Пампорово открива нов парк за водни и горски приключения в местността Язовира

Изображение 1 от 3

    15 юни лифтовете в Пампорово започват работа и ще работят без почивен ден до 22 септември. На разположение на туристите ще бъдат ПВЛ 1 от Туристически Център Пампорово до Студенец, ПВЛ 2 от Студенец до Снежанка, ПВЛ 4 от Смолянски езера до Снежанка и лифта от Чепеларе до Мечи чал.

    Една от основните атракции в курорта и това лято ще бъде „Велопарк Пампорово“, който разполага с множество разнообрани трасета и маршрути за планинско колоездене с различни нива на трудност, подходящи както за любители и начинаещи колоездачи, така и за професионалисти.

    Още следващата седмица между 20 и 23 юни по време на петото поредно издание на „Пампорово Байк Фест“, курорта ще приеме част от елита на Европейската колоездачна сцена, а поводът е домакинството на страната ни за първи път на кръг от „iXS Downhill Cup”!

    Много нови атракции ще радват туристите през лятото, като новоизградения „Пампорово Адвенчър Парк“, който ще отвори врати тази събота в местността Язовира. Паркът ще предложи на посетителите много забавления, сред които въжена градина с 10 елемента, скокове върху въздушна възглавница, разходка с водни колела, лодки и риболов.

    Събитията в Пампорово продължават на 29 юни с официалното откриване на новия конферентен център в хотел Перелик, който включва 5 зали с най-модерно и иновационно оборудване и общ капацитет от над 1100 човека. Откриването на конферентния блок ще съвпадне с официалното откриване на летния сезон в курорта, когато всички лифтове ще работят безплатно.

    СмолянБгвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини