3 °C

Гимназисти преподаваха онлайн в деня на ученическото самоуправление

Изображение 1 от 4

  По традиция в ПМГ „Иван Вазов” отбелязват 9 май – Деня на Европа – с провеждане на ученическо самоуправление, информират от гимназията. И тази година учениците съпреживяха усещането да бъдеш учител, но в различна среда – дигитална.

  Ето и впечатленията на самите заместващи ученици:

  Моника Делчева: участвах в Деня на самоуправлението като учител по биология. Класът беше активен, като даваше отговори на задачите, които бях подготвила и ги коментирахме заедно. Чувствам се добре и се радвам, че взех участие в дейността.

  Денислава Савова: за трети пореден път участвам в Деня на самоуправлението. Тази година наистина беше малко по-различно, но съм все така удовлетворена от изминалия ден. Фактът, че за един ден бях преподавател, ме кара да се усмихвам. Още по-развълнувана съм, че това се случи в такава обстановка (за първи и може би за последен път). Днес, поставяйки се на мястото на госпожа Христозова, разбрах, че колкото е удовлетворяваща професията на учителя, толкова е и трудна и това ме кара още повече да ценя своите преподаватели. 

  Деница Михова: днес аз бях учителка по руски език. Доволна съм от учениците, които присъстваха в часа. Взимаха участие и работеха много добре. Не беше лесно, тъй като трябваше да подготвя упражненията и да помагам на другите, когато се затруднят, но те се справиха изключително добре. След като се поставих на мястото на своята госпожа Мария Маврудова, разбрах всъщност колко е трудно и отговорно да се справиш с толкова много деца и да им помагаш. 

  Калина Кръстева: да бъдеш учител по химия е доста трудно. Този факт го установих още предишната вечер, когато трябваше да подготвя 3 подробни плана и общо 5 урока, стоях да късно, но въпреки това си струваше. Сутринта трябва да бъдеш бодър и усмихнат. Трябва да си харизматичен, да знаеш интересни факти и да привличаш внимание. Химията е изключително интересна наука и за пореден път се убеждавам в това. От този ден научих много и осъзнах и минусите, и плюсовете на професията. Благодаря на г-жа Панева за дадената възможност! 

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 15.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  С адекватни и навременни действия ще спечелите добри позиции в една надпревара, освен, че ще постигнете и финансов успех. Всичко това ще ви подтикне по-смело да изразите претенциите си и да покажете, че е добре да се съобразяват с вас. Срещи с хора, които ви обичат трайно ще затвърдят усещането ви за значимост.
  15 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Поради различия в гледните точки с подчинените или хората, с които работите са възможни недоразумения и изкривяване на информацията. Следвайте разума си и не се поддавайте на измамни обещания.Отговорни към задълженията си, бъдете внимателни и да не допускайте грешки. Постепенно затрудненията ще отстъпят място на по-успешния ви период, който предстои.
  15 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Кратко пътуване извън града е като че ли най- доброто решение за днешния ден. Имате нужда да се откъснете от заобикалящата ви среда и да останете насаме със себе си. Възползвайте се от всяко предложение в тази насока.
  15 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Работата ви ще бъде спокойна днес, което ви дава възможност да се захванете с нещо, което отдавна ви интересува. Разбирате се чудесно с хората около вас и нищо чудно заедно с близък колега да успеете да направите нещо наистина впечатляващо. В личен план ще ви се наложи да бъдете по-предпазливи, тъй като са възможни недоразумения.
  15 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Добре е да прекарате повече време извън дома си, защото наистина имате нужда от разнообразие. Ако и хората около вас са на същата вълна, толкова по – добре. Това наистина може да ви помогне да си организирате истинско забавление. Отношенията ви с постоянния партньор са обтегнати, но можете да направите много за да промените ситуацията.
  15 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Наложете си да не мислите за трудностите около вас, споделеното време с близките ви е по-добрият вариант за деня. В личен план ще бъдете в изгодна позиция и осъзнавайки това, ще предприемате решителни стъпки, водещи към целта ви. Ако ви обхване желание да се освободите от излишните неща около себе си, не ги изхвърляйте. Част от тях може отново да ви заинтригуват.
  15 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Везни Пътешествията, които предприемете днес може да дадат възможност за романтичен флирт, от който ще останат чудесни спомени. За други благополучно решаване на семейни проблеми. Възползвайте се от предложена услуга.
  15 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Семейни задачи ще отнемат от времето и енергията ви днес. Навлизате във важен период от живота си и не си позволявайте отпускане, каквото и да ви струва това. Децата са неделима част от вас, дори и вече пораснали и съдбата им зависи в много отношения от действията, които ще предприемете в тяхна полза.
  15 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С различни очаквания и нагласи ще започне деня за повечето от вас. Деловите Стрелци ще насочат вниманието си върху бизнес-задачите, чрез които ще подобрят финансите си. Не позволявайте работата да ви отдалечи от хората, които обичате. Все по-често ще ви се налага да балансирате между желанията и задълженията си.
  15 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Поставили сте си много задачи, но дали ще успеете сами да се справите. Бъдете деликатни към проблемите на близките си, не ги пресирайте в желанието си да наложите своето. Има факти, които ще ви изненадат, но трябва да ги приемете. Потърсете по-прагматични решения за въображаемите ви проблеми.
  15 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не се отказвайте от амбициите си, дори да се струват нереални за някои. Ще изпъкнете с идеи и видими постижения. Ще останете привлечени от личност, която не е безразлична към вас. Това ще разнообрази чувствата ви, а за някои означава и нова, стабилна връзка. Доверието, което ще получите ще ви накара да помислите повече върху поведението си.
  15 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Всяка отзивчивост се възнаграждава, дори и да не си давате сметка за това. Въпросите, които ще ви занимават днес ще ви накарат да се обърнете към някого за съдействие. Ако трябва, направете компромис, за да преодолеете непредвидена ситуация. Притесненията ви са излишни, ще се справите.
  15 яну 2021
  Последни новини