Разстрел в София, убитата с криминални регистрации за измами и пране на пари

Жена е намерена простреляна в колата си снощи в София. Сигналът е подаден малко преди 21.00 часа от мъжа, с когото е живеела на семейни начала. Убитата се казва Станка Марангозова.

"Жената е на 47 години. Открита е с огнестрелна рана в главата. Разследващите работят по две версии - убийство или самоубийство. Предстои много работа, така че в момента, в който можем да ви дадем някаква информация, знаете, че винаги сме били открити за медиите - ще ви бъде дадена такава информация. Огледът на място продължава, за да може да съберем максимално много информация", каза директорът на СДВР Георги Хаджиев.

Жената, убита в ж.к. "Младост", е с криминални регистрации за измами и пране на пари, потвърди Хаджиев пред журналисти.

Той не коментира дали Марангозова е подавала сигнали в полицията, че е заплашвана.

Районът в столичния квартал "Младост", където бе открита застреляна Станка Марангозова, все още е отцепен и на мястото има полиция. През ограничителната лента се допуска преминаването само на лица, живеещи в блока, пред който се разиграла кървавата сцена.

Жертвата е дъщеря на д-р Кънчо Марангозов, бивш директор на бургаската болница и депутат от БСП в 38-ото Народно събрание. Той бе емблематична фигура на левицата в морския град, почина след продължително боледуване на 71-годишна възраст през 2015 г.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини