Учениците от ОУ "Алеко Константинов" посрещнаха Баба Марта

Изображение 1 от 4

    Баба Марта дойде в ОУ “Алеко Константинов“. По случай празника учители и ученици украсиха фоайетата на училището, класни стаи и кабинети. Учениците от ЦДО изготвиха кътове за 1 март. Децата от ДГ – 1, филиал „Роза“ гостуваха на учениците от СИП-ДБТ с ръководител Спаска Димчева. Малчуганите пяха песни, рецитираха стихове и редиха пъзели за Баба Марта. Гост на мероприятието беше Светла Билярска от Градска библиотека, която изненада децата, облечена като Баба Марта. Бъдещите първокласници си тръгнаха доволни, окичени с шестици и мартеници, изработени от учениците.

    По случай празника класните ръководители на четвъртите класове посетиха детските градини. Те вързаха мартеници на децата и им подариха легенди за мартеницата.

    Учениците със специални образователни потребности от клуба по занимания по интереси „Аз моделирам“ изработиха матреници, с които направиха изложба.

    Учениците от ДП – Техника и предпиемачество посетиха Дневния център за деца с увреждания. Там поздравиха своте приятели със стихчета и песни за Баба Марта и им вързаха мартеници.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини