Д-р Емил Караиванов: На финала на предизборната кампания съм много повече мотивиран да продължа във вярната посока!

Изображение 1 от 3

    "Уважаеми съграждани, съмишленици и приятели, не съм се замислял колко срещи имах в този един месец. Прекрасен и слънчев октомври, изпълнен с много топли срещи по квартали, клубове, на улицата, на селските площади, със съседи, колеги, приятели. Да, беше предизборно време. Време на равносметки и обещания, на явна и неявна конкуренция, на достойни, или не съвсем, политически противници. Наричаме го предизборно време.

    Аз лично, както и кандидатите за общински съветници от листата на БСП - Асеновград нямаме причини да не сме удовлетворени. Знам, че така се чувстват и кандидатите ни за кметове за селата. Разбира се, че имаше още какво да се направи, още проблеми да се чуят и решения да се обсъдят. Аз съм удовлетворен, че не допуснахме манипулациите или непремереното да покълне в това предизборно време. Държа на това, защото съм един от вас, асеновградчанин, който уважава всичките си съграждани и цени различните позиции.

    Казах го още преди началото на тази кампания, повтарям го и сега: Асеновград заслужава най-доброто! И разумният избор в неделя ще го покаже. Избирателите на Асеновград ще успеят да отсеят стойностните обещания от некоректните пресмятания или умишлените всявания на страхове.

    Асеновград наистина заслужава най-доброто!

    Пътят към него изисква опит, толерантност, умение да общуваш с различните, търпение и смелост. Излизам от предизборната кампания с убедеността, че наистина посоката, по която върви Асеновград, е вярна! Ние трябва да отстояваме най-доброто за асеновградчани, както пред държавата, така и пред онези, които си мислят, че Асеновград може да бъде пренебрегван. Но ще ми трябва подкрепата на всеки от вас, на нашите съседи, приятели.

    Ще се радвам истински, ако видя силен граждански вот на 27 октомври. Знам, че всички вие ще бъдете на страната на вярната посока!

    Нека бъдем повече, защото така ще спечели Асеновград!

    Бъдете здрави, бъдете разумни, бъдете асеновградчани! Желая успех на кандидатите за общински съветници от БСП! Ние сме доказали, че не бягаме от отговорност. Ние сме показали, че когато знаем правилната посока, сме силни. Успех желая и на всички кандидати за кметове на населени места от БСП! Нито за миг не се съмнявайте, че всички те са най-добрият избор за своята общност. Нека благословението бъде над всички! Апелът ми е - нека бъдем активни, нека бъдем бдителни като граждани и избиратели! А победата ще принадлежи на най-добрите! Победа за БСП, победа за Асеновград!”. С тези думи в заключително слово кандидатът за кмет на община Асеновград д-р Емил Караиванов приключи предизборната кампания на коалиция "БСП за България".

    Председателят на БСП Енко Найденов призова от името на всички кандидати за активност и категорична подкрепа с номер 56 в интегралните бюлетини избора на кмет на общината, общински съветници и кметове на кметства, издигнати от коалиция "БСП за България".

    Купуването и продаването на гласове е престъпление.
    Източник: Asenovgrad.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини