Пияна жена заби колата си с хасковска регистрация в магазин

Пияна жена влезе с колата си в магазин за хранителни стоки днес по обед в пловдивския квартал "Коматево". Водачката управлявала автомобил с хасковска регистрация, който не успяла да спре на паркинга и се забила във витрина на търговския обект, съобщава Трафик нюз.

Според очевидци, тя излязла клатушкайки се от автомобила и извела навън кучето си, което возела. Видът и поведението предизвикали възмутените реакции на хора от квартала, които в същото време пазарували в магазина.

"Тук майките от района си оставят количките с бебета и влизат да пазаруват. Просто цяло чудо е , че не е имало никой. Това не е безотговорно поведение, това е истинско престъпление" коментира за изданието млад мъж от Коматево, който извикал полиция, след като видял наквасената дама.

Друг минувач - Благовест Кочев пък направил клип, на който се вижда как шофьорката едва свързва изречения, прегръща кучето си и показва среден пръст на хората, които я питат защо рискува живота на пешеходците. 

Минути след подаване на сигнала, на място е пристигнал полицейски патрул, който е направил проба с дрегер на въпросната жена. Уредът показал бруталния резултат от 2 промила. Пияната жена е отведена във Второ РПУ, където е задържана за 24 часа.

Според хора от квартала жената не за първи път е заловена да кара пияна, има и предишни провинения по линия на КАТ. Тя живее в Коматево заедно с майка си. Имала три висши образования, в момента отново е студентка.

Поне 10 години психолозите от пловдивското сдружение "Майки срещу дрогата" са се занимавали с нея, но явно без успех. 

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Гл
    Глупост
    6 0
    23:10, 10 ное 2019
    Няма нито 1 висше, не пишете глупости.
    • Е!
      Е!
      1 0
      10:00, 11 ное 2019
      Има, но не това е въпроса в случая...
    • Ня
      Някой Си
      0 0
      13:41, 11 ное 2019
      Докажи го!
  • 2
    Ня
    Някой
    0 0
    07:33, 12 ное 2019
    До кажи, че няма
Последни новини