Заведение на морето свали цените след обществено недоволство - 11лв. за бутилка вода

Изображение 1 от 2

    Снимки на касови бележки с абсурдно високи цени в черноморския курорт "Албена" бяха разпространени в социалните мрежи и предизвикаха масово възмущение от това, което се случва по морето на фона на значително по-малкия брой туристи тази година.

    „С моя екип знаем какво сме поръчали и си правим много бързо сметка кой какво е ял и пил. И ми направи впечатление, че е доста висока сметката. И се загледах в цената на водата. В касовата бележка пишеше 11 лева. Направи ми впечатление, че и пърленката струваше 9,50 лева”, обясни в предаването „Здравей, България” Васко Чергов, един от хората, публикували снимки в социалната мрежа. 

    Чергов допълни, че преди да си поръчат, той и неговата компания са разгледали менюто и си поръчали храна, която не е във висок ценови диапазон. 

    Според собственика на заведението цените на минералната вода и пицата са толкова високи поради факта, че в началото на сезона групи туристи си поръчват по един брой от тях и му заемат цялата маса. Към този момент цените изглеждат по друг начин. 
    Маргита Тодорова – директор на „Маркетинг и реклама” към КК „Албена” се извини на клиента за грешката, която е допуснал техния партньор. „Доброто съотношение „качество-цена” е водещо в днешно време. И това е доказателство за избора на нашите гости. Повече от 40% от тях са ни постоянни”, обясни тя. 

    По думите й наемите в курорта не са се покачили драстично.

    Източник: http://novanews.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ти
      Тити
      15 0
      10:37, 4 юли 2019

      Ами браво, съседите ни византиици, водата ти я дават безплатно, а нашите апаши искат по 11 лева.

    • 2
      Бъ
      БЪЛГАРИН
      11 0
      10:49, 4 юли 2019
      Българи не ходете по нашето черномориуе.тези собственици кожодери са най брутални и тепегьози.по нагли и накрая не предлагат никакви услуги а едни сорати и т.н. Нека да останат гладни да мизерствуват да им вземат банките хотелите и да ги видите как ще клекнат тези ненаситни мутрагени. Ходете в гърция и в турция.вижте промоциите за истински онклузив особено в турция за по 400-500 лева даже и с превоза.тука трябва да си на тръни кога и как ще те прекарат.- още от такситата и навън по дюкяни и падзни псевдоатракции. Храната в хотелите много често е префасонирана от остатъци от минали дни.алкохол ментета колкото искаш и т.н. Пълен бойкон та мошениците хотелиери и ресторантьори на нашето черноморие. Да се научат тези шарлатани малко на почтеност.
    • 3
      Ko
      kovo
      0 -2
      11:33, 4 юли 2019
      Цените на всичко друго могат да бъдат свободни, но надценката на водата трябва да бъде ограничена.
    • 4
      Йо
      йокин
      0 0
      18:31, 6 юли 2019
      Добре де,останалата,храна да я хвърлят ли?Ми те ще фалират,още първия месец.
    Последни новини