7 °C

Проект дава шанс на двама младежи от Димитровград за безплатно обучение в Испания

ОП “Детски и младежки център“, като партньор по спечелен проект „Мечтай смело“, в направление - обучение по програма „Еразъм +“, предоставя възможност на двама младежи от Димитровград за безплатно обучение в Испания.

Проектът е спечелен от Испанската организация Permacultura Cantabria и представлява курс за обучение на младежи. Тренингът ще се проведе от 16 до 22 септември 2019г. в Кантабрия, Испания.

Обучението е финансирано изцяло по европейска програма и е безплатно за участниците.

Срокът за кандидатстване и записване е 19 август 2019г, а кандидатите е необходимо да отговарят на следните условия:
- да са на възраст от 18 до 29г.
- да владеят говоримо и писмено английски език;
- да са отговорни и мотивирани млади хора.

Европейският курс за обучение - Dragon Dreaming, който ще се проведе в Испания, ще запознава участниците с вид методология на преподаване, както с теоретични, така и с практически сесии.

Участващите младежки работници, след като се обучат на иновативни и предприемачески умения, работа в екип, реализиране на проекти и др., ще могат да ги прилагат в ежедневната си работа, подобрявайки значително качеството и нивото на работа на техните организации. Междувременно ще се подобри мотивацията им за работа, ще разширят своите учебни планове, а в последствие ще започнат да предлагат нови стратегически визии.

Методът на Dragon Dreaming интегрира холистични аспекти, които отдавна са игнорирани при съвременната работа с младежи. Ще се запознаят с нашето дясно и ляво полукълбо на мозъка, логика и интуиция, индивид и среда, теория и практика, мисъл и действие, работа и игра, успех и провал.

Какво трябва да подготви всеки участник преди курса?

Всеки участник ще представи себе си, своята организация, основни дейности, работни зони, най-добри практики, интереси, очаквания и т.н.
Предварително подготвените презентации изпращайте на: permaculturacantabria@gmail.com.

За повече информация: 0897 500 102 – Ивелина Тонева

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Възможно е да получите отговори, които отдавна търсите. Използвайте ги градивно и резултата ще бъде отличен. Успехи в обществените дейности. Ще срещнете уважение и признание от страна на околните. Семейството ще ви изненада приятно с добри новини. Очаквайте предложение за съвместен проект от партньори, с които сте работили преди.
20 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не разпилявайте енергията си върху странични интереси, а се съсредоточете върху работата. Любовта ви дава стимул и способности да правите чудеса. И живеете с усещането, че няма невъзможни неща. Работата в колектив също носи добри резултати. Увличате околните с идеите си и печелите съмишленици. Възползвайте се от момента.
20 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес можете да се замете с нещо, което сте отлагали до този момент. На някои неща обаче ще трябва да обърнете сериозно внимание, затова не отлагайте повече разглеждането им. В личен план ще трябва да положите повече усилия, за да вървят гладко отношенията ви със сърдечния ви партньор.
20 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако се посветите на професионалната си работа, рискувате да си навлечете неодобрението на близките си. Не за друго, а защото прекалено много време не сте сред тях и отсъствието ви им тежи. Приятни емоции за онези от вас, които ще запълнят времето си с по-интересни занимания.
20 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Денят е прекрасен за осъществяване на начинанията ви. Приятели ви оказват необходимата подкрепа и идеите ви ще бъдат осъществени по-скоро отколкото сте очаквали. Все пак не мислете, че всички са ви длъжни и оставяйте повече лично пространство на хората около вас.
20 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Доста разнообразен ден ви очаква днес. На работното ви място цари добро настроение, което бързо ще зарази и вас. Не бъдете прекалено подозрителни към колеги, рано или късно ще се уверите в искреността им. Мислете и за сърдечния си партньор.
20 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Грижете се за своите си дела и ще откриете предимства, за които при други обстоятелства не бихте се сетили. Дайте своя принос в обществените дела. Ще подобрите бита си, като внесете повече настроение и светлина в жилището си.
20 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Взаимоотношенията ви с любимия човек днес ви удовлетворяват напълно. Чувствате се прекрасно, но ви е трудно да се съсредоточите върху работата си. Мислите ви витаят в съвсем различна насока. Постарайте се да не се набивате на очи за да нямате неприятности. Препоръчително е да прекарате вечерта навън сред приятели.
20 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Очевидно имате проблеми в общуването с другите. Не си позволявайте безпочвени критики и компромати, рискувате като бумеранг да се върнат към вас. Ще ви обземат желания насочени извън дома, но това крие рискове за семейно обвързаните. За творческите личности - отлични перспективи.
20 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Очаква ви един сравнително спокоен ден днес. Срещата със стар приятел или приятни за вас хора ще ви зареди с положителна енергия и ентусиазъм. Моментът е подходящ за финансови начинания свързани с теглене на кредит. Не се колебайте, действайте и добрите резултати съвсем скоро ще са налице.
20 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С нови умения ще се включите в изпълнението на една задача и това ще подобри материалното и психическото ви състояние. Заобиколени от приятели ще се радвате на желани неща. Сами ще се ангажирате с обещание, което ще се окаже по-трудно за изпълнение, отколкото сте предвидили. Въпреки това ще удържите на думата си.
20 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи.
20 фев 2020
Последни новини