13 °C

Иван Евлогиев е първият независим кандидат за кметския стол на Димитровград

  Известният бизнесмен от началото на прехода - Иван Евлогиев, ще се кандидатира за кмет на община Димитровград. За намерението си той съобщи лично чрез фейсбук профила си.

  В публикацията той посочва: „Август не е най подходящият месец за "революционен" патос, но винаги съм се борил срещу страха и зависимостите и това допълнително ме мотивира да взема своето решение да се кандидатирам за кмет на Димитровград”.

  Постът му завършва с думите, че и „най-смелият човек е този, който може да преодолее собственият си страх. А зависимостите....те изчезват заедно с причините, които са ги породили!”.

  Иван Евлогиев коментира, че кандидатурата му ще е независима, подкрепена от партии, коалиции и движения. Той е известен като създател на „Компакт холдинг” и първите частни вестници в Димитровград и Хасково в първите години на прехода. Докато през 90-те години развиваше мащабната си икономическа и търговска дейност у нас и по света, бизнесменът щедро подкрепяше спорта и културата в града. Името му се свързва още с приватизацията с Международната банка за инвестиции и развитие и заведеното срещу него дело за фалита на банката, по което бе оправдан.

  Това е втората кандидатура след очакваната номинация на ГЕРБ на настоящия градоначалник Иво Димов за трети мандат. До началото на предизборната кампания има още месец, в който се очаква да се появят и други кандидати. Все пак за сигурни претенденти за кметския пост на местните избори на 27 октомври може да се говори едва след официалната регистрация на кандидатите.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Ст
   стига бе
   16 -9
   14:38, 9 авг 2019
   То в Хасково има един 70 год,който ги докара до фалит сега и този ,трябва и ресторант да има в Кметството!!!
  • 2
   За
   за кмет на Хасково
   15 -2
   15:09, 9 авг 2019
   Евлогиев е по подходящ за Хасково.Тук си нямаме свестен кандидат.
  • 3
   Пи
   Пишеш
   14 -23
   18:51, 9 авг 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 4
   Пи
   Пишеш
   11 -21
   18:51, 9 авг 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 5
   Пи
   Пишеш
   9 -22
   18:51, 9 авг 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 6
   Пи
   Пишеш
   8 -18
   18:51, 9 авг 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Ди
    димитровград
    8 -3
    11:03, 10 авг 2019
    нали пишеш саркастично,не вярвам да си сериозен
  • 7
   Лу
   Луната
   12 -10
   19:08, 9 авг 2019
   Много зле сте се осветили....слънцето ако ви е затворила очите....но какво да се прави....така са зависимите хора...
  • 8
   Dg
   Dgrad
   31 -8
   19:55, 9 авг 2019
   Уррррааааааа!
   Долу ГЕРБаджийският геноцид!
  • 9
   Хр
   Христов
   15 -5
   22:57, 10 авг 2019
   Крайно време е да се смени статуквото!!!
  • 10
   Ан
   Анонимен
   2 0
   15:44, 14 авг 2019
   Какво стана бе и ти ли огладня или нети стига пенсията,отивай в Хасково

  Хороскоп за 19.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Споделяйте притесненията си и търсете мнението на специалисти, така ще ви бъде по-лесно да намерите решението, което търсите, ще ви спести време и ще съберете повече опит. Отегчението ви от някого или нещо ще отстъпи място на приятна изненада. Идеите и предложенията ви ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С творчески импулс ще търсите нови пътища за развитие на уменията си. Възможно е да срещнете известно подозрение или безразличие към работата си, но продължете да работите. Сигурно е, че ще бъдете обградени с вниманието и любовта на човека, който ви разбира и споделя интересите ви.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Целите, които си поставяте подхранват духа ви и дават сили да се справите с предизвикателствата по пътя. Наясно сте, че трудности ще има, но и кой може да ви възпре. Придобивка за дома или лично за вас ще подобри настроението ви.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате искреното желание да доведете до край започнато начинание, но независещи от вас пречки ви спъват. Разумно бихте постъпили, ако за момента заемете изчаквателна позиция и не насилвате нещата. Във ваш интерес е да се приготвите за нова атака, а не да мислите за поражение. Имате подкрепата на любимите си хора, по-добре ще е ако се вслушвате в техните съвети.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Интересни събития, които няма да ви оставят да скучаете. Идеите ви за бъдещото развитие на фирмата, в която работите са напълно осъществими и биха затвърдили позициите и на пазара. Авторитета ви също нараства и претенциите ви за по-високо възнаграждение биха били напълно основателни.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нуждаете се от време за да осмислите положението. Стремежът ви към ценен и желан от вас човек скоро ще бъде задоволен. Ще се справите с бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви. Самотата не е добър спътник и не се изолирайте сами. По-лесно ще ви бъде, ако до себе си имате човек, на чието рамо да се опрете.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В работата си днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена към служебните ангажименти и вечерта основателно може да се поздравите за свършеното. Отношението на любимия човек ще направи удовлетворението ви пълно.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Мнозина от вас ще посветят деня си на професионални ангажименти, които могат да улеснят работата ви за в бъдеще. Естествено не пренебрегвайте желанията на най-близките си хора и се постарайте да им доставите удоволствие. Ще останете доволни от отношението им и едва ли ще съжалявате за избора си.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Наясно сте точно какво трябва да свършите днес и едва ли нещо ще е в състояние да ви попречи. Имате достатъчно търпение и бавно и методично ще осъществявате целите си. Благодарение на което успехът няма да ви подмине, а нещо повече. Очаквайте скорошно стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде основа за размисъл за подходящо капиталовложение.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес настроенията ви се променят доста лесно, затова се постарайте да си осигурите по-голяма емоционална стабилност, която много ще ви помогне в работата ви. Този ден ще ви предложи немалко изненади, на които трябва да издържите.
  19 фев 2020
  Последни новини