Задържаха пиян шофьор от Караджалово, предизвикал катастрофа

На 5 април в 19,45ч. в РУ Първомай е постъпил сигнал за възникнало произшествие на кръстовището между улица «Христо Смирненски» и ул. «Черноризец Храбър». Пристигналият на място патрул установил, че 50-годишен шофьор от село Караджалово, силно мирише на алкохол и е с нестабилна походка. Мъжът е управлявал чужд автомобил, «Опел Мерива». При извършената проверка за употреба на алкохол, дрегерът е отчел концентрация от 2,14 промила.

Водачът е задържан в ареста за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление на чл.  345 Б ал 1 от НК. В хода на работа е установено, че караджаловецът се е движил  по улица «Христо Смирненски» и на кръстовището е отнел предимство на лек автомобил «Опел Сигнум», управляван от 31-годишен мъж, който е пострадал от удара между двата автомобила. Траспортиран е за преглед в УМБАЛ «Свети Георги» Пловдив с охлузни рани и множество натъртвания по тялото,но е без опасност за живота.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Пъ
    Пъню
    2 0
    17:04, 6 апр 2020
    Eee, един дезинфекциран да има в града и да го приберат
  • 2
    Не
    Некадърници
    10 0
    17:26, 6 апр 2020
    С охлузни рани закаран в Пловдив!?!? Алоооо ПърУмайската болница вие за красота ли сте? Или е по лесно да смучете от касата с измислени диагнози на бабите по селата
    • Мо
      може1
      1 0
      19:13, 6 апр 2020
      Може да се е закашлял ...
Последни новини