Представиха новите Nokia 8.3 5G, Nokia 5.3 и още (видео)

HMD Global представя три нови смартфона Nokia, нов член на семейството на „пионерите“ сред мобилните телефони и чисто новата услуга за безпроблемен роуминг на данни. Първото попълнение към портфолиото, Nokia 8.3 5G, е и първият смартфон Nokia с 5G, а към него се присъединяват чисто новите Nokia 5.3 и Nokia 1.3, както и най-новият член в семейството на „пионерите“ - Nokia 5310. HMD Global влиза и в съвсем нова категория услуги с HMD Connect – иновативната глобална услуга за безпроблемен роуминг на данни, с която оставате свързани с най-важните за вас неща.

Наред с четирите нови устройства и чисто новата роуминг услуга, HMD Global обяви, че разширява покритието си и ще стъпи на пазара в Бразилия през тази година. В чест на партньорството на марката с 25-ия филм за Джеймс Бонд, който ще бъде в кината през ноември, феновете вече могат да се сдобият и с ексклузивния кейс за телефон от кевлар, специално брандиран с 007, за Nokia 6.2 и Nokia 7.2.

Nokia 8.3 5G

Първият в света наистина глобален, неподвластен на времето 5G смартфон на марката, Nokia 8.3 5G, е проектиран да поддържа множество и развиващи се 5G мрежови внедрявания, с поддръжка както за автономни, така и за несамостоятелни 5G конфигурации, които операторите разпространяват по целия свят. Бидейки първият смартфон, който използва модулната технология Qualcomm® 5G RF Front end, като част от Модулната платформа Qualcomm®, Nokia 8.3 5G побира повече от 40 различни RF компонента в един модул, което го прави не само глобално устройство, но и неподвластен на времето смартфон, който е готов за следващата стъпка в 5G.

Nokia 8.3 5G разполага и с мощна четворна камера PureView с оптика ZEISS, която ви позволява да заснемете всичко. С дебютиращите ZEISS Cinema обектив и редактор, както и изключителната технология за видеозаснемане при ниска осветеност с OZO аудио, Nokia Groot е идеалният смартфон за тези, които искат да творят без ограничения. С перфектната си оптимизация за неподвластен на времето 5G, Nokia 8.3 5G е винаги готов за следващите стъпки – гарантирайки, че все повече хора могат да се наслаждават на изключително бързи скорости и надеждна свързаност за стрийминг и игри навсякъде. Nokia 8.3 5G се предлага в цвят „полярна нощ“, вдъхновен от арктическото небе над Финландия.

Nokia 5.3

Като част от поредицата нововъведения при смартфоните Nokia на феноменална стойност, Nokia 5.3 разполага с четворна камера, най-новата Модулна платформа Qualcomm® Snapdragon ™ 665 и емблематичния за марката двудневен живот на батерията. Четворната камера с AI захранване помага за заснемане на перфектния кадър, независимо къде се намирате, дори и при ниска осветеност, благодарение на Нощния режим. Широкоъгълните и макро лещите ви помагат да правите близки кадри или по-обхватни живописни снимки. А с големия си 6,55-инчов екран, Nokia 5.3 ви осигурява максимума при стрийминг на любимите ви предавания и при целодневно играене на игри на телефона. Nokia 5.3 има устойчив и едновременно с това красив скандинавски дизайн, предлага се с Android ™ 10 и чрез специален бутон предоставя на феновете по-бърз достъп до Google Assistant.

Nokia 1.3

Nokia 1.3 предлага модерна технология и чисто новата операционна система Android 10 (Go edition) на по-достъпна цена от всякога. Като един от първите смартфони с Camera Go, както и с технологията за обединяване на образи при ниска осветеност, захранвана от изкуствен интелект, Gallery Go и ярък, безрамков HD+ екран, Nokia 1.3 ви позволява да виждате наистина всичко, независимо дали сте на закрито или под яркото слънце навън. Nokia 1.3 е сред първите смартфони с Android 10 (Go версия) и това му дава предимствата на по-висока скорост, повече сигурност и милиони приложения, дори в най-динамичните дни. С него ще сте в крак с новостите и ще се възползвате от преживяване, което се подобрява с времето и е готово за Android 11 (Go версия).

Nokia 5310

Като осъвременена версия на оригиналната Nokia 5310 Xpress Music, Nokia 5310 разполага с MP3 плейър и FM радио, в комбинация с мощни, двойни предни високоговорители, които ви позволяват да носите любимата си музика навсякъде. Nokia 5310 ремиксира класическия дизайн с елегантен нов силует и батерия, създадена да издържа дни наред.

Глобалната услуга за роуминг на данни HMD Connect – за да не пропускате най-важното

HMD Global влиза в нова категория с внедряването на своята глобална роуминг услуга за данни HMD Connect, даваща възможност на хората по целия свят да се възползват от SIM карта за безпроблемно ползване на данни, когато пътуват, и да остават в пълен контрол над своите роуминг планове. Глобалният роуминг на данни HMD Connect ви осигурява с лекота връзката с най-значимите за вас неща, като плащате само за това, което ви е необходимо. След регистрация през приложението, феновете ще получават SIM карта на домашния си адрес и ще имат лесен контрол върху своя план за данни. HMD Connect първо ще стартира в BETA версия чрез HMDConnect.com, предоставяйки безпроблемно, сигурен и достъпен роуминг по целия свят.

Към момента глобалната роуминг услуга HMD Connect е активна в над 120 страни по целия свят, а заедно със своя партньор Greenwave Systems и местните оператори, HMD Global работи за разширяване на покритието до още повече мрежи и държави в бъдеще.

Смъртта може да почака

Глобалната маркетингова кампания със заглавие „Единствената джаджа, от която се нуждаеш“, ще стартира около ноемврийската премиера на филма. Нейно лице е агент Номи, изиграна във филма от актрисата Лашана Линч. Кампанията ще се проведе в кината, дигиталните платформи, социалните мрежи, градската среда и търговската мрежа в над 80 държави.

Всеки телефон Nokia е изграден на основата на доверие, сигурност и емблематичен, качествен дизайн, с цел да прави най-новите технологии достъпни за всички. С доказани резултати в изпълнението на ангажимента си да предоставя чист, сигурен и актуален Android, смартфонът Nokia наистина се подобрява с времето и е единствената джаджа, от която ще се нуждаете - независимо дали сте нов специален агент, или фен.

Цени и наличност:

  • Nokia 8.3 5G ще е наличен от лятото на 2020 г., в цвят „полярна нощ“, на цена от 599 EUR за 6GB/64GB RAM/ROM и 649EUR за 8GB/128GB памет.

  • Nokia 5.3 ще е наличен в търговската мрежа от април в зелен, пясъчен, черен с 4GB/64GB RAM/ROM на препоръчителна цена от 189 EUR.

  • The Nokia 1.3 е наличен в търговската мрежа от април в зелен, пясъчен, черен на препоръчителна цена от 95 EUR.

  • The Nokia 5310 ще е наличен в бял/червен и черен/червен от края на март на препоръчителна цена от 39 EUR. 

  • HMD Connect BETA e достъпна през HMDConnect.com със стартов пакет, включващ SIM картата, до 1 GB данни роуминг, данъци и доставка на цена 19.95 EUR. 14-дневният глобален план за роуминг на данни започва от 9,95 EUR, а ъпгрейдите на плана започват от 5 евро.

  • Специално брандираният кейс от кевлар 007 за Nokia 7.2 и Nokia 6.2 ще е наличен от края на март на препоръчителна цена от 19.99 EUR.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини