вероника Ларио, съпруга на премиера Силвио Берлускони. Тя каза това в интервю пред агенция Анса по повод полемиките, разразили се около възможните кандидатури за европейските избори от страна на Народа на свободата на фрапантни и атрактивни момичета от шоубизнеса, избрани от Берлускони. Тези дни срещу този избор се изказа и фондация, близка до съюзника на Берлускони и шеф на Камарата на депутатите Джанфранко Фини.

„Искам да е ясно - аз и децата ми сме жертви, а не съучастници в тази ситуация. Трябва да я понасяме и тя ни кара да страдаме", допълни Вероника, която е бивша актриса.

„Някои писаха, че всичко това е в подкрепа на развлечението за императора. Поддържам това мнение, това, което изплува във вестниците, е безсрамен боклук, всичко е в името на властта", допълни съпругата на Берлускони.

Тя коментира и новината, според която мъжът й в неделя вечерта е отишъл на рождения ден на 18-годишно момиче в неаполска дискотека.

„Какво мисля ли? Всичко това изненада и мен, тъй като той никога досега не е идвал на празнуването на 18-годишния рожден ден на никое от собствените си деца, въпреки че е бил поканен", коментира разгневената съпруга на Берлускони.

Всъщност 18-годишната Ноеми от Неапол е късметлийката, на чийто рожден ден е отишъл изненадващо и за самата нея Берлускони. Ноеми нарича премиера papi, или „тати". Според вестник „Кориере дела сера" тя е висока, руса и има лице на дете.

„Това е най-хубавият подарък, който папи можеше да ми направи. Когато го видях, не можех да повярвам, бях много щастлива", коментира Ноеми.

Според нея Берлускони е приятел на семейството й. Бащата на Ноеми е общински служител и познава Берлускони от дълги години. „За мен отношенията с него (Берлускони - бел.ред.) са нещо нормално, но да дойде на празника ми - това просто не го очаквах. Да не ви казвам пък приятелите ми. На тях нищо не бях разказвала, тъй като така и така нямаше да ми повярват", допълни Ноеми пред вестник „Кориере дела сера".

Ноеми носи окачена на врата си златна верижка с диаманти, подарък от „папи". На масата у дома й стои музикалният диск на премиера с неаполитанския певец Апичела. Ноеми пее песните заедно с „папи", когато му ходи на гости в Рим или Милано.

Ноеми учи рекламен дизайн. Тя има като подарък и книга за символа на Народа на свободата с посвещение от Берлускони: „На моята малка Ноеми, на моята малка рекламна дизайнерка от нейното предполагаемо татенце".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини