12 °C

Три нови школи за извънкласни дейности открива ОП "Детски и младежки център"

Изображение 1 от 4

  През новата учебна година ОП “Детски и младежки център“ не изневерява на традицията и след обстоен мониторинг, проведен сред деца, младежи и родители на Димитровград, обявява 24 школи и клубове за извънкласни дейности.
  Новите форми за 2019/2020 учебна година са:

  Куклен театър за деца „HENDS”, където ще се провеждат театрални лаборатории, театрални master класове и куклени представления за деца. Подходящата възраст на участниците е от 6 до 12 години.
  Клуб по кей поп „RECOOL“ - в занятията на клуба, децата ще танцуват корейски и съвременни танци, както и DISNEY DANCE т.е. танци от анимационни филми на Дисни. Най – малките танцьори трябва да бъдат поне на 11 години.
  Клуб за презантационни умения – формата предлага практическо обучение как да подобрите уменията си да изработвате презентации. Фокусът е поставен върху ефективното използване на езика на тялото и развитието на ваш индивидуален стил на представяне. Той ще ви помогне да се чувствате по-уверен пред аудитория. Клубът е подходящ за младежи над 13 години и за всеки, който желае да се почувства по-уверен пред аудитория и да научи техниките на ефективната презентация.

  Палитра от езикови курсове ще предложи тази учебна година Младежкия център, а именно: Английски, Немски, Руски и Испански език.
  Поради многото запитвания от страна на родителите ще им бъде предоставена възможност и те да се обучават езиково, ако се оформи група от поне 20 желаещи.
  Тази година всички записали се приключенци в Скаутски клуб „Приключенец“ ще летуват на хижи или палатки поне веднъж в месеца и ще научат и спазват природните и скаутски закони.

  Запознайте се с всички школи в ОП “Детски и младежки център“ и си изберете вашата 

  Общински ученически парламент

  Школа по английски език – „Еnglish is fun“

  Школа по немски език

  Школа по руски език

  Школа по испански език

  Вокална група „Слънчогледи“

  Вокална група ,,Усмивка“

  Вокално-инструментална група ,,Хала“

  Школа по китара „Хала“

  Школа по пиано „Пиано-атре“

  Клуб по танци „Dance fit“

  Клуб по кей поп ,,Recool”

  Школа по латино танци

  Детски танцов състав „Гайтанче“

  Школа по фотография „Пик“

  Театрална школа „Апропо“

  Куклен театър за деца ,,Hands“

  Клуб по корабомоделизъм

  Скаутски клуб „Приключенец“

  Приключенски клуб ,,Знакът на българина“

  Школа по керамика и грънчарство

  Школа по рисуване „Палитра“

  Арт ателие „Вселена“

  Клуб по презентационни умения

  Записването стартира на 28.08.2019г. и ще приключи на 19.09.2019г. Всеки желаещ да се включи в извънкласните дейности, трябва да попълни Заявление за записване и да го донесе в ОП “Детски и младежки център“ ет. 3 каб. 5 или каб. 2.

  Заявления за записване можете да намерите в пощенската си кутия или на следните места в града:
  Община Димитровград – ет. 1.
  ОП “Детски и младежки център“ ет. 3
  Детски отдел на Градска библиотека „П. Пенев“
  Художествена галерия „Петко Чурчулиев“
  Културен дом „Химик“
  Книжарница „Знание“

  Поради огромния интерес Ви информираме, че при запълване на местата в клубове и школи ще се наложи да си изберете друга извънкласна форма. Всяко дете може да участва в до 3 /три/ школи в ОП“Детски и младежки център“. Таксата на месец е 1 /един/ лев и вече 10 години не е променяна, благодарение на финансовата подкрепа на Община Димитровград и безусловното съдействие на всички общински предприятия и институции.

  За повече информация: 0885 015599 или 0897 500102 или 0887 099922

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 17.11.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Имате нужда от разнообразие днес, затова го търсите на най-разнообразни места. Едва ли повечето от вас ще прекарат този ден у дома си. Предпочитате движението и срещите с приятни и близки хора. Отношенията ви с любимия човек все повече ви радват. Имате голяма заслуга да това да се разбирате чудесно с хората около вас. Починете си вечерта.
  17 ное 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще търсите компанията на хора, с които ви свързват еднакви интереси и ще изпитате душевна наслада от близостта им. Високите ви изисквания са трудно осъществими от хора, отличаващи се от вашето интелектуално, духовно и финансово състояние. Там и търсете причините за собствената си неудовлетвореност.
  17 ное 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Активността ви е очевидна и това ще се отрази на работата ви. Намерете сили в себе си, за да преодолеете емоциите и да придвижите напред личен ангажимент. Предстоят ви сериозни ходове, които не трябва да отлагате. Приятелска подкрепа и направления към новости и по-високи доходи.
  17 ное 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Наистина, нуждаете се от пълно възстановяване и нови сили. Предстоящата седмица ще ви предостави предизвикателства и трябва да сте готови за тях. Сега е важно да си дадете реална преценка за ситуацията, не се притеснявайте излишно и не правете драми от тривиални неща.
  17 ное 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Отдавна планирате почивка, която едновременно да е вид разнообразие и да е ефективна. Най-удачният вариант е екскурзията до някое място, което ви е напълно непознато. Едва ли друго нещо ще ви зареди със сили и енергия толкова успешно.
  17 ное 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще търсите приятни и отморяващи ви занимания. За бизнесмените се очертават срещи, резултатите от които ще зависят от вашето коректно поведение и излъчване. Можете да постигнете желанията си, отстоявайте интересите си. Това няма да ви коства много усилия, защото е от силните ви страни.
  17 ное 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Започвате многообещаващ период от живота си, начало на който е днешният ден. Предстои ви комплекс от положителни промени, за част от които обаче ще ви се наложи да проявите повече търпение. И тъй като именно това е силното ви място, сте щастливци, които умеят да се радват на мига. А такива няма да ви липсват.
  17 ное 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Днес ви очаква вълнуващо приключение, което ще завърши положително за вас. Преминавате през различни перипетии, докато накрая не постигнете своята цел, макар и на висока цена. Имате подкрепата на част от близките си, а това е достатъчно за вас, за да покажете на какво сте способни. Вечерта ще получите интересно предложение, което ще ви въодушеви.
  17 ное 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Около вас съществува атмосфера, която не е по вкуса ви. Ще ви терзаят противоречиви чувства, не се поддавайте на чужди влияния. Предстои ви среща с приятел, когото отдавна не сте виждали. Не унивайте, очаква ви стабилизиране както във финансов план, така и в личния ви живот.
  17 ное 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Умеете да цените времето си и днес това ще си проличи. Ще обърнете внимание на вътрешните си потребности, имате нужда от повече духовност в общуването. Вечерта ви ще бъде приятна, но не чакайте друг да се погрижи за това, вземете нещата в свои ръце. Мило тържество ще ви срещне с обичани хора.
  17 ное 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Амбицията ви и постоянната вътрешна борба, която водите напоследък са доста изтощителни. Намерете време за любими занимания, отпуснете се. Денят е подходящ да преосмислите целите си и начинанията, с които сте се заели в момента. Не бързайте да поемате нови ангажименти. В близките дни ви се очертават доста сериозни натоварвания.
  17 ное 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Любовта ви окрилява, чувствате се изпълнени с енергия. Доброто ви настроение е заразяващо и мнозина ще потърсят компанията ви. Вероятно ще се отдадете на планове за бъдещето. Забравете проблемите предстои ви много успешен период.
  17 ное 2019
  Последни новини