Мъж от Ябълково блудствал с 15-годишно момче във влака

На 31.03.2019г. около 06:20ч., 15-годинишно момче от с. Ябълково чака влака на гарата в с.Ябълково, за да се качи и да отпътува в посока гр.Пловдив. По същото време на гарата бил и обвиняемия Х.Д., който познавал момчето. Х.Д. чакал влака в същата посока, за да отпътува до гр.Първомай, където работел в птицекланница. Между мъжа и момчето започнал разговор, като мъжа разпитвал момчето за брат му, с който често пътували до Първомай.

След пристигането на влака на гарата, Х.Д, приканил момчето да пътуват заедно в едно купе без други хора. Тогава мъжът поискал момчето да седне срещу него на отсрещната седалка и тийнейджърът го направил, като в началото поддържали общ разговор, кой за къде пътува. В един момент мъжът казал на момчето, че е твърде студено и го питал защо се е облякъл толкова леко. В този момент Х.Д. се протегнал и дръпнал панталоните на момчето до прасеца. След което започнал да го опипва по крака, при което момчето го ударило през ръката, а мъжът посегнал отново и хванал момчето за слабините, който отново отблъснал ръката му.

Х.Д. отправил неприлично сексуално желание към момчето при което то веднага станало от седалката. Мъжът заплашил младежа, като няколко пъти му повторил да не казва на майка си и баща си за станалото, защото „ако кажеш на родителите си, ще ти се случи нещо лошо“.

След отправената заплаха, момчето се уплашило и се преместил на друго място във вагона, където не било притеснявано повече от Х.Д.  След като пътуването приключило, момчето разказал всичко на родителите си.

Видно от заключението на назначената съдебно-психологична експертиза от съда, непълнолетното момче към момента на психологическото изследване с него има симптоми на завишен стрес. Момчето с основание се е притеснило за живота си и е показал силна чувствителност по отношение на преживяното от него на 31.03.2019г. Подобна ситуация е реална предпоставка за блокиране на способностите му, т.е. би могла да има силно негативно влияние върху психическото  развитие на момчето. След случая, 15-годишния се страхувал да стои сам в къщи, да ходи сам на училище, спрял да пътува с влак от страх да не срещне отново Х.Д. и продължава да се страхува, че ако извършителят на деянието го види, ще изпълни заканата си и ще го нарани.

Димитровградския съд признава Х.Д. за виновен в това, че на 31.03.2019г. в гр.Димитровград, Обл.Хасково, еизвършил действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст чрез употреба на заплашване.

Х.Д. е осъден с лишаване от свобода за срок от 1(една) година, но на основание чл.66, ал.1 от НК  съдът отлага изпълнението /така наречената условна присъда/ на така наложеното наказание с изпитателен срок от 3 (три) години.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Ле
  Лени
  12 -1
  17:56, 14 авг 2019

  Кастрация за такива изверги!!!

 • 2
  Но
  Нора
  9 0
  18:04, 14 авг 2019
  Трябват по сериозни наказания за такива хора, да бъдат в достъпен за обществото регистър и публично порицавани. Днес е хванал момчето за половите органи, но утре какво ще направи, вероятно ще си позволи повече и ще съсипе една психика на подрастващ човек за цял живот.
 • 3
  Ko
  Koй
  0 -9
  19:50, 14 авг 2019
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • То
   Той
   8 -1
   21:24, 14 авг 2019
   Тези глупости които си написал щяха ли да се промъкнат в кухата ти кратуна ако се отнасяше за твоето дете?
 • 4
  Кр
  красю от сот.
  5 -4
  10:17, 15 авг 2019
  Това се е случило в моя район,как не съм се случил да правя проверка че да го спукам тоя изрод,Едно време тренирах бокс и щях да му счупя ченето.
 • 5
  Сл
  Славена
  0 -2
  21:54, 28 сеп 2019
  Пълни измислици
 • 6
  Хр
  Христина
  1 0
  22:37, 28 сеп 2019
  Даааа посрамихте едно скромно семейство изнудва е този който го представи тази мерзост

Хороскоп за 21.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ваша молба ще бъде удовлетворена и ще получите нужното ви разрешение. Ако сте решили да предприемате рисковани начинания отложете го за друг път. Денят не е подходящ за това има голяма вероятност да загубите значителна сума. Постъпка на ваш близък ще ви го представи в неподозирана светлина. Имате достатъчно време да намерите решение на проблем, който ви занимава напоследък.
21 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Започвате чудесно новата работна седмица. Действате с размах днес, тъй като имате много работа и идеи, които чакат да бъдат осъществени. Предпочитате да работите самостоятелно, тъй като така е най-сигурно, че ще успеете да се справите с плановете си. Привлечени сте от идеята на свой близък и се стараете да я доразвиете.
21 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Неотстъпчиви сте по отношение на намеренията си и няма да позволите на чуждото мнение и емоции да ви влияят прекалено много. Ще изградите успешно сътрудничество с някой, с когото предстои да вървите в една посока напред в бъдещето си. Създавате нещо ново и то скоро ще ви донесе първите добри резултати.
21 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Това, което ви привлича ще стане причина да отделите голяма част от времето си, за да го постигнете. За много от вас то е свързано с бизнеса или професионалната ви работа. Да сте близо до любимия ви човек е също ваша необходимост. Раците ще имат емоционална среща и вълнуваща вечер.
21 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Мнозина от вас днес са обхванати от творчески колебания. Не сте сигурни точно какъв подход да предприемете при важно начинание. Мислите ви се лутат в разнопосочни идеи. Опитайте се да отсеете онези, които ви се струва, че ще донесат оптимални резултати. Разговор с ваш партньор може много да ви помогне.
21 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Укротете темпото, амбициите ви са прекалено смели и е възможно да не постигнете всичко онова, към което се стремите. Нека това не ви отказва от намеренията ви, но бъдете разумни. Не рискувайте излишно, можете да бъдете на подходящото място в подходящия момент и без много шум. Успешно ще решите възникнал проблем у дома.
21 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
С участието си в печеливш проект ще повишите доходите си, освен, че ще натрупате повече опит и самочувствие. И по други причини има защо да бъдете доволни, в дома си ще се радвате на добри вести. Някои от тях са свързани с бита и пътуванията ви, ваши или на близките ви.
21 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Бъдете по-уверени в себе си. Както вие умеете да насърчавате, така би ви било от полза нечие одобрение сега. Доверявайте се само на проверени хора. Така ще си спестите неприятности. Помислете как да направите вечерта интересна за любимите си хора. Това ще ви сплоти и направи по-добри.
21 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Убедителни и точни, ще фокусирате вниманието на другите върху наболелите теми и ще предлагате решения. Ако сте искрени и честни, ще ви бъде лесно в реализация на всичко, с което се захващате. За онези, които не са ви познати се доверете на специалистите. Отношенията в семейството постепенно се изясняват, в случай, че са били влошени до сега.
21 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Много добри попадения в бизнес начинанията, където действате със свойствения си замах и афинитет към рисковете. В личен план също ви очакват приятни емоции свързани с харесван и желан от вас човек. Все пак не бъдете твърде настоятелни.
21 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Търсенията ви в избрана от вас област ще ви отведат до интересни и неочаквани за вас открития. Напредъкът, който ще постигнете най-вероятно ще ви мотивира да продължите да действате в същата насока. Упоритостта и постоянството ви ще бъдат възнаградени.
21 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Новостите ще ви направят по-смели и дръзки. Грижите ще отстъпят място на мечтите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Желана къща или друга семейна необходимост ще зарадва някои от вас. Колебанията ви ще се стопят и уверено ще пристъпите към изграждането на новия си живот.
21 яну 2020
Последни новини