Акцентите по FOX през ноември

Светкавицата - сезон 5
От 19 ноември, понеделник – сряда @ 21:00 ч.
Премиера за България

До скоро 26-годишният Бари Алън (Грант Гъстин) е живял нормален живот като следовател в централното полицейско управление. Всичко това се променя завинаги, когато ускорителят на частици от лаборатория С.Т.А.Р. се взривява, създавайки гръмотевична буря от тъмна материя, която удря Бари. Това му дава свръхскорост, превръщайки го в най-бързия човек на планетата – Светкавицата. 
В последния сезон Бари беше спасен от екипа Спийд Форс на лаборатория С.Т.А.Р. – Кейтлин Сноу, Сиско Рамон, Харисън Уелс и най-добра му приятелка и жена Айрис Уест. Неговото завръщане обаче се оказа част от коварен план, ръководен от изключително интелигентния метачовек Мислителя, който създава нови метахора, които да използва за своите зли цели. Докато цялата планета е в опасност, Бари се състезава с изключително бързия ум на Мислителя. 

Най-сетне Бари и Айрис могат да се насладят на новия си живот като младо семейство, когато биват посетени от Нора Уест – Алън, тяхната дъщеря от бъдещето, която е допуснала голяма грешка и има нужда от помощта им.

Когато Бари и Айрис срещат Нора, животът им се преобръща с главата надолу. С нейната поява става ясно какъв завет е оставил всеки от членовете на екип Светкавица в бъдещето. Докато Нора идеологизира Бари и неговото наследство, тя изпитва и мистериозна ненавист към Айрис. Екипът се опитва да помогне на Нора да се върне в нейното време и открива, че появата ѝ влияе на времевата линия, което води до ранната поява на най-безскрупулния, зъл и безмилостен враг, пред който екип Светкавица се е изправял досега – Цикада.

Участват: 
Джесика Паркър Кенеди като Нора Уест-Алън
Крис Клайн като Цикада
Том Кавана в ролята на д-р Уелс
Джеси Л. Мартин като детектив Джо

Манифест – сезон 1
От 12 ноември, вторник – петък @ 22:55 ч.
Премиера за България

Този мистериозен сериал с изпълнителни продуценти Джеф Рейк, Робърт Земекис и Джак Рейпке, ще проследи полета на граждански самолет над океана, който без никакво обяснение изчезва и още по-озадачаващо се появява пет години по-късно, след като е смятан за потънал под водата. Изглежда, че за пътниците на злощастния полет времето е спряло, но за близките им са изминали години и повечето са приели загубата. 

Сериалът се фокусира върху разрушените житейски съдби на разпокъсаното семейство Стоун. В самолета са Микаела – изпълненa с вина полицейска инспекторка, която обмисля своята предстояща сватба, нейният брат, амбициозният им баща Бен, който има трудности да се пребори с това, което не може да контролира, а също и 10-годишния неизлечимо болен Кал, на който му остават месеци живот. 

Четиримата кацат у дома пет години по-късно, но според тях са минали само пет часа. Те се събират с останалата част от семейството – Джаред Васкес, някогашният годеник на Микаела, който сега е женен, Грейс Стоун, жената на Бен, която приема за чудо появата им и Олив – сестрата близначка на Кал, с която той има специална връзка. Докато историята са разплита през очите на потърпевшите и техните близки, правителството продължава да разследва как и защо се е случила тази аномалия. 

Участват:
Мелиса Роксбърг като Микаела Стоун
Джош Далас като Бен Стоун
Атина Карканис като Грейс Стоун

Семеен пъзел - сезон 4
От 5 ноември, понеделник – петък @ 18:05 ч.
Премиера за България

„Семеен пъзел“ е комедиен сериал за едно голямо семейство и неговите особени, понякога доста смехотворни моменти, разказани през погледа на многобройните му членове.

Средното от трите деца – Мат, най-накрая се е оженил за любовта на живот си Колийн. Двамата са решени да имат дете, без значение какво ще им коства това. Неговият разглезен по-малък брат Грег и съпругата му Джен все още се опитват да намерят баланса между работата и отглеждането на детето, докато очакват още едно. Голямата им сестра Хедър и съпругът ѝ Тим се радват на трите си деца и снаха, които живеят заедно с тях.

Разбра се, важна роля играят и родителите - Джоан, властната майка в семейството, която би направила всичко за децата си, стига това да не противоречи на собствените ѝ разбирания, и Джон, екстровертният глава на семейството, който търси начини да прекарва повече време с близките си. Докато животът на членовете на семейството се развива в четири кратки истории, те се опитват да се наслаждават на малките неща, които правят дните им прекрасни.

Участват:
Колин Ханкс като Грег
Бетси Бранд като Хедър
Томас Садоски като Мат

Зоуи Листър – Джоунс като Джен

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини