1 °C

ОП "Детски и младежки център" с палитра от извънкласни дейности за новата 2020/2021г.

Изображение 1 от 3

  На прага на новата 2020/2021г. учебна година, ОП “Детски и младежки център“ е подготвил палитра от извънкласни дейности, които да предостави на децата на Димитровград.

  Всяка година традиционно ОП “Детски и младежки център“ предоставя възможност на деца и младежи да направят своя избор и да се включат в любим клуб или школа за да учат, пеят, рисуват, танцуват, спортуват или приключенстват.

  Актуалните извънкласни дейности в ОП „Детски и младежки център“ през новата 2020/2021г. са:

  Скаутски клуб „Приключенец ”

  Клуб „Спортувай с приятели”

  Приключенски клуб „Знакът на Българина”

  Клуб „АЗ-ът на българите“ – култура и история

  Школа по английски език „English is fun”

  Клуб „Направи си сам”

  Школа по керамика и грънчарство

  Школа по корабомоделизъм и авиомоделизъм

  Школа по рисуване „Палитра”

  Школа по приложно изкуство „Вселена”

  Школа по пиано „Пиано –Арте ”

  Вокална група „Усмивка”

  Школа по вокално пеене

  Клуб по танци „Dance Fit”

  Детски танцов състав “Гайтанче”

  Клуб по латино танци „Loca dance”

  Клуб по аеробика

  Общински ученически парламент

  Специално за всички желаещи да се включат в школите на ОП “Детски и младежки център“, е подготвена брошура – Детелинка. В нея са анонсирани всички клубове и школи и има Заявление-Декларация, с което може да се запише всяко дете за новата учебна година.

  Записването стартира на 31.08.2020г. и ще приключи на 23.09.2020г., като местата в групите са ограничени /не повече от 20 деца в школа/ .Всеки желаещ да се включи в извънкласните дейности, трябва да попълни Заявление за записване и да го занесе в ОП “Детски и младежки център“.

  Заявления за записване можете да намерите в пощенската си кутия или в детски отдел на градска библиотека "П. Пенев", както и на входа на ОП "Детски и младежки център".

  За повече информация позвънете в работно време на телефон: 0885 01 55 99

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 26.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят е прекрасен за вас, но поради дреболиите, в които сте се заровили има опасност да не го усетите. Отърсете се за миг от неприятностите и се огледайте. Имате чудесни възможности да направите деня си приятен. Семейството ви с готовност ще се отзове на предложението ви за излет в планината.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Работата ви днес ви предлага много възможности. От вас зависи как ще предпочетете да работите, затова се спрете на най-доброто за момента. Сътрудничеството на работното място днес е особено ползотворно, благодарение на него ще постигнете неща, които не сте и очаквали. Имате време да обмислите отношенията си с любимия човек и може би да преосмислите поведението си.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Убедени сте, че вървите по своя си път и трудно ще се поддадете на внушения, въпреки желанието на някои да ви разколебае. Бъдете последователни в действията си и планирайте дългосрочната си програма, като не пренебрегвате и маловажните детайли в нея. Предстояща визита ще ви направи по-активни в организацията й.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Решавайте възникващите въпроси своевременно, не ги оставяйте да се натрупват. Последователност в работата и дипломатични отношения, това са част от условията да имате повече свобода в действията. Изберете подходящ момент, за да съобщите своето решение на партньора си, с което да го зарадвате.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Почти не съществуват неща, които да са в състояние да ви откажат от намеренията в. И резултатите ще са налице. Амбицията ви по отношение на един проект е особено голяма и сте склонни да действате рисковано. Помислете сериозно какво да направите, за да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес някои от вас отделят прекалено много време за дреболии. Незначителни спречквания с близките ви в къщи може да развалят настроението ви. Добре е да прекарате деня извън дома, далеч от всякакви проблеми. Възможности в тази насока няма да ви липсват и остава само да проявите нужната решимост. Не се поддавайте на инерцията.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Сега е момента да осигурите финансово бъдещето си. Изключителният успех на проект, който завършвате ще ви позволи да инвестирате средства в много доходоносен бизнес. Интуицията и трезвата ви преценка ще ви подскажат на кого да се доверите.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще успеете да свършите по-голяма част от планираното. При добра организация и реална преценка на възможностите ви, няма да ви притесни нищо. Оставяте на втори план сърдечния си партньор и това може да доведе до нежелани последици. Поговорете и обяснете добре намеренията си.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще са ви необходими немалко усилия днес, за да осъществите набелязаните цели. Вие обаче сте твърдо решени да постигнете намеренията си и едва ли нещо ще е в състояние да ви откаже. На моменти обаче сте твърде напористи и това може да остави грешно впечатление у околните, така че опитайте се да контролирате емоциите си. Не действайте прибързано.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Личните предпочитания и деловите задачи ще се превърнат в приоритетни за вас, но те ще ви носят добро настроение и печалби. Желанията ви днес ще се сбъдват и без да си давате много труд.. Едно пътуване ще ви срещне с интересни хора. У дома ще научите новини, свързани с по-младите представители на семейството.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ако се освободите от натоварващи мисли имате предпоставки денят ви да е приятен. Не се лишавайте от нещата, които ви карат да се чувствате свободни и да живеете пълноценно, търсете ги, ако ви липсват. Не пренебрегвайте почивката и мислете за бъдещето си, ще си помогнете от сега, ако подредите добре програмата си.
  26 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С желание и готовност сте да свършите всичко, което планирате. Въпреки съботния ден програмата ви е натоварена, но ще се справите. Нещо приятно и очаквано ще внесе много светлина и радост в живота ви. До вас ще има някой, който ще ви помогне по-добре да се организирате и да осъзнаете значимостта си за другите.
  26 яну 2021
  Последни новини