Спипаха криминално проявени водачи при проверки в Димитровград

Две лица на 50 и 47 години от гр. София са задържани в гр. Димитровград, съобщават от областната дирекция на МВР. При извършвана проверка на лек автомобил Форд Фиеста, 47-годишния софиянец се е представил с чужда самоличност. Установено е, че същият е с многократни криминални прояви. Лицата са заподозрени в извършването на престъпления на територията на гр. Хасково и гр. Димитровград. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

960 грама тютюн са иззели служители на РУ Димитровград. При извършвана проверка на лек автомобил Мерцедес 320, управляван от 41-годишен мъж от гр. Стара Загора, в багажното отделение на МПС-то е открита полиетиленова торба, съдържаща 960 грама тютюн. Предаден с протокол за доброволно предаване.

В гр. Димитровград, на ул. “Й.Николова“, служители на РУ Димитровград са спрели за проверка лек автомобил БМВ 520, с водач неправоспособен и криминално проявен 39-годишен мъж от града. При проверката е установено, че управлява автомобила в срок на административно наказание. По случая е образувано бързо производство. Задържан до 24 часа.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини