5 °C

19 политически формации и 1 инициативен комитет се регистрираха за местния вот в Димитровград

1 местен инициативен комитет, 4 Коалиции и 15 Политически партии са дали заявка за регистрация в Общинската избирателна комисия в Димитровград до 17 часа вчера, когато изтече последният срок за това.

ПП „НОВА АЛТЕРНАТИВА”  е сред регистрираните политически формации за местните избори в Димитровград.

Заявката е за включване в изборната битка за кмет на града, както и за разпределението на местата в Общинския съвет. Формацията ще издигне и кандидат-кметове  в гр.Меричлери, с.Брод, с.Горски извор, с.Добрич, с.Злато поле, с.Каснаково, с.Крепост, с.Радиево, с.Скобелево, с.Странско, с.Черногорово и с.Ябълково.

Регистрация за участие в местните избори има вече и ПП „ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ” , която е подала заявка за общински съветници и кметове на кметства в гр. Меричлери, с. Брод, с. Горски извор, с. Радиево, с. Скобелево, с. Странско, с.Крепост и с. Ябълково.

Партия „Българска демократична общност” се включва в изборите за общински съветници и кметове на 27 октомври в гр. Меричлери, с. Брод, с. Горски извор, с. Добрич, с. Злато поле, с. Каснаково, с. Крепост, с. Радиево, с. Скобелево, с. Странско, с. Черногорово и с. Ябълково, както и за кмет на община Димитровград.

Регистрацията на партия „ДЕМОКРАТИ ЗА ОТГОВОРНОСТ, СВОБОДА И ТОЛЕРАНТНОСТ”е за общински съветници.

Коалиция „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ-ОБЕДИНЕНИЕ” са със заявка за кметове на кметства, съветници в Димитровград и кмет на Димитровград.

ПП „ATAKA” регистрира листа за общински съветници, кандидат за кмет на община Димитровград и кметове в гр. Меричлери, с. Брод, с.Горски извор, с. Добрич, с. Злато поле, с. Каснаково, с. Крепост, с. Радиево, с. Скобелево, с. Странско, с. Черногорово и с. Ябълково.

Регистрация е отбелязана в ОИК и на ПП „БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ” за общински съветници и кмет на гр. Меричлери.

ПП „Възраждане” влизат в предизборната кампания с кандидат за кмет в с. Каснаково.

ПП „Национален фронт за спасение на България” влиза в изборите с кандидати за общински съветници.

Местната коалиция „Ние, гражданите”  участва в изборите за общински съветници и кметове на кметства в с.Брод, с.Горски Извор, с.Добрич, с.Злато поле, с.Каснаково, с.Скобелево, с.Странско, с.Черногорово, с.Ябълково, гр.Меричлери, както и за кмет на Димитровград.

ПП „Български Демократичен Център” ще се включи с предложение за кмет на Димитровград и за общински съветници, както и за кметове на кметства в с. Брод, с. Горски извор, с. Добрич, с. Злато поле, с. Каснаково, с. Крепост, гр. Меричлери, с. Радиево, с. Скобелево, с. Странско, с. Черногорово и с. Ябълково.
.
ПП „Земеделски народен съюз” ще е в изборите за общински съветници.

ПП „ВОЛЯ” е с регистрация за общински съветници и за градоначалник на Димитровград, както и за кметове в селата: с. Брод, с. Горски извор, с. Добрич, с. Злато поле, с. Каснаково, с. Крепост, гр. Меричлери, с. Радиево, с. Скобелево, с. Странско, с. Черногорово и с. Ябълково.

Коалиция „БСП за България” също се е регистрирала за участие във вота през октомври. Включват се с кандидат за кмет на община Димитровград, общински съветници и в избора за кметове на на кметства в с. Брод, с. Горски извор, с. Добрич, с. Злато поле, с. Каснаково, с. Крепост, гр. Меричлери, с. Радиево, с. Скобелево, с. Странско, с. Черногорово и с. Ябълково.

ПП „Възраждане” ще имат листа за съветници и кандидат за кмет в гр. Меричлери.

Независимият кандидат Андон Ников Андонов, издигнат от Инициативен комитет, е претендент за кмет на с.Каснаково.

ПП „ВМРО-Българско национално движение” се е регистрирала за участие в изборите за общински съветници в община Димитровград.

ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ” е с кандидати за общински съветници на Община Димитровград.

ГЕРБ са с пълна листа за съветници и кметове.

Местната коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна” (Коалиция „Движение ЗАЕДНО за промяна”; ПП ЕДИННА НАРОДНА ПАРТИЯ; ПП „ДВИЖЕНИЕ ГЕРГЬОВДЕН”; ПП „СЪЮЗ НА СВОБОДНИТЕ ДЕМОКРАТИ”; ПП „ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ”; ПП БЪЛГАРСКИ ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ; ПП „СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ”) също е с регистрация в ОИК. В изборите ще участват с общински съветници и кметове, издигат и кмет на Димитровград.

Засега единствените обявени официално кандидати за кметския стол на Община Димитровград са от "Демократична България - Обединение" - Катя Панева, БСП - Георги Стайков, и независимит кандидат Иван Евлогиев.

От днес, до 17 часа на 24-ти септември предстои регистрация на кандидатските листи.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

 • 1
  До
  добрият вълк
  3 0
  14:04, 17 сеп 2019
  интересно защо в хасковска област се промъкна добрият вълк лупи . Александър томов , както и хората на Ковачки всеки път менят наименованието си защото не са се разплатили със застъпниците от предните избори . Този път обаче е различно Лупи се промъква с името регистрирано в ЦИрК Движение Заедно за Промяна . Първо името е готино , но каква промяна , какви 5 лв. та регистрациата е на Лупи . Е поне тези избори евролевицата на Лупи ще получи мощен тласък . На изборите за европарламент получи около 3000 гласа в цяла България , сега ще получи толкова само от Хасково - област .

Хороскоп за 11.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Работете, за да сбъднете желанията си. Днес имате шанс да постигнете повече от нещата, които искате да имате за себе си и за близките си. Задоволени нужди и любовни вълнения ще ви накарат да полетите. Въпроси, касаещи бъдещето ви ще се придвижат и уверени ще продължите да напред.
11 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
От вглеждането ви прекалено много в несъщественото може да станете по-нервни и непълноценни. Възползвайте се съвета и ще ви стане по-леко, а и ще бъде така, както вие го искате. В хода на работата ще възникнат и нови желания, бъдете търпеливи. У дома ще се чувствате спокойни и уверени.
11 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Стараете се да изпипвате всичко, с което се занимавате и днес ще имате значителен успех в това направление. Не изоставяте намеренията си и от това можете само да спечелите. Не пренебрегвайте мнението на сърдечния си партньор, нещо повече, вслушвайте се в съветите му. Ще останете доволни.
11 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
С добра организация ще спазите сроковете и договореностите днес. Търсете разбирателство в общуванията си, те ви зареждат с добра енергия. В противен случай са възможни недоразумения, които не са желателни. Вести от чужбина ще накарат някои от вас да предприемат по-скорошни действия в посока предстоящо пътуване или посрещане на гости.
11 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Динамично ще премине деня за много от вас. Решаване на финансови въпроси и свързаните с това срещи. Няма да липсват и притеснения, които ще влияят на активността ви, търсейки по-бързо изход от създалата се ситуация. Общото при всички ви е, че ще се мобилизирате и без да се щадите, ще работите за целите си.
11 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Гъвкавият ви подход ви осигурява значително предимство пред конкурентите ви. Виждате перспективите в нетрадиционни решения и не се колебаете да ги осъществите. Взаимоотношенията ви с партньорите на работното място постепенно навлизат в желаното русло и това прави работата ви много по-ефективна. Полагате основите на бъдещ успех.
11 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Днес с размах ще осъществявате идеите си. Околните ще са очаровани от вас и ще се отзоват с интерес на предложенията ви. Няма да срещнете трудност при деловите срещи. С основание очаквате повишение на материалното си състояние. В личен план сте прекалено настоятелни.
11 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ако правите нещата така, че те да ви носят удовлетворение, не се притеснявайте за днешния си и утрешен ден. Насочете енергията си в подкрепа на собственото си добруване, като разбира се не пренебрегвате и другите. Бъдете разумни, но с добро сърце.
11 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
11 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Напук на зложелателите ще излезете победител при битката си с пречките по пътя ви. Някоя и друга клюка по ваш адрес ще ви развесели. Толерантността, която проявявате днес, е за завиждане. Душевната ви хармония е ненакърнима.
11 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
За да имате успехи си поставяйте краткосрочни цели и ги следвайте. Погълнати сте от възможността за бърза реализация на печеливш проект и не мислите за развлечения. Социални проблеми ще подтикнат някои от вас към крайни изказвания, с което ще привлекат вниманието на други хора.
11 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Днес ви попада възможност, която не е за изпускане, затова едва ли ще е чудно че правите всичко възможно, за да се възползвате максимално от нея. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото държите. Емоциите властват над вас пред целия ден, затова се опитайте вечерта да се отпуснете вечерта.
11 дек 2019
Последни новини