Ученически конкурс "Моето коледно дърво" организира Детски и младежки център

Конкурс за изработка на коледно дърво обяви ОП "Детски и младежки център". Инициативата е традиционна за центъра, като в предходните години деца и ученици имаха възможност да творят коледни звезди, коледни ангели и елени в навечерието на Рождество Христово.

В конкурса под надслов "Моето коледно дърво" могат да участват всички деца и младежи до 18-годишна възраст от Община Димитровград, разпределени в четири възрастови групи - до 7 години, от 1 до 4 клас, от 5 до 8 клас и от 9 до 12 клас.

Всеки участник може да изработи до 2 творби по темата, а височината на коледното дърво не трябва да надвишава 30 см. и да може да се окачва. Няма ограничения за вида на материалите, от който може да бъде изработен - хартия, пластмаса, вълна, фолио, прежда, плат, кадастрон, керамика, глина, дърво, стъкло и др.

Готовите творби трябва да бъдат подадени до 5 декември 2017 г. в сградата на Детски и младежки център. Те трябва да съдържат трите имена на автора, клас, училище или школа, както и телефон за връзка. Награждаването на победителите от конкурса е планувано за 12 декември в зала "Гросето".

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини