Нинова съобщи новината: Няма план за излизане от кризата

Лидерът на БСП Корнелия Нинова взе отношение след изслушването на премиера Бойко Борисов. Нямаме план за излизане от кризата, това е новината от днес, съобщи тя от трибуната на Народното събрание.

Имате сгрешена представа, обърна се тя към министър-председателя. Нямате план как да се върви от тук нататък, разкритикува соцлидерът, а оценката й е, че се действа на парче.

Според нея Борисов плашел хората, за да ги държи в подчинение.

Етикетът на вашето поведение е кредити, продължи червеният лидер. Ако няма работа и доходи, няма как да се връщат тези кредити.

Нинова посочи, че не било нормално Бойко Борисов да я кани да се включи в мерките една вечер към 22.00 часа. Смятате ли, че това е нормално, попита социалистката.

Мястото на сътрудничеството между тях било в парламента и левите ще му предоставят мерки за изход от кризата.

Започнете спешна реформа в здравеопазването, настоя още Корнелия Нинова. Получете се от европейските си партньори, посъветва тя Борисов. Мерките му социалистката тълкува като желание Борисов да се спаси, а хората после - както могат да се спасяват.

Парламентът се събра за изслушване на министър-председателя Бойко Борисов във връзка с пандемията от COVID-19 и ефективността на предприетите здравни, икономически и социални мерки по искане на "БСП за България". Това стана на  втори път, първият опит за извънредно заседание се провали заради липса на кворум.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Bb
    BB
    1 -5
    15:49, 28 апр 2020
    Това ще е бъдещият министър председател! Виж коментара
  • 2
    Оп
    Оптимист
    2 0
    09:14, 29 апр 2020
    Тя си фалира партията. Ред е и да и дадем държавата. И ще стане както всеки път когато са на власт.

Още новини

Случаен виц

Последни новини