3 °C

Три нови школи за извънкласни дейности открива ОП "Детски и младежки център"

Изображение 1 от 4

  През новата учебна година ОП “Детски и младежки център“ не изневерява на традицията и след обстоен мониторинг, проведен сред деца, младежи и родители на Димитровград, обявява 24 школи и клубове за извънкласни дейности.
  Новите форми за 2019/2020 учебна година са:

  Куклен театър за деца „HENDS”, където ще се провеждат театрални лаборатории, театрални master класове и куклени представления за деца. Подходящата възраст на участниците е от 6 до 12 години.
  Клуб по кей поп „RECOOL“ - в занятията на клуба, децата ще танцуват корейски и съвременни танци, както и DISNEY DANCE т.е. танци от анимационни филми на Дисни. Най – малките танцьори трябва да бъдат поне на 11 години.
  Клуб за презантационни умения – формата предлага практическо обучение как да подобрите уменията си да изработвате презентации. Фокусът е поставен върху ефективното използване на езика на тялото и развитието на ваш индивидуален стил на представяне. Той ще ви помогне да се чувствате по-уверен пред аудитория. Клубът е подходящ за младежи над 13 години и за всеки, който желае да се почувства по-уверен пред аудитория и да научи техниките на ефективната презентация.

  Палитра от езикови курсове ще предложи тази учебна година Младежкия център, а именно: Английски, Немски, Руски и Испански език.
  Поради многото запитвания от страна на родителите ще им бъде предоставена възможност и те да се обучават езиково, ако се оформи група от поне 20 желаещи.
  Тази година всички записали се приключенци в Скаутски клуб „Приключенец“ ще летуват на хижи или палатки поне веднъж в месеца и ще научат и спазват природните и скаутски закони.

  Запознайте се с всички школи в ОП “Детски и младежки център“ и си изберете вашата 

  Общински ученически парламент

  Школа по английски език – „Еnglish is fun“

  Школа по немски език

  Школа по руски език

  Школа по испански език

  Вокална група „Слънчогледи“

  Вокална група ,,Усмивка“

  Вокално-инструментална група ,,Хала“

  Школа по китара „Хала“

  Школа по пиано „Пиано-атре“

  Клуб по танци „Dance fit“

  Клуб по кей поп ,,Recool”

  Школа по латино танци

  Детски танцов състав „Гайтанче“

  Школа по фотография „Пик“

  Театрална школа „Апропо“

  Куклен театър за деца ,,Hands“

  Клуб по корабомоделизъм

  Скаутски клуб „Приключенец“

  Приключенски клуб ,,Знакът на българина“

  Школа по керамика и грънчарство

  Школа по рисуване „Палитра“

  Арт ателие „Вселена“

  Клуб по презентационни умения

  Записването стартира на 28.08.2019г. и ще приключи на 19.09.2019г. Всеки желаещ да се включи в извънкласните дейности, трябва да попълни Заявление за записване и да го донесе в ОП “Детски и младежки център“ ет. 3 каб. 5 или каб. 2.

  Заявления за записване можете да намерите в пощенската си кутия или на следните места в града:
  Община Димитровград – ет. 1.
  ОП “Детски и младежки център“ ет. 3
  Детски отдел на Градска библиотека „П. Пенев“
  Художествена галерия „Петко Чурчулиев“
  Културен дом „Химик“
  Книжарница „Знание“

  Поради огромния интерес Ви информираме, че при запълване на местата в клубове и школи ще се наложи да си изберете друга извънкласна форма. Всяко дете може да участва в до 3 /три/ школи в ОП“Детски и младежки център“. Таксата на месец е 1 /един/ лев и вече 10 години не е променяна, благодарение на финансовата подкрепа на Община Димитровград и безусловното съдействие на всички общински предприятия и институции.

  За повече информация: 0885 015599 или 0897 500102 или 0887 099922

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 18.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Целите ви изискват да сте наясно със себе си и в хармония с околния свят. Така ще ви бъде по-лесно да работите, влагайки освен всичко друго и творчески похвати, които са измежду най-ценните ви находки. На изненадите погледнете откъм хубавата им страна и ще откриете, че животът е добър, въпреки съмненията ви.
  18 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Денят ви ще е интересен, а събитията ще ви предложат повече разнообразие. Възползвайте се от предложенията на свои близки. В случай, че изникнат служебни ангажименти, спокойно можете да ги свършите. На някои от вас предстоят запознанства и романтични увлечения, водещи ви към живота, който ви привлича.
  18 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  За да избегнете напрежението, ограничете общуванията си с невъзприемчивите около вас хора и се посветете на собствените си задачи. Това е начин да си спестите излишни главоболия и време. Настъпващите промени изискват повишаване на професионалната ви подготовка и още ред други усилия, ако държите да сте в час с тях.
  18 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Наясно сте, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Ако ще пътувате бъдете изключително внимателни при шофиране. Раздразнителността ви е повишена. Не се колебайте да поемате рискове. Добре преценявате ситуацията и ще имате точни попадения.
  18 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще се справите с трудностите и без да изпадате в крайности, ще приключите навреме започнатото. Можете да влияете на събитията и да ги променяте към добро, за това не се колебайте, когато това се очаква от вас. Времето работи за вас, възползвайте се, като поставите начало на значими дела.
  18 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Диетите няма да са особено успешни, ако не ги съобразите с вътрешното си състояние. По-добре е да не измъчвате тялото си, а да лекувате душата. Високите ви критерии изискват и вие да сте на висотата им. Рефлексите ви ще ви изправят пред избор, който трябва да решите днес.
  18 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес ще ви се отдаде дълго чаканата възможност да се включите в мероприятие, което досега сте наблюдавали отстрани. От резултатите, които постигате че се убедите че си е струвало да изчакате най-благоприятния момент за активните си действия. Постигате забележителни успехи в област, в която дори не сте подозирали че имате способности.
  18 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Задачите ви днес изискват повече внимание от вас и това ще ви натовари допълнително. Вашата всеотдайност е пословична, но ще се наложи да намалите темпото. Взаимно удоволствие ще изпитате, ако отделите повече време за любимия човек. Старайте се да не мислите за нещо отминало, за което излишно се вините.
  18 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Този ден е подходящ за разрешаване на лични въпроси. Необходимо е повече доверие в човека до вас и ще видите, че понякога стават и чудеса. Физическите занимания ще ви се отразят положително и ще ви заредят с енергия. Вечерта се очертава да бъде много вълнуваща. Не прекалявайте с почерпването.
  18 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Извисете се над маловажните неща и гледайте философски на живота. С подходящи аргументи можете да приобщите потенциалните си опоненти и ще спечелите. Доверете се на логиката, а не на чувствата си и ще имате още една причина да сте доволни от себе си. Радостни новини от чужбина.
  18 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес обърнете сериозно внимание на семейните си отношения, възможни са конфликти, постарайте се да ги предотвратите. Бъдете по-толерантни и сдържани. Уважете желанията на вашите близки и не налагайте излишно мнението си.
  18 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Чудесен ден за разходки на чист въздух и за изглаждане на недоразумения с близките. Ако отношенията ви с любимите хора са наред насочете творческата си активност в професионалните си ангажименти. Днес можете да постигнете повече от когато и да е било.
  18 яну 2020
  Последни новини