Лекция на тема „Ваксини“ организират в димитровградската библиотека

Градска библиотека „Пеньо Пенев“, съвместно със списание „9 месеца“, организират безплатно училище за бъдещи и настоящи родители в Димитровград.

Инициативата постави началото си на 20 октомври с лекция на тема „Първи грижи за новороденото“.

Темата на новата лекция в училището за родители ще бъде „Ваксини“ и ще се състои на 23 февруари от 10:00 часа в Градска библиотека „Пеньо Пенев“, а лектор ще бъде д-р Славка Кокудева, педиатър. Тя знае всичко по темата, ще отговори на въпросите ви и ще даде ценни съвети.

С появата на бебето се появяват редица притеснения и се търсят отговори на много въпроси.
Особено актуален е въпросът за ваксините. Ако искате да разберете всичко важно, свързано с тях, ако се интересувате от това кои са препоръчителните и кои задължителните ваксини, то тогава заповядайте на срещата с д-р Кокудева.

Димитровград е единадесетият град, в който списанието ще провежда всеки месец безплатни лекции за бъдещи и настоящи родители. В останалите 10 града в България „9 месеца“ организира училище за родители от 15 години, което се радва на висока посещаемост. С „9 месеца“ на училище е първият социален проект в България, който напълно безплатно организира лекции за бременни жени и майки на деца до 3-годишна възраст.

Всички желаещи могат да се запишат по един от следните начини: тел. 0876 181 114, e-mail school@9meseca.bg,  www.9m-bg.com или www.facebook.com/uchilishte.9meseca.

Всеки посетител ще получи комплимент от списание „9 месеца“ и ще участва в томбола с награди.
Лекциите за бъдещи и настоящи родители на списание „9 месеца“ са напълно безплатни.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини