БДЖ с ново разписание от декември, шест влака спират да се движат през Димитровград

Изображение 1 от 2

    От 9-ти декември 2018г, неделя, влиза в сила новия график за движение на влаковете в цялата страна, като има големи промени в графика на влаковете заминаващи и преминаващи от гара Димитровград.

    От същата дата първия влак за Пловдив , заминаващ в момента от гара Димитровград в 04:25, спира да се движи.

    Втория влак, заминаващ от гара Димитровград към днешна дата в 05:40, от новото разписание ще бъде първи и ще заминава от тукашната гара в 05:20 - ежедневно / всеки ден/.

    Влака от Свиленград за Пловдив, който към днешна дата заминава от гара Димитровград в 06:30, ще заминава в 06:21 - ежедневно / всеки ден/.

    Влака който към днешна дата заминава в 08:25, ще заминава в 07:40 - без ден неделя.

    Влака от Свиленград за Пловдив, заминаващ към момента в 09:45, ще заминава от гара Димитровград в 09:35 - ежедневно /всеки ден/.

    Бързия влак от Бургас за София през Пловдив, който до 08-ми декември минава през Димитровград и заминава в 10:28 , от 09-ти декември ще се движи през Чирпан, същия няма да минава през Димитровград.

    Пътническия влак от Димитровград за Пловдив, който в момента заминава на 11:30 ще тръгва с пет минути по-рано. - ежедневно /всеки ден/.

    Бързия влак от Варна за София през Пловдив, заминаващ от гара Димитровград в 14:28 - няма да се движи през Димитровград, а през гара Чирпан.

    Пътническия влак от Димитровград за Септември, заминаващ от гара Димитровград в 15:40, ще се движи от гара Свиленград и ще бъде до гара Пловдив, като от гара Димитровград ще заминава в 15:35. - ежедневно /всеки ден/.

    Бързия влак от Свиленград за София, заминаващ от гара Димитровград в 17:00, ще се движи с 2 минути по-късно от досегашното си разписание в 17:02.

    Пътнически влак от Димитровград за Септември, който към днешна дата заминава в 17:25, ще заминава с 10 минути по-късно от досегашното си разписание. - ежедневно/ всеки ден/.

    Бързия влак от Бургас за София през Пловдив, заминаващ от гара Димитровград в 18:05 ч. - няма да се движи през Димитровград, същия ще се движи през гара Чирпан.

    Пътническия влак от Свиленград за Пловдив, заминаващ от гара Димитровград в 19:20, ще заминава от гара Димитровград с 50 минути по-рано в 18:30 ч. / ежедневно - всеки ден/.

    Последния пътнически влак от Момчилград за Пловдив, заминаващ от гара Димитровград в 20:04 ч. ще заминава от гара Димитровград с 23 минути по-рано в 19:41 ч. ежедневно - /всеки ден/.

    Първия пътнически влак от Пловдив за Свиленград , заминаващ на 06:10 ще продължи да се движи без промяна - ежедневно /всеки ден/.

    Втория пътнически влак , заминаващ в момента от гара Пловдив в 07:10 ще се движи ежедневно / всеки ден/ , като от гара Пловдив, влака ще заминава с 5 минути по-рано в 07:05 ч. ежедневно - /всеки ден/.

    Третия пътнически влак от Пловдив за Димитровград, заминаващ в момента от гара Пловдив в 08:10, ще заминава от гара Пловдив с час по-късно, като влака ще се движи до гара Свиленград - ежедневно /всеки ден/.

    Бързия влак от София за Бургас през Пловдив, заминаващ от гара Пловдив в 08:55 - няма да се движи през Димитровград, същия ще се движи през гара Чирпан.

    Бързия влак от София през Пловдив за Свиленград, заминаващ от гара Пловдив в 11:10, ще продължи да се движи както досега - без промяна.

    Бързия влак от София за Варна през Пловдив, заминаващ от гара Пловдив на 13:10 - няма да се движи през Димитровград, ще се движи през гара Чирпан.

    Пътническия влак от Пловдив за Димитровград, заминаващ на 13:40 от гара Пловдив, ще заминава от гара Пловдив в 13:10 /без дните събота и неделя/ влака ще се движи само в работни дни.

    Пътническия влак от Пловдив за Свиленград, заминаващ от гара Пловдив в 14:10 ще продължи да се движи - ежедневно без промяна.

    Пътническия влак от Пловдив за Димитровград, заминаващ от гара Пловдив в 16:10 ще продължи да се движи ежедневно /всеки ден/ без промяна/.

    Бързия влак от София за Бургас през Пловдив, заминаващ от гара Пловдив в 17:05 от 09-ти декември няма да се движи през гара Димитровград, същия ще се движи през гара Чирпан.

    Пътническия влак от Пловдив за Димитровград, заминаващ на 17:40, от новото разписание ще заминава с 30 минути по-рано в 17:10, като същия ще се движи ежедневно /всеки ден/.

    Бързия влак от София за Свиленград през Пловдив, заминаващ от гара Пловдив в 18:10 ще продължи да се движи без промяна.

    Пътническия влак от Септември до Димитровград, заминаващ от гара Пловдив в 19:05, ще се движи само в участъка Пловдив - Димитровград, като същия ще заминава в 19:10 - без ден събота.

    Последния пътническия влак от Пловдив за Димитровград, заминаващ на 21:25 ще заминава с 15 минути по-рано в 21:10 - ежедневно / всеки ден/.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ха
      ХА така
      3 -1
      20:16, 23 ное 2018
      Тъпо, тъпо, тъпо! БДЖ не са да улесняват гражданите, а да им създават трудности при пътуване по надалеч.

    Случаен виц

    Последни новини