16 °C

Мъж от Ябълково блудствал с 15-годишно момче във влака

На 31.03.2019г. около 06:20ч., 15-годинишно момче от с. Ябълково чака влака на гарата в с.Ябълково, за да се качи и да отпътува в посока гр.Пловдив. По същото време на гарата бил и обвиняемия Х.Д., който познавал момчето. Х.Д. чакал влака в същата посока, за да отпътува до гр.Първомай, където работел в птицекланница. Между мъжа и момчето започнал разговор, като мъжа разпитвал момчето за брат му, с който често пътували до Първомай.

След пристигането на влака на гарата, Х.Д, приканил момчето да пътуват заедно в едно купе без други хора. Тогава мъжът поискал момчето да седне срещу него на отсрещната седалка и тийнейджърът го направил, като в началото поддържали общ разговор, кой за къде пътува. В един момент мъжът казал на момчето, че е твърде студено и го питал защо се е облякъл толкова леко. В този момент Х.Д. се протегнал и дръпнал панталоните на момчето до прасеца. След което започнал да го опипва по крака, при което момчето го ударило през ръката, а мъжът посегнал отново и хванал момчето за слабините, който отново отблъснал ръката му.

Х.Д. отправил неприлично сексуално желание към момчето при което то веднага станало от седалката. Мъжът заплашил младежа, като няколко пъти му повторил да не казва на майка си и баща си за станалото, защото „ако кажеш на родителите си, ще ти се случи нещо лошо“.

След отправената заплаха, момчето се уплашило и се преместил на друго място във вагона, където не било притеснявано повече от Х.Д.  След като пътуването приключило, момчето разказал всичко на родителите си.

Видно от заключението на назначената съдебно-психологична експертиза от съда, непълнолетното момче към момента на психологическото изследване с него има симптоми на завишен стрес. Момчето с основание се е притеснило за живота си и е показал силна чувствителност по отношение на преживяното от него на 31.03.2019г. Подобна ситуация е реална предпоставка за блокиране на способностите му, т.е. би могла да има силно негативно влияние върху психическото  развитие на момчето. След случая, 15-годишния се страхувал да стои сам в къщи, да ходи сам на училище, спрял да пътува с влак от страх да не срещне отново Х.Д. и продължава да се страхува, че ако извършителят на деянието го види, ще изпълни заканата си и ще го нарани.

Димитровградския съд признава Х.Д. за виновен в това, че на 31.03.2019г. в гр.Димитровград, Обл.Хасково, еизвършил действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст чрез употреба на заплашване.

Х.Д. е осъден с лишаване от свобода за срок от 1(една) година, но на основание чл.66, ал.1 от НК  съдът отлага изпълнението /така наречената условна присъда/ на така наложеното наказание с изпитателен срок от 3 (три) години.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Ле
  Лени
  12 -1
  17:56, 14 авг 2019

  Кастрация за такива изверги!!!

 • 2
  Но
  Нора
  9 0
  18:04, 14 авг 2019
  Трябват по сериозни наказания за такива хора, да бъдат в достъпен за обществото регистър и публично порицавани. Днес е хванал момчето за половите органи, но утре какво ще направи, вероятно ще си позволи повече и ще съсипе една психика на подрастващ човек за цял живот.
 • 3
  Ko
  Koй
  0 -9
  19:50, 14 авг 2019
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • То
   Той
   8 -1
   21:24, 14 авг 2019
   Тези глупости които си написал щяха ли да се промъкнат в кухата ти кратуна ако се отнасяше за твоето дете?
 • 4
  Кр
  красю от сот.
  5 -4
  10:17, 15 авг 2019
  Това се е случило в моя район,как не съм се случил да правя проверка че да го спукам тоя изрод,Едно време тренирах бокс и щях да му счупя ченето.
 • 5
  Сл
  Славена
  0 -2
  21:54, 28 сеп 2019
  Пълни измислици
 • 6
  Хр
  Христина
  1 0
  22:37, 28 сеп 2019
  Даааа посрамихте едно скромно семейство изнудва е този който го представи тази мерзост

Хороскоп за 19.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Ще определите приоритетите си и отговорно ще се заемете с реализацията на важните задачи днес. За щастие, ще имате подкрепата на човек, който милее за вас. Близостта му ви дава кураж и усилва вярата ви. Добри изяви ще имат хората на изкуството и интелектуалния труд. Финансови придобивки.
19 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Въпроси, свързани с кариерата и дома ще са сред основните, които ще ви занимават днес. Ще пристъпите към поредното предизвикателство, свързано с професионалната ви заетост или в личните ви дела, като по-малко се доверявате на другите и следвате собствената си мисъл. Не позволявайте на депресията да ви завладее.
19 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
19 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Намеренията ви днес ще се осъществяват. Това ще ви отвори допълнителна работа, но за сметка на това ще имате добри възможности за бъдещето. На някои от вас им предстои пътуване, свързано с ново сътрудничество. Организацията по преместване на дейност в друг град ще ви ангажира повече от очакваното.
19 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Запазвайки правото си да вземате сами решенията си, ще заявите претенциите си към онези, които са под ваш контрол. Приобщете ги към задачите си и ще постигнете по-бърз напредък в делата си. В работата си не рискувайте излишно, винаги има по-добър начин, който чака да бъде открит.
19 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Бъдете по-търпеливи днес. Спомнете си, че хубавите неща стават бавно. Отношенията ви със сърдечния партньор постепенно навлизат в желаната от вас насока. В делови план ще получите реални възможности за разширяване на бизнеса си. Нужно ви е да се доверите на повече хора. Сами няма да се справите.
19 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
19 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят може да бъде много успешен ако успеете да се възползвате от връзките си в деловите среди. Възможно е да възродите старо ползотворно партньорство или пък откриете най-подходящия за работата ви човек. Ще получите неочаквана подкрепа от човек, на когото до скоро не сте имали доверие. Не бъдете твърде предубедени, ако го изслушате е много вероятно да промените мнението си.
19 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Колебанията ви по отношение на предстояща изява са излишни, имате всичко, което ви е нужно, за да се справите. Харесвани сте и ще бъдете насърчени от онези, на чието мнение особено държите. Целите ви са ясни, подготовката е към края си, действайте. Пътуване ще направи деня на някои особено динамичен.
19 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
С конструктивен подход ще решавате проблемите днес. Качествата ви няма да останат незабелязани и с тях ще приобщите към делата си хора, чието мнение уважавате. Ще ви спори, а нещата ще се случват така, както сте ги планирали. По някои от въпросите ще отпаднат и притесненията ви.
19 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Проявете разбиране към проблемите на някого, който очаква да го подкрепите, за да не се притеснявате, когато ви се наложи да търсите услугите му. Този момент скоро ще дойде, за това не роптайте срещу съдбата си. Ако обедините усилията си, по-лесно ще изведете идеите си до успешна реализация.
19 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Съзнателно се насочете към работа, в която имате изявени способности, за да си осигурите бърз старт и добри печалби. Не се забърквайте в конфликти, които не ви засягат, дори и да сте изкушени да натриете носа някому. Светско събитие вечерта ще ви срещне с популярни хора, познанството с които ще ви е от полза.
19 ное 2019
Последни новини