Иван Евлогиев е първият независим кандидат за кметския стол на Димитровград

  Известният бизнесмен от началото на прехода - Иван Евлогиев, ще се кандидатира за кмет на община Димитровград. За намерението си той съобщи лично чрез фейсбук профила си.

  В публикацията той посочва: „Август не е най подходящият месец за "революционен" патос, но винаги съм се борил срещу страха и зависимостите и това допълнително ме мотивира да взема своето решение да се кандидатирам за кмет на Димитровград”.

  Постът му завършва с думите, че и „най-смелият човек е този, който може да преодолее собственият си страх. А зависимостите....те изчезват заедно с причините, които са ги породили!”.

  Иван Евлогиев коментира, че кандидатурата му ще е независима, подкрепена от партии, коалиции и движения. Той е известен като създател на „Компакт холдинг” и първите частни вестници в Димитровград и Хасково в първите години на прехода. Докато през 90-те години развиваше мащабната си икономическа и търговска дейност у нас и по света, бизнесменът щедро подкрепяше спорта и културата в града. Името му се свързва още с приватизацията с Международната банка за инвестиции и развитие и заведеното срещу него дело за фалита на банката, по което бе оправдан.

  Това е втората кандидатура след очакваната номинация на ГЕРБ на настоящия градоначалник Иво Димов за трети мандат. До началото на предизборната кампания има още месец, в който се очаква да се появят и други кандидати. Все пак за сигурни претенденти за кметския пост на местните избори на 27 октомври може да се говори едва след официалната регистрация на кандидатите.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Ст
   стига бе
   16 -9
   14:38, 9 авг 2019
   То в Хасково има един 70 год,който ги докара до фалит сега и този ,трябва и ресторант да има в Кметството!!!
  • 2
   За
   за кмет на Хасково
   15 -2
   15:09, 9 авг 2019
   Евлогиев е по подходящ за Хасково.Тук си нямаме свестен кандидат.
  • 3
   Пи
   Пишеш
   14 -23
   18:51, 9 авг 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 4
   Пи
   Пишеш
   11 -21
   18:51, 9 авг 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 5
   Пи
   Пишеш
   9 -22
   18:51, 9 авг 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 6
   Пи
   Пишеш
   8 -18
   18:51, 9 авг 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Ди
    димитровград
    8 -3
    11:03, 10 авг 2019
    нали пишеш саркастично,не вярвам да си сериозен
  • 7
   Лу
   Луната
   12 -10
   19:08, 9 авг 2019
   Много зле сте се осветили....слънцето ако ви е затворила очите....но какво да се прави....така са зависимите хора...
  • 8
   Dg
   Dgrad
   31 -8
   19:55, 9 авг 2019
   Уррррааааааа!
   Долу ГЕРБаджийският геноцид!
  • 9
   Хр
   Христов
   15 -5
   22:57, 10 авг 2019
   Крайно време е да се смени статуквото!!!
  • 10
   Ан
   Анонимен
   2 0
   15:44, 14 авг 2019
   Какво стана бе и ти ли огладня или нети стига пенсията,отивай в Хасково

  Хороскоп за 12.12.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Проявявайте повече сдържаност в оценките си за хората. Рискувате много, ако налагате мнението си или пък го споделяте с неподходящи хора. С повече разбиране и подход решавайте спорните въпроси. Отношенията в семейството стават най-важните за вас. Не прибързвайте при вземането на крайни решения, съвсем скоро ще ви се открият прекрасни шансове за реализация.
  12 дек 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Романтични влечения ще ви потопят в приятната компания на личност, към която се стремите отдавна. Деловите представители измежду вас ще посветят от времето си на срещи и договорености, свързани с предстоящи сделки. Финансите ви ще са пропорционални на енергията, която влагате в работата си, но не при всички.
  12 дек 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Финансови успехи днес ще отвлекат вниманието ви от интимната сфера. Все пак може би някои от вас ще забележат вниманието, с което ви дарява привлекателна личност от противоположния пол. Не пропускайте шанса си, може да съжалявате. Някои от вас се насочват към мащабни покупки, планирани отдавна.
  12 дек 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Интелигентни и находчиви ще привличате околните, насърчавайки ги да работят усърдно в подкрепа на общите ви интереси. Ако желаете да запазите и занапред уважението им бъдете открити, но личните си вълнения запазете за себе си. Остротата на нечие мнения ще ви кара да бъдете по-внимателни.
  12 дек 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Правилното разпределение на задачите ще ви осигури време за всичко, което предвиждате за днес. Навременна информация ще улесни работата ви и ще ви осигури водещи позиции в проекта, върху който се трудите. Качествата ви се ценят и от много посоки ще търсят съдействието и съветите ви.
  12 дек 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Контактите с хора от вашата професионална среда(или сферата в която се реализирате), ще бъдат особено плодотворни днес. Споделените идеи ще ви заредят с енергия, а за доброто ви настроение решаващи са и неочакваните приходи, които ще реализирате.
  12 дек 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Имате планове и конкретни идеи за развитието на проекта, върху който работите, но не бива да губите търпението си. Възползвайте се от услугите на колегите си и не пренебрегвайте желанието им да са ви полезни, ако не с друго, то с опита си. Вземете мерки и по отношение на здравословен проблем.
  12 дек 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ускорено ще се развиват за вас събитията днес, с последните си действия сте създали условия за това. Без да изпадате в излишно притеснение, ще следвате логиката и интересите си, грижейки се наред с това и за доброто на хората от близкото си обкръжение. За всички е вярно, че скоро ще получат това, към което се стремят.
  12 дек 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Със съдействието на влиятелна личност успявате да преодолеете административните спънки, които ви забавят в момента. Съвсем скоро ще имате нужната ви свобода на действие и ще осъществите идеите си. Възможно е неразбирателство с делови партньори по финансирането на съвместен проект. За сега имате достатъчно време за да направите нужните промени.
  12 дек 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят ще ви предложи възможности за добра реализация, най-вече на бизнесмените. Ще се чувствате удобно и в добро настроение. Причина за това може да бъде реализирана сделка или друга придобивка. Ще споделите вълненията си с приятели и ще се радвате на близостта си.
  12 дек 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Няма да се поддадете на напрежението и ще работите за приключване на започнатите задачи и всички останали, които очакват вниманието ви днес. Уверено ще се впуснете в надпревара с можещите, доказвайки качествата и правото си да сте сред първите. Приемането на чуждите успехи ви прави чест.
  12 дек 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Учете се от опита на успелите, за да постигне целите си. Правете компромиси и ще постигнете повече в отношенията си с околните, и което е по-важно, няма да оставате разочаровани. Нечие натрапващо се присъствие ви идва в повече. Мислите ви са в друга посока, но човека, който ги владее не подозира за тях.
  12 дек 2019
  Последни новини