14 °C

Ограничиха престоя на паркинга на един от хипермаркетите в града

  От днес 13.07.2018г. петък, паркингът на един от големите хипермаркети в Димитровград е с пропусквателни бариери и ограничено време за престой.

  От националния клиентски център на веригата обясниха, че времето за престой на паркинга е ограничено до 90 минути безплатно.

  Пропусквателният режим ще е за дните петък, събота и неделя, които съвпадат с работните дни на неделния пазар в града, който се намира в близост до хипермаркета, информираха на гише Информация в магазина.

  В упоменатите 3 дни от седмицата, ако престоят ви надхвърли безплатния период от 90 минути, се дължи такса по 3 лв. за всеки надхвърлен час. Автоматичната машина за плащанe, която е поставена на входа на магазина, в момента не функционира и таксата се заплаща на каса Информация. Всеки билет, който се издава от автоматичната бариера на входа има начален час и дата на влизане в паркинга.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Ав
   Автор
   11 -11
   15:31, 13 юли 2018
   Едва ли тази мярка ще реши проблема. Единствено ще се затрудни трафика на вход и изход. Клиентите ще бъдат по-изнервени и ще избягват посещението на магазина от което ще падне и оборота. Такса 3 лв. кой ще плати като винаги може да идеш и да си вземеш нов билет от бариерата и с него да излезнеш. Лично мое мнение е, че никой няма да спечели от поставянето на бариери. Да пробват пък с времето ще се види дали имат полза.
  • 2
   Ти
   Тилю
   15 -10
   15:36, 13 юли 2018

   То и това остана, редовно ни лъжат с промоциите в магазина, а сега и ако ми пойскат пари за паркинг повече няма да стъпя там. Не веднъж сък купувал стоки които на етикета на щанда са обявени на една цена а на касовата бележка са ми я таксували на по висока!

  • 3
   Га
   Гаргамел
   34 0
   16:05, 13 юли 2018
   Първо четете и после коментирайте.Отпускат ви си 90 минути безплатно .За това време ще си напазарувате не един ,а пет пъти.Правилно го правят защото от тарикатите дето ползват само паркинга петък ,събота и неделя ,аз като отида да пазарувам пък няма къде да паркирам.Все пак това е паркинг на магазина ,а не на квартала и на обикалящите по пазара
  • 4
   Ми
   Мина
   0 -2
   21:59, 14 юли 2018
   Трябваше да има някакъв предупредителен знак за бариера, защото едва не я отнесохме. А на излизане се образува опашка и включването в нея се оказа бавно. Но заради тарикатите, ще си патим ние.Или ще се ориентираме към Лидл.
  • 5
   Bo
   boss
   0 0
   22:08, 30 май 2019
   Споко! Тез бариери ще изкарат максимум до утре!

  Хороскоп за 26.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят предразполага към неангажиращи занимания и активна почивка. Имате прекрасна възможност да се отърсите от напрежението на работната седмица и да възстановите напълно силите си. Доверието, което гласувате на непознат няма да остане излъгано и най-вероятно ще бъдете много доволни от сътрудничеството си, въпреки първоначалните колебания.
  26 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Независимият ви дух ще се прояви и днес. Водени от разбирането си за нещата, ще сложите край на онези, които ви пречат да се чувствате истински и ще вземете решения, променящи в известна степен обичайните ви занимания. Бъдете толерантни и ще ви бъде по-лесно в отношенията с околните.
  26 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Споделете притесненията с близките си, ще намерите бързо решение и ще ви олекне. Денят ще ви предложи изненади, които бихте могли да трансформирате в добри реализации, стига да се възползвате на момента. Със сигурност няма да скучаете. Не се намесвайте в чужди спорове, имайки желание да сте полезни.
  26 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Налице са всички предпоставки, за да прекарате един приятен и спокоен ден. Заемате се с ангажименти, които не ви натоварват и се справяте чудесно. Ще споделите нещо, което ви вълнува с близък човек, надявайки се на съвет. Добре ще е, ако обърнете повече внимание на здравето си.
  26 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  За да решите въпросите, които ви притесняват си осигурете малко спокойствие. Нуждаете се от него и заради самите вас. Развлечения с приятели излет в планина, ремонтна дейност или риболов са сред възможните алтернативи за деня. Нещата ви се нареждат, а неприятностите бягат от вас.
  26 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Денят се свързва с творчески изяви и с внимание към любими хора. Няма да ви липсва желание за удоволствия и любов. Други от вас ще пътуват, но на близки разстояния. Подготвяте нечии празник и това изисква повече време по организацията му. Ентусиазирани сте и ще се справите.
  26 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Този ден повечето от вас ще отредят за почивка сред домашна обстановка. Имате нужда да се разтоварите и да обмислите бъдещите си професионални задачи. Вслушвате се в съветите, които получавате от близките си и това ще бъде само от ваша полза. Ще ви се наложи да се откажете от прекалено смел за момента замисъл. Вечерта ще се забавлявате истински.
  26 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не споделяйте личните си перипетии с всеки. Бъдете по-дискретни. Възможни са неприятни изненади и провокации. Потърсете приятни занимания, с които да се разтоварите от напрежението. Ще ви заредят с позитивни мисли и емоции. Подобно въздействие може да има и любим човек.
  26 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Нуждаете се от повече спокойствие и силна храна. Здравето ви също изисква грижи, движение и почивка. Споделете домашните задължения с близките си, не се ангажирайте с всичко сами. За щастие, до себе си имате хора, които ви обичат и с готовност ще поемат от товара ви. За други денят е свързан с пътувания и срещи.
  26 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Покажете благородство на характера си и благодарете на онези, които ви подкрепят и същевременно остават в сянката ви, грижейки се за вашето развитие. Ще овладеете стреса, като потърсите подходящи за интересите ви и желанията ви забавления. Любовта е мощна сила, не я пренебрегвайте.
  26 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Посветете този ден на семейството си и се опитайте да си починете в семейна обстановка. Нищо не застрашава спокойствието ви и все пак се постарайте всички да са доволни. Подхождате с разбиране към всеки един човек, затова едва ли ще ви е трудно. Направете нещо и лично за себе си, имате нужда.
  26 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Нерешени проблеми ще ви накарат да потърсите нови възможности за справяне с тях. Наясно сте, че това не може да продължава повече. Ако ви е нужна помощ, потърсете подходящия човек, за да не губите енергията си напразно. Вслушайте се в интуицията си, ще получите свежи идеи и желание да общувате с нови хора.
  26 окт 2020
  Последни новини