ВиК работи по авария, затваря бул. „Освобождение" довечера

От 20 часа тази вечер ще бъде спряно движението по бул. „Освобождение“ в Хасково заради вик авария. Екипите на водоснабдителното дружество ще работят до отстраняване на неизправността.

Тъй като става въпрос за “скрит“ теч не може да се определи с точност колко време ще отнеме изкопната работата, посочи Лозко Лозев, който е шеф на район Хасково във ВиК.

Ще бъде спряно движението в участъка от ул. "Строител" до ул. "Славянска". Обходните маршрути са към ул. "Македония" - ул. "Дуган хисар" - ул. "Славянска" и ул. "Строител"-ул. "Юндола" - ул. 'Лонгоза" - ул. "Илинден". От ВиК уточняват, че интензивният трафик по този булевард, е причината повредата да се отстранява в посочените нощни часове и молят живущите в района на аварията да проявят разбиране и търпение до отстраняването на проблема.

 Haskovo.net

Видеа по темата

Коментари в сайта (9)

  • 1
    На
    Наката
    13 -2
    14:43, 7 ное 2019
    Трябваше да я асфалтират цялата и сега да я разкопаят като швейцарско сирене както настояваше един общински съветник леко обратен
    • Ви
      Вик Техник
      11 -7
      15:01, 7 ное 2019
      Е трябваше още със застъпването на г-н Марков като управител да се ремонтира булеварда и да се смени цялата тръба. Самите материали ги има все още в складовата база поръчани, доставени и платени още по времето на Атанас Бързев. Защо не е задействан проекта вината е изцяло в сегашното ръководство на Вода и Кал (ВиК)
  • 2
    Зр
    Зрителя до Вик Техник
    10 -2
    15:20, 7 ное 2019
    Ще имаш да вземаш че от "глобалния управител" и кандидат за всяка държавна ясла може да остане нещо което да е полезно - това е нагла лъжа тъкмо вече го бяхме забравили този :)
    • Бр
      Бря
      0 -3
      20:19, 7 ное 2019
      Поредното глупаво зрителско изказване. Точно по времето на Бързев доставиха тръбите Петров.
    • Зр
      Зрителя
      2 -3
      00:33, 8 ное 2019
      Пак някакъв Петров ви се мота из главите празни и смешни няма да се научите да мислите с тях. А в кой склад са ги доставили знаеш ли че във склада на ВиК ги няма като много други доставени неща ? И стига вече с тоя Бързев тая история приключи и е видно на какво дередже е ВиК от разни Бързевци да пази господ!!!
    • Ви
      Вик Техник
      0 -2
      10:40, 8 ное 2019
      Лично съм виждал заявката за поръчка на материалите за смяна на тръбата между ул. Македония до бул. Илинден както и след това и тръбите ф315 и другите части необходими за свързването и към водопроводната мрежа на града доставени в склада на ВиК (може би ще ти стане ясно и по какъв повод го казвам). Оттам нататък си прави сметката защо не е задвижен проекта и ако тръбата вече я няма в складовата база на ВиК, е това не говори добре пак за сегашното ръководство на дружеството. Може и да са намерили приложение на друго място на 200-300 м тръба.....
    • Зр
      Зрителя
      3 0
      10:56, 8 ное 2019
      Не разбрах заявка ли си виждал или материали в склада защото има известни разлики според мен? Иначе като цяло спирам да коментирам история свързана с тая личност причинила толкова злини на ВиК добре че остава в историята и няма шанс за връщане назад.
    • Ви
      Вик Техник
      0 -3
      11:01, 8 ное 2019
      И заявката за материалите с изрично обозначение "за смяня на водопровод между ул. македония и бул. илинден" както и след това самите материали в склада. След това ако са употребени/злоупотребени по друг начин е напълно нормално да не са в пълна комплектовка нужна за точно това място.
  • 3
    Fr
    Frank
    13 -2
    15:38, 7 ное 2019
    Няма кой да оправи този булевард, тоз дето го раздава началник с шкембето и очи на къртица НЕ СТАВА ЗА НИЩОООООООО, човек който никога не е завивал калчище на резба и не е държал тръбен ключ не може да оправи с тази работа,камо ли да задвижи документация по този случай.
    Важното е да си му вирви заплатката и да си лапа сладки рушветчета по 100 по 200 лв Пък другото ЗАЕБИ !!!!!
Последни новини