Най-силната благотворителна вечеря за младите таланти на Димитровград

    "Вчера се състоя най-слината благотворителна вечеря до този момент, и то не само заради събраните средства, но и заради най-богатата и пътра програма до сега" заяви Тодор Славов - Теос, който е един от организаторите на събитието.

    Благотворителна вечеря в подкрепа на талантливи деца и младежи в Димитровград бе организирана за 4-та поредна година от младия магьосник Тодор Славов - Маг Теос и с помощта на Петя Миткова.

    Тазгодишната благотворителна вечеря разполагаше с най-богата програма и събра най-много средства в подкрепа на младите таланти. Събраната сума е 1984 лева. Основните средства са от разпродадените куверти за мероприятието.

    Събраните пари се разпределят между двата димитровградски таланта Микаела Димитрова /музика/, която завоюва две поредни години 1-во място в „Национален преглед на младия талант” и Борис Нондов /карате/ , който е национален състезател при кадети и юноши, два пъти шампион на Международния турнир, трети на Европейска купа в Швейцария и пети на Световния турнир в Япония, няколко пъти Национален шампион и много други призови класирания.

    Програмата, която забавляваше публиката, бе изпълнена с изненади, в нея взеха участие Маг Теос, неговият най-малък ученик Алекс Попов. В програмата участваха както Микаела със своите песни, така и Борис Нондов със зрелищна демонстрация. Гост-звездата на вечерта бе изгряващият талант на България - Марио Михайлов, познат от сцената на „Като две капки вода”, който се включи с музикални изпълнения. Една от изненадите на вечерта бе отбелязването на рожденния ден на Марио Михайлов, който бе поздравен и дарен с торта и подаръци.

     

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини