Мистериозна AI технология Neon се очаква на CES 2020

Твърди се, че иновацията ще направи революция в индустрията

Тайнствен продукт, наречен Neon, привлича вниманието в навечерието на CES 2020 – водещото изложение за потребителска електроника, което се провежда традиционно през януари в Лас Вегас.

Вероятно този нов продукт ще бъде представен от южнокорейския гигант Samsung, който е регистрирал страници Neon в големите социални мрежи, включително Instagram, Facebook и Twitter.

Твърди се, че проектът се ръководи от Пранав Мистри, известен с разработката на носим компютър с възможности да разпознава жестовете и гласовете на потребителите. Самият той потвърждава, че напоследък работи върху нещо невероятно.

Според някои източници, под името Neon се крие напълно нов изкуствен интелект, който ще направи истинска революция в индустрията. Наблюдателите на пазара обаче се надяват Neon да не повтаря историята на AI приложението Bixby.

Известният автор с псевдоним Ice Universe, който често споделя изключително ценна информация за новостите от мобилната индустрия, твърди, че Neon превръща научната фантастика в реалност и има всички шансове да привлече най-голямо внимание на CES 2020.

Източник: technews

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини