20 години с Джейми Оливър - акценти по 24К през ноември

Бон Апети (Bon Appetit) – сезон 3
Всеки ден @11:30 ч.
Премиера за България, 4 ноември, 2019 г.

Лора и Стоян са истински екип в кухнята, който успява да вдъхнови зрителите за кулинарни приключения. В новия сезон на „Бон Апети“ двамата готвачи ще споделят много нови неустоими рецепти за всеки ден – бързи, лесни и с достъпни продукти. 
Рецепти за онези моменти от забързаното ни ежедневие, в които сме нетърпеливи и искаме да приготвим нещо вкусно за няколко минути. За дните, в които не успяваме да напазаруваме и трябва да се справим с наличните продукти вкъщи. Както и за празничните моменти, в които приготвяме нещо специално и споделяме любовта към храната с близки и приятели.

20 години с Джейми Оливър (20 Years of Jamie Oliver)
Понеделник @13:00 ч.
Премиера на 4 ноември 2019 г.

Изминаха 20 години, откакто Джейми Оливър се появи за първи път по телевизионните екрани с предаването „Голият готвач”. В този 60-минутен филм, пълен с архивни кадри и интервюта, ще проследим неговия живот и кариера, както и влиянието му върху начина ни на хранене. 

Джейми за първи път допуска телевизионен екип в своя дом в Лондон. Водещата Давина Маккал (дългогодишна водеща на предаването Big Brother и познато лице от британските канали Channel 4, Channel 5 и ITV) ще прекара един ден с Джейми, показвайки за първи път личният живот на звездата със съпругата му Джулс и децата им. По-късно Джейми води Давина в „Ривър Кафе”, където той е забелязан за първи път. В едно откровено интервю, Давина разпитва Джейми за личния му живот и неговите бизнес начинания, като двамата преминават през възходите и паданията на известния готвач в последните две десетилетия.

Филмът включва архивни кадри от предаванията „Голият готвач”, „Кухнята на Джейми”, „Училищен обяд с Джейми”, „Захарната битка на Джейми” и „Джейми Оливър - Кулинарна революция”.

Бойният клуб на Джими и Джейми (Jamie & Jimmy's Food Fight Club) – сезон 7 – нови епизоди
Понеделник @13:00 ч.
Премиера за България, 11 ноември, 2019 г.

След като Джейми Оливър и Джими Дохърти отварят своето кафе в края на кея в Саутенд, Есекс, двамата посрещат гости - редица впечатляващи знаменитости, с които споделят своите готварски уроци и напътствия.
Джейми и Джими се опитват да узнаят повече за любимите рецепти на техните звездни гости, онези които свързват със специални моменти от живота. Със самите гости Джейми пресъздава тези запомнящи се ястия. След това ги поднасят на пълното с прегладнели посетители заведение, заедно с тяхната рецепта. В този сезон момчетата ще поемат и на път, за да се опитат да адресират някои важни и тревожни въпроси, свързани с храненето, като междувременно приканват британците да се хранят по-здравословно.

Сладкишите на Франсишко Морейра (Baking with Francisco Moreira) – сезон 1 
Всеки ден @16:00 ч.
Премиера на България, 1 ноември 2019 г.

Въпреки своята възраст, Франсишко Морейра има богат професионален опит, както в сладкарството и изработката на шоколадови изделия, така и в световноизвестни ресторанти и международни готварски академии. Това е първото му телевизионно предаване и в него той приготвя вкусни десерти, съчетавайки сладкарски техники с качествени продукти, докато често пресътворява традиционни португалски десерти.

Братя пекари (The Fabulous Baker Brothers) – сезон 1 
Четвъртък @13:00 ч.
Премиера за България, 14 ноември, 2019 г.

Потопете се във вкусния свят на брашното и огъня с двамата невероятни братя пекари. Пето поколение пекари, братята Том и неговия брат Хенри ще поведат зрителите на едно пътуване сред горещината на професионалната пекарна. Там те разкриват тайните на печенето, които двамата са научили с дългогодишна практика и страст.
В тази поредица от шест епизода, двамата братя ще напуснат уюта на собствената си кухня, за да изпробват репутация си, като измислят емблематични местни ястия за кафенета, ресторанти и пекарни из цялата страна.

Том и Хенри ще посетят някои от най-любимите британски дестинации – от Блекпул до Стратфорд на Ейвън – за да помогнат на местните заведения да изпъкнат с нещо специално.

Вдъхновени от хората, които срещат, местното производство и културно наследство из страната, Том и Хенри измислят по три емблематични ястия, свързани с населеното място. Тези три специалитета се дегустират от местните, като само едно от тях бива добавено в менюто на заведението.

Моята кухня е най-добрата – Австралия (My Kitchen Rules - Australia) – сезон 5
Понеделник – петък @20:00 ч.
Премиера за България, 4 ноември, 2019 г.

В тази телевизионна готварска надпревара един срещу друг се изправят представители на различни австралийски щати. Те трябва да покажат най-доброто от местната кулинария и вино, за да се определи чия кухня е по-добра.

Супер специална Коледа с Джейми 
Събота-неделя @15:00
От 23 Ноември 2019

Специалната коледна програма, с участието на световноизвестния готвач Джейми Оливър, ще включва следните предавания: „У дома с Джейми на Коледа“, „Вкусна Коледа с Джейми Оливър“, „Коледните рецепти на Джейми“, „Коледа в стил Джейми“, „Семейната Коледа на Джейми“, „Италианската Коледа на Джейми“, „Да се подготвим за Коледа с Джейми“, „Бързи и лесни коледни рецепти с Джейми“.  

Наборът от предавания в „Супер специална Коледа с Джейми“ ще помогне на зрителите да се подготвят за коледния сезон и ще внесе уют и празнично настроение в домовете им. 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини