Спипаха двама с дрога в Черногорово, единият блъсна патрулката в опит да избяга

Бързо производство е заведено в димитровградското управление на 9-ти май, съобщават от областната дирекция на МВР.

То е срещу 21-годишен хасковлия, заловен с 50 грама марихуана. Проверката е осъществена в 20 часа в с.Черногорово, където е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“, който младежът е шофирал. В хода на проверката, момчето е направило опит да избяга, като е ударил спрения зад него служебен автомобил „Ситроен“.

При последвалите процесуално-следствени действия, в подлакътника между двете предни седалки е открита полиетиленова торба със суха зелена листна маса, реагираща при полеви нарко тест на канабис. Хасковлията е предал дрогата на разследващите с протокол. Отказал е да бъде тестван за управление на МПС след употреба на наркотик, за което му е съставен акт. Задържан е до 24 часа по стартиралото бързо производство.

Бързо производство за държане на наркотик е отпочнато и в РУ Димитровград на 8-ми май. То е срещу 24-годишен водач на „Ауди“, спрян за проверка в с.Черногорово. Полицаите са открили 4 грама суха зелена листна маса, оставена в салфетка в колата. Канабисът е предаден с протокол.

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    As
    Asd
    1 -2
    18:08, 11 май 2020
    Тоя от 9 Май е бил издаден от тоя на 8 Май 😂😂😂
    • Gg
      Gggh
      3 -2
      21:31, 11 май 2020
      Тоз ня 9 май е трябвало да го изпукат.
Последни новини