В името на Отца и Сина и...опс

Изображение 1 от 5

    Италиански свещеник неволно активира видео филтрите на камерата си докато излъчваше на живо меса в блокираната заради коронавируса страна.

    Видеото било гледано над 3 милиона пъти в Туитър.

    Секунди след началото на живото излъчване около лицето на Паоло Лонго започват да се появяват различни филтри докато той се опитва да отслужи онлайн меса.

    В забавния клип свещеникът от неизвестен италиански град стои изправен до разпятие и олтар облечен в расо, докато внезапно около главата му се появява дигитален шлем.

    Филтърът рязко се сменя и около главата на Паоло се появяват анимирани тежести, преди около него да започнат да се сипят жълти конфети, а на лицето му да се появят слънчеви очила.

    В един момент се оказва, че свещеникът си е отгледал великолепна сива брада преди цялото му лице да се слее с това на черно-бяла котка.

    Във видеото Паоло се появява и с розови мустаци и огромни анимационни очи над неговите собствени, докато нищо неподозиращият за техническите проблеми свещеник продължава службата.

    Клипът бе качен в Туитър от Гавин Шубридж, придружен със следния коментар: Днес в Италия свещеник решил да отслужи онлайн меса, заради COVID-19. За съжаление без да иска активирал видео филтрите.

    Много свещеници в Италия сега предлагат онлайн служби, след като премиерът Джузепе Конти постави цялата страна под карантина на 9 март, ограничавайки придвижването на хора, освен при крайна необходимост.

    Източник: dailymail.co.uk

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини