13 °C

Гимназисти преподаваха онлайн в деня на ученическото самоуправление

Изображение 1 от 4

  По традиция в ПМГ „Иван Вазов” отбелязват 9 май – Деня на Европа – с провеждане на ученическо самоуправление, информират от гимназията. И тази година учениците съпреживяха усещането да бъдеш учител, но в различна среда – дигитална.

  Ето и впечатленията на самите заместващи ученици:

  Моника Делчева: участвах в Деня на самоуправлението като учител по биология. Класът беше активен, като даваше отговори на задачите, които бях подготвила и ги коментирахме заедно. Чувствам се добре и се радвам, че взех участие в дейността.

  Денислава Савова: за трети пореден път участвам в Деня на самоуправлението. Тази година наистина беше малко по-различно, но съм все така удовлетворена от изминалия ден. Фактът, че за един ден бях преподавател, ме кара да се усмихвам. Още по-развълнувана съм, че това се случи в такава обстановка (за първи и може би за последен път). Днес, поставяйки се на мястото на госпожа Христозова, разбрах, че колкото е удовлетворяваща професията на учителя, толкова е и трудна и това ме кара още повече да ценя своите преподаватели. 

  Деница Михова: днес аз бях учителка по руски език. Доволна съм от учениците, които присъстваха в часа. Взимаха участие и работеха много добре. Не беше лесно, тъй като трябваше да подготвя упражненията и да помагам на другите, когато се затруднят, но те се справиха изключително добре. След като се поставих на мястото на своята госпожа Мария Маврудова, разбрах всъщност колко е трудно и отговорно да се справиш с толкова много деца и да им помагаш. 

  Калина Кръстева: да бъдеш учител по химия е доста трудно. Този факт го установих още предишната вечер, когато трябваше да подготвя 3 подробни плана и общо 5 урока, стоях да късно, но въпреки това си струваше. Сутринта трябва да бъдеш бодър и усмихнат. Трябва да си харизматичен, да знаеш интересни факти и да привличаш внимание. Химията е изключително интересна наука и за пореден път се убеждавам в това. От този ден научих много и осъзнах и минусите, и плюсовете на професията. Благодаря на г-жа Панева за дадената възможност! 

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 21.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Поставили сте си задачи, за които ще ви е нужна повече енергия. Съсредоточете се върху по-близките си цели, дългосрочните оставете за по-късен етап. Едно запознанство може да прерасне в по-сериозна връзка. Вие сте готови за промяната, която следва и сте наясно, че тя ще ви наложи и ограничения, но няма да съжалявате.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Търсете промяната, предизвикателствата поддържат духа ви силен. Работете за приключване на вече започнати задачи, като не забравяте и за домашните задължения. С приятели ще се разведрите, обменяйки мисли и енергия. В професионален план се очертават полезни срещи. Подробностите от бита също ще привлекат вниманието ви.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Популярността, за която отдавна мечтаете днес ще ви навести. Стараейки се да сте сред първите ще поемете риск, за който не сте мислили преди. Не се притеснявайте, няма да ви навреди, напротив. Обещания за по-тясно обвързване ще получите или ще дадете. Те могат да имат отношение както към деловите ви задачи, така и към конкретен човек.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще продължите да се трудите с желание и ентусиазъм, имайки енергия и добро настроение. Имате конкретни планове, но все още не сте проучили възможностите как да ги реализирате. Ще споделите намеренията си с партньора и заедно ще работите за да устроите по-добре личния си живот.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Природата ви е дарила с устремност и плам - комбинация, която ви дарява с изисканост и приспособимост, с късмет и ярка интелигентност. Това не са комплименти а залог за успех. Няма да е излишно, ако все пак не се главозамаете, и не забравите, че съществува едно качество наречено скромност. Положете усилия, ако трябва за да си го отгледате и съхраните, за да го имате за дълго.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Наследствени имоти ще занимават мислите ви и ще ви създават повече грижи, което ще отнеме голяма част от времето ви.С вроденото си великодушие ще отхвърлите с усмивка обзелите ви съмнения към определен човек. Днес някой е приготвил чудесна изненада за вас. Не позволявайте да ви диктуват условия, които не са ви изгодни. Нуждеаете се от повече съсредоточеност и лесно ще се справите с трудностите.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Устремени сте към промяна и това ви вълнува. Неудовлетворението не е добър съветник и не бива да се поддавате на влиянието му. Заемете се с дела, които ще ви накарат да се почувствате по-добре. Включете и приятелите си, като не забравяте и интимния си партньор.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Действията ви карат хората около вас да ви се възхищават. Наистина успявате да подредите делата си така, че да не остане нещо, от което бихте могли да сте недоволни. В личен план се радвате на споделени чувства от страна на човека, с когото сте обвързани емоционално. Ще останете очаровани.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Добронамереността ви към околните ще се възнагради. С желание ще ви помагат и напътстват, стига да не пренебрегвате нечие внимание. Любовта ще ви вдъхнови и подтикне към творчески подход в работата. Започвате нов проект, и ще се изненадата от добрия прием, на който ще се радвате.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят е чудесен за вас и показателни в това отношение са радостните събития, които ще ви преследват през целия ден. Не подценявайте късмета си и отделете време за да изгладите недоразуменията с ваш близък. Със сигурност ще успеете.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Очертават се забавни мигове с ваши близки. Настроени сте авантюристично, а и обстоятелствата са подходящи за целта. Имате възможности сред които можете да избирате и вие няма да се поколебаете да влезнете в ролята на онези, които решават вместо другите. Бъдете по-внимателни със здравето си и не го подлагайте на изпитания.
  21 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Програмата ви за днес ще е натоварена, но приемете предизвикателствата. Бъдете старателни и с качествата, които притежавате, ще постигнете върхове. Вечерта с удоволствие ще се насладите на присъствието на човек, когото харесвате. Имате толкова неща да споделите, че нощта може и да не стигне.
  21 окт 2020
  Последни новини