Стънт шоу за 72-годишнината на Димитровград вдига адреналина на публиката

Днес от 18:00 часа, в Художествена галерия "Петко Чурчулиев" ще бъде открита изложбата "Димитър Казаков - Нерон". Събитието е първо от програмата по повод 72-рата годишнина на Димитровград. На събитието ще присъстват кметът на община Димитровград Иво Димов, кметът на община Ловеч - Корнелия Маринова и председателят на Общински съвет Ловеч, Петър Николов.

С концерт на читалища - лауреати на награди "Празнични ритми'2019" от 20:00 часа, на откритата сцена в парк Марица ще продължи програмата за празника на града.

В съботната вечер на 31 август от 19:00ч. на бул."Д.Благоев", в отсечката от кръговото на Спортна зала до ул.Ромен Ролан, ще се състои истински екшън с каскади с автомобили, АТВ и мотори.

За празника на Димитровград специално участие ще има един от най-добрите стънтъри и каскадьори, който от години работи в Италия и Китай в най-зрелищните шоу програми.

Димитровградчанина Венцислав Василев - ВЕНЦИ е каскадьор на световно ниво и участва в зрелищни шоу програми по целия свят. В събота Венци и приятели ще направят истински спектакъл с каскади за публиката в Димитровград.
По-късно от 21.00ч. на басейн "Химик" феновете на рока ще могат да забиват с групите White Walkers и SakaR.
 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини