1 °C

Засилени проверки на полицията в почивните дни

Изображение 1 от 5

  В трите почивни дни от днес до трети май от МВР затягат проверките за пътуващите.

  По-строг контрол ще се прилага на КПП-та за влизането и излизането от градовете с необходимата документация за това.

  На входно-изходните трасета на Хасково към Димитровград, Кърджали и Минерални бани в сутрешните часове днес нямаше никакво натрупване. По-интензивен е трафикът на излизане от областния град в посока Кърджали.

  Пътните полицаи ще следят през следващите дни стриктно за скоростта, ще се правят проверки а изправността на автомобилите.

  С повишено внимание ще се наблюдават шофьорите, които са с рисково поведение на пътя. Ще се тестват за наличието на алкохол и употребата на наркотици.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Д
   д
   25 -2
   13:02, 1 май 2020
   Засилени мерки колко да са засилени от София до Хасково с такси
   • 11
    11111
    20 0
    14:30, 1 май 2020
    а за летището да не говорим...то е извън карантината за да не стресират пасажерите...русенските легла на Арената са празни...
  • 2
   Ан
   АНОНИМЕН
   18 -2
   14:35, 1 май 2020
   В хасково много от карантираните се шляят изобщо не им пука защото знаят че проверката е по телефона
   • Ко
    Копче
    7 -7
    16:21, 1 май 2020
    Проверката се прави по телефона като от патрулката му казват "покажи се на терасата",ако не се покаже зачи гори...
  • 3
   Сам мачкане за Лошия Матриал Виж коментара
  • 4
   Жа
   ЖАЛКА РАБОТА
   9 0
   19:49, 1 май 2020
   На кому е нужно всичко това. Тормоз на здравите, тръгнали да си обработят дворчетата в близките села, а заразени ******и летят нагоре надолу и никой не ги видял, ни спрял. Жалка работа.
  • 5
   Ам
   аман от простотии
   1 0
   11:40, 2 май 2020
   Насрахте се с тъпите си проверки. Тормоз върху здравите , а заразените и карантинираните щъкат като хлебарки навсякъде. По добре се махайте и оставете Господ да реши кой , да живее и кой да мре. И без това накрая пак така ще стане, поне тормоза да се махне.

  Хороскоп за 23.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Усърдието в работата и във всичко, с което се занимавате днес ще има видими резултати. За да сте в синхрон с енергиите на деня, станете по-търпеливи, потиснете егото си и избягвайте ненужните спорове. Дайте път на творческите си виждания и следвайте сърцето си. Предстоят желани развития в интимната сфера.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес вършите добре всичко, с което се захванете. Прозрач-ността на целите ви много ви помага при осъществяването им, по-ради което никой от заобикалящите ви няма съмнение какво точно искате. Организацията ви е на ниво, затова можете да се надявате на добри резултати. Постарайте се да отделите от времето си и за човека до вас, нека той не се чувства пренебрегнат.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Съдбата ще ви предложи всичко онова, от което се нуждаете днес. В службата ще се вслушват в предложенията ви, зачитайки опита и умението ви да се сработвате с колегите. Имате планове, голяма част от които ще отсеете и ще пристъпите към реализацията им. Позабравени чувства също ще изплуват на повърхността.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Очаква ви динамичен и успешен работен ден. С деловите си партньори ще стигате бързо до общи решения и резултатите няма да закъснеят. Ако стихията ви е търговията бъдете предпазливи. Имайте предвид, че начинанията свързани с чуждестранни партньори е възможно да претърпят промени. Момента е подходящ за стабилизиране в личен план.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Не ангажирайте вниманието си с маловажни неща. Отговорността ви изисква да се концентрирате върху непосредствената си работа. Бизнесът ще ви носи очакваните резултати, изненади не се предвиждат. С партньор от миналото си е възможно да възобновите стара връзка, интересът ви към него набира преднина.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  От доста време изчаквате подходящия момент за решаваща стъпка в професионалните ви дела и днес ще ви се отдаде възможност да я осъществите. Предпочитате да не рискувате и това може да стане причина за противоречия между вас и партньорите ви, но в крайна сметка вие ще се окажете прави. Предстои ви стабилизация във финансово отношение.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Анализирате в дълбочина делата, с които се занимавате и сте в състояние да предвидите кое е следващото нещо, което следва. Хората около вас се осланят на този факт, но не допускайте вие да носите отговорност и вместо тях. На някои от вас предстои пътуване в чужбина, което е свързано с много предизвикателства за вас, но и доста дивиденти.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Загърбвате стари неща, които ви носят само тревоги и тръгвате по съвършено нов път, където ви очакват немалко шансове, стига да съумеете да ги използвате както трябва. Имате завидното свойство бързо да се приспособявате и това занапред ще ви бъде само от полза. Вашата тайнственост привлича представител на другия пол, опитайте се да балансирате нещата.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Бъдете предпазливи при боравенето с пари. Има голяма вероятност да ги загубите или да ви измамят по някакъв начин. Успехът в работата ви е неизбежен, особено ако става дума за проект, по който отдавна работите. Жизненият ви потенциал е на много добро ниво, но поради различни обстоятелства сте склонни към грешки и значителни пропуски.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Гледате обективно на заплетена ситуация на работното си място и се опитвате да намерите подходящ начин за решаването й. Това ви издига в очите на околните, особено на онези, които не осъзнават сериозността на положението. Сътрудничеството ви с колега ще бъде ползотворно само при условие че приемате мнението му за равносилно на вашето и сте готови на компромиси.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Възможно е да изпаднете в колебания. Податливи сте на импулси, каращи ви да свършите на мига всичките си задачи, но в следващия момент възниква друго и това забавя темпото ви. Каквото и да усещате, нещата ще се случват. Решавайте проблемите в движение и мислете позитивно, без да таите гняв в душата си към никого.
  23 яну 2021
  Последни новини