22 °C

Гимназисти преподаваха онлайн в деня на ученическото самоуправление

Изображение 1 от 4

  По традиция в ПМГ „Иван Вазов” отбелязват 9 май – Деня на Европа – с провеждане на ученическо самоуправление, информират от гимназията. И тази година учениците съпреживяха усещането да бъдеш учител, но в различна среда – дигитална.

  Ето и впечатленията на самите заместващи ученици:

  Моника Делчева: участвах в Деня на самоуправлението като учител по биология. Класът беше активен, като даваше отговори на задачите, които бях подготвила и ги коментирахме заедно. Чувствам се добре и се радвам, че взех участие в дейността.

  Денислава Савова: за трети пореден път участвам в Деня на самоуправлението. Тази година наистина беше малко по-различно, но съм все така удовлетворена от изминалия ден. Фактът, че за един ден бях преподавател, ме кара да се усмихвам. Още по-развълнувана съм, че това се случи в такава обстановка (за първи и може би за последен път). Днес, поставяйки се на мястото на госпожа Христозова, разбрах, че колкото е удовлетворяваща професията на учителя, толкова е и трудна и това ме кара още повече да ценя своите преподаватели. 

  Деница Михова: днес аз бях учителка по руски език. Доволна съм от учениците, които присъстваха в часа. Взимаха участие и работеха много добре. Не беше лесно, тъй като трябваше да подготвя упражненията и да помагам на другите, когато се затруднят, но те се справиха изключително добре. След като се поставих на мястото на своята госпожа Мария Маврудова, разбрах всъщност колко е трудно и отговорно да се справиш с толкова много деца и да им помагаш. 

  Калина Кръстева: да бъдеш учител по химия е доста трудно. Този факт го установих още предишната вечер, когато трябваше да подготвя 3 подробни плана и общо 5 урока, стоях да късно, но въпреки това си струваше. Сутринта трябва да бъдеш бодър и усмихнат. Трябва да си харизматичен, да знаеш интересни факти и да привличаш внимание. Химията е изключително интересна наука и за пореден път се убеждавам в това. От този ден научих много и осъзнах и минусите, и плюсовете на професията. Благодаря на г-жа Панева за дадената възможност! 

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 08.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Добър енергиен тонус и физическа устойчивост. Радвате се на споделено внимание в работата си. Признанието, което получавате не е случайно. Положените усилия за да се приспособите към новата ситуация ви карат да се чувствате добре. Приемате градивно забележките и продължавате напред.
  08 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Очаква ви спокоен ден на работното място. Със задоволство ще установите, че служебните ви дела се развиват успешно като някои от тях е възможно да надхвърлят очакванията ви. От вас се излъчват добро настроение и оптимизъм, които действат стимулиращо на близките ви хора. Отложете ангажименти вечерта, за да прекарате повече време с любимия човек.
  08 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
  08 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Присъствието ви от много хора е търсено и желано. Знайте, че само с постоянство и воля можете да постигнете желанията си, нищо няма да дойде наготово. В отношенията с роднините са възможни разногласия, от вас зависи да ги убедите аргументирано в правотата на доводите си.
  08 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Приключете навреме започнатите задачи, денят е подходящ и за други занимания. Ще останете адекватни на ситуацията и ще покажете най-доброто от себе си, споделяйки идеите си пред когото трябва. Разбирателството помежду ви ще помогне по-лесно да се постигнете обща цел. Други ще се подготвят за предстоящо събитие, важно за професионалната им реализация.
  08 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Предстоят ви важни ви срещи, изискващи да сте в добра форма. Ще се концентрирате в сферата на професионалните си занимания и ще търсите по-добри пътища за изяви. Личен проблем е на път да бъде решен, но не проявявайте твърдоглавие, а се вслушвайте в съветите на онези, които милеят за вас.
  08 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Посветете времето си за приключване на проект, по който работите от дълго време. Придържайте се към онова, което ви е познато. Всяко отклонение от пътя, може да ви навреди. Покажете на близките си колко много ги цените и се нуждаете от помощта им. Това ще ги мотивира да поемат част от грижите ви. Заемете се със самоусъвършенстването си - изучаването на чужда език е добро начало.
  08 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще спечелите, ако не пренебрегвате предложенията на колегите си и заедно взимате решения по общите ви задачи. Може да се наложат и компромиси, за това не бъдете категорични. За реализацията на нова идея също се консултирайте със специалисти, за да не хвърлите труда си на празно.
  08 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Доста напрежение и непредвидени ядове се очертават пред повечето от вас. Въпреки това денят има изгледи да се превърне в един от най-успешните ви в последно време. При по-голяма концентрация ще успеете да избегнете повечето неприятности и да се възползвате от шансовете, които ви се откриват. Важно е да не губите обзелия ви днес ентусиазъм.
  08 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С творческо настроение ще се отнесете към работата си. Една от причинете за повишения ентусиазъм е зараждаща се нова връзка или вълнуващо ви познанство. Но не така ще бъде с онези, които са заети да раздават “правосъдие”. Ако нямате пряко отношение към проблемите се въздържайте от коментари, за да не дистанцирате публиката от себе си.
  08 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Бъдете повече пестеливи. Сега не е желателно да си позволявате излишни харчове. Отваряйте си очите на четири, особено ако при работата си работите с пари. Помощта, която ще ви бъде поискана е много необходима. Не я отказвайте. Всяко ваше доброволно желание за подкрепа ще бъде многократно възнаградено.
  08 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Задача, върху която отдавна работите ще се придвижи успешно напред и ще я приключите с добри резултати за себе си. Други ще поставят условие пред партньора си за конкретни обвързаности, може да не са в личен план. Но това е начина да продължите спокойно напред, със защитени интереси.
  08 май 2021
  Последни новини