21 °C

Избраха победителите в поетичния конкурс "Усещане за любов"

Имената на победителите в общинския конкурс за поезия „Усещане за любов” обявиха от Детски и младежки център – Димитровград.  На 11 февруари, комисия с председател: Петко Каневски – поет, и членове  Диляна Христова - поетеса и  Демир Демирев - поет, избраха победителите в трите възрастови групи.

Първа възрастова група – 12-15год.:

I място „Покорство” – Антоанета Ицова, гр. Меричлери ОУ ”Д. Матевски”

II място „Усещане за любов” – Траяна Иванова, гр. Димитровград ПЕГ „Д-р Иван Богоров”

II място „Така ми се иска” - Антоанета Ицова, гр. Меричлери ОУ ”Д. Матевски”

III място „Чувството любов” – Виолета Димитрова, с. Крепост ОУ „Христо Ботев”

III място „Реален сън” – Станка Добрева. гр. Димитровград ОУ „П. К. Яворов”

Втора възрастова група – 16-18год.:

I място „Усещане за любов” – Славея Славчева, гр. Димитровград ПМГ „Иван Вазов”

II място „Вятърна магия” – Добромир Зафиров, гр. Димитровград ПЕГ „Д-р Иван Богоров”

III място „Усещане за любов” – Мария Кирева, гр. Димитровград ПЕГ „Д-р Иван Богоров”

Трета възрастова група – над 18год.:

I място „Без охрани” – София Милева, гр. Хасково 27г.

II място „Вино и любов” – Таня Ангелова, гр. София 26г.

III място „Да тръгваме” – Денис Молодцов, Руссия 20г.

Награда на ГБ“П. Пенев“- Димитровград

Спирали” – Ирина Митева, гр. Димитровград, ПЕГ „Д-р Иван Богоров”

Награда на Клуб на дейците на културата – Димитровград

Ще видя ли отново Любов?” – Микаела Димитрова, гр. Димитровград, ПМГ „Иван Вазов”

Награда на Председателя на Общински съвет – Димитровград

Пръстенът” – София Милева, гр. Хасково, 27г.

Официалното награждаване на победителите в конкурса традиционно ще се състои на 14 февруари 2019г. от 15:00ч. пред металното сърце на входа на парк „Марица”. Там наградените автори ще прочетат своите стихотворения.


Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 21.09.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Дайте възможност на любимите ви хора да се погрижат за вас. Денят не носи проблеми. Починете си. Не прибързвайте със съветите към близките ви. Без да искате ги натоварвате излишно. Занимавайте се със свои неща, които ви помагат да се откъснете от натоварващи мисли.
21.09.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Подхождайте към решаване на проблемите делово, като се абстрахирате от емоциите. Запазете добрия тон и ведрата атмосфера около себе си, вслушвайте се в мнението и на другата страна. Помислете преди да предприемате каквото и да било. Предстои ви нещо ново, което изисква повече внимание и по-добра ориентираност.
21.09.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Душевната ви хармония се отразява чудесно и на външността ви. Ако съумеете де преодолеете дребните недоразумения в отношенията с интимния партньор, денят обещава да бъде много приятен. Отделете време за приятелите си.
21.09.2019

Хороскоп за Рак

Рак
За предпочитане е да се включите в изпълнение на обща задача, отколкото да се опитвате сами да я свършите. Екипната работа ще бъде резултатна и ще ви остане време за по-приятни неща. С партньора си ще говорите за намеренията си и ще търсите мнението му по всички общи въпроси. Вечерта ви ще е различна, но и вълнуваща.
21.09.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Натоварванията днес не са препоръчителни, погрижете се за здравето си. Също така не допускайте дребни сплетни да развалят настроението ви. В добро разположение на духа сте и всичко, което измислите сега ще ви се отдава с лекота за напред. Въпреки това не се надценявайте.
21.09.2019

Хороскоп за Дева

Дева
Радвате се на много добро здраве днес. Настроението ви е приповдигнато и с лекота разведрявате атмосферата у дома. Може би ще бъдете заинтригувани от плановете на ваш приятел. Предложението му ще ви се стори доста привлекателно и едва ли ще се колебаете дълго преди да приемете. Нямате много време за да довършите ангажимент, по който отдавна работите.
21.09.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Покажете на хората, които имат очаквания към вас, че държите на обещанията си. Бъдете коректни и в отношенията си с онези, с които работите. Не всичко е бизнес, по-важни са човешките взаимоотношения, стига да го разбирате и вие така. Никой не е застрахован от грешки, важно е да ги осъзнаем и избягваме за в бъдеще.
21.09.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Работата ще ви наложи да вземете неотложни мерки, но помислете дали не пропускате важни неща. Вслушвайте се в градивната критика, полезно е. У дома ви очаква спокойствие. То все повече ви привлича и ви се иска да не ви напуска.
21.09.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не бъдете предубедени към хора, които ви предлагат партньорството си. Проверявайте собствената си информация и не предприемайте рисковани действия. Използвайте почтени средства и дайте изява на опита и авторитета си. Настроението ви ще се повиши от вниманието на скъп за вас човек. Пътуване или друго вълнуващо преживяване за някои от вас.
21.09.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Заслужавате достойна почивка за усилията през седмицата. За някои от вас не е никакъв проблем да си я осигурят, но други ще трябва да се справят с опитите на близки и далечни роднини да ги ангажират. В повечето случаи можете с чиста съвест да се измъкнете без да се налага да давате обяснения. Все пак преценете дали подкрепата ви е наистина наложителна.
21.09.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще си поставите цел и ще я следвате до края. Така ще постигнете бърз напредък и ще останете доволни от себе си. Изградили сте си авторитет на отговорен човек и това ще ви донесе поръчки и нови бизнес-взаимоотношения. Ще впечатлите някого с непрекъснатото си желание да сте интересни и загадъчни.
21.09.2019

Хороскоп за Риби

Риби
Предпочитате да сте сами днес и да размишлявате, но не се обграждайте с бариери. Приемете доброто отношение на всички и се опитайте да се впишете в обстановката. Така най-бързо ще преодолеете кризата си и ще продължите напред. И щом веднъж сте поели в правилната посока, няма да има какво да ви спре.
21.09.2019
Последни новини