„Диви и щастливи“: Най-скъпата българска продукция, с бюджет от 2.5 млн. лева (трейлър)

Днес за първи път феновете на киното могат да гледат официалния трейлър на филма „Диви и щастливи“, в който си партнират звездите Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Дария Симеонова и популярният швейцарец Базил Айденбенц. Бюджетът му надхвърля 2.5 млн. лева, което го превръща в една от най-скъпите български продукции за всички времена. 

Трейлърът показва ключови сцени от българската рамантична екшън-комедия и нови лица – Асен Блатечки, Калин Врачански, Явор Бахаров и Бен Крос, които също са част продукцията. Екипът мълчи за останалите родни звезди, които влизат в образите на колоритни герои от филма.

Историята е ориентирана към смелата и борбена жена, която има нужда от повече самочувствие, за да постигне мечтите си и да намери щастието. Характерно за филма е постоянната смяна на декори и визии. Действието се пренася през най-красивите места в София, Варна, Велико Търново и Русе, а героините на Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев непрекъснато сменят перуки и дрехи, за да останат неразпознаваеми за полицията, която ги преследва, но най-вече да се скрият от най-добрия инспектор в страната – Донев (в ролята Александър Сано). Той има завиден опит със залавянето на престъпници за по-малко от 24 часа, но не може разгадае действията на две решени на всичко жени.

Постоянното преобличане, наситените с адреналин екшън-сцени и модерен хумор са ключовите елементи в най-новия български филм, който се превърна в прецедент за родното кино, защото продуцентите му сключиха сделка за международно разпространение още преди да бъдат завършени снимките. Именно затова голяма част от диалога е на английски език. Филмът е изпълнил всички изисквания на дистрибутора за екшън – в него има каскади с автомобили, мотори, бъгита, също така сцени с хеликоптер и самолет.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини