Задържаха двама водачи в димитровградско – единият пиян, другият дрогиран

Мъж е задържан за държане на наркотик в димитровградското с.Злато поле, съобщават от полицията. На 15-и септември в 22 часа полицаи от управлението в Димитровград са проверили таксиметров автомобил в селото, в който се е возил 26-годишен от село Брод. В чантичката му е открит плик с грам бяло кристално вещество, реагиращо при полеви нарко тест на метаамфетамин и лула за пушене. Младежът е задържан по заведеното бързо производство.

Водач с дрога е заловен същия ден в близост до димитровградското село Радиево. В 11,25 часа автопатрул е проверил „Мазда“, шофирана от 51-годишен жител на град Банкя. Използваното техническо средство показало употреба на канабис. Мъжът е задържан до 24 часа.

В управлението в Димитровград е стартирало още едно производство срещу водач, нарушил пътния закон на 18-и септември. Тази сутрин в 2,20 часа униформени са спрели за контрол на булевард „3 март“ „Рено“ и водачът му от Харманли на 60г. Дрегерът показал наличие на 1,33 промила в издишания въздух. Мярката му на задържане е до 24 часа.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини