18 °C

Първите непокорни абитуриенти празнуват по димитровградските улици

Изображение 1 от 6

  В деня на отпадането на извънредното положение и влизането в сила на извънредната епидемиологична обстановка в страната, абитуриентите от 12 Б клас на СУ "Любен Каравелов" вдигнаха шумутевица по димитровградските булеварди.

  Младежите, в израз на непокорство и бунт срещу противоепидемичните мерки, които ще ги оставят без подобаващия празник, който е традиция в българското общество, се качиха на автомобили и започнаха да обикалят града. От колите се чуваше силна музика, клаксони, свирки и отброяване до 12.

  Един от автомобилите на обикалящите младежи бе отбит от полицейски патрул и съпроводен до местното РПУ. Органите на реда са направили предупреждение на шофьорката, тъй като един от младежите в колата се е показал от прозореца на возилото.

  Празнуващите са били предупредени от полицейските служители да спазват правилата за движение по пътищата и че в града ще има засилено полицейско присъствие, с цел предотвратяване на опасни прояви, като излизане от прозорци и люкове. Младежите са били предупредени и да не надуват клаксони и да не вдигат силен шум.

  Абитуриентите на 2020 година заявиха, че нищо няма да им попречи да празнуват, не се притесняват от зарази и ще направят всичко според възможностите си, за да отбележат подобаващо завършването на средното си образование. Вече са успели да отпразнуват другарската си вечер в двора на училището, въпреки разпоредбите за дистанция и предупрежденията от полицията. Те ще се бунтуват срещу правилата, които ограничават възможността завършването им да остане паметно и да го помнят цял живот.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Тт
   Тт
   18 -16
   14:24, 14 май 2020
   Оставете децата да си празнуват,тая измислена епидемия в простите ви кратуни ще ви изяде хляба
  • 2
   Xx
   Xxx
   10 -4
   16:33, 14 май 2020
   Дечица!
  • 3
   Се
   село брод
   9 -5
   17:04, 14 май 2020
   Дечица бе дечица по 90кг. 15 дена след импровизираните балове ще видите резултатите.Те затова удължиха срока за да се прецени колко ще се хулнем.
   • Uu
    Uu
    4 -10
    19:30, 14 май 2020
    Влизай в някоя землянка и излез след 10години тога... Виж коментара
   • Се
    селоброд
    1 -2
    08:18, 15 май 2020
    Само незнам на тези снимки кое дете ти се видя 90 кг???
  • 4
   Да
   Дамян
   9 -3
   20:56, 14 май 2020
   Да не се окаже,че са се научили да броят само до 12 .
  • 5
   На
   Наблюдател
   2 0
   19:23, 16 май 2020
   Дано Господ да ги пази, ама и полицията - по-строго! Колко "дечица" влизат в една кола?
  • 6
   Дг
   Дгд
   1 0
   00:20, 18 май 2020
   Пият ли алкохол?

  Хороскоп за 22.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не се отказвайте от завоюваните позиции. Знаете към какво се стремите и това ви дава нужната сила да продължите напред. Успехът ви има много измерения. Радвате се на признание и уважение от страна на колеги и началници. В личен план ще можете да стабилизирате отношенията с любимия човек и ще укрепите връзката си.
  22 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Щом искате останалите да ви харесват, да им помагате и едновременно с това да помагате и на себе си, не забравяйте да проявявате искрен интерес към хората, с които общувате. И знайте, че изражението на лицето е по-важно от дрехите, в които сте облечени.Приятни и романтични мигове ви очакват, ако успеете да спечелите вниманието на една личност, която е наблизо.
  22 апр 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днешният ден е твърде специален за вас, тъй като ще видите плановете си за страхотно прекарване на нощта осъществени. Вие мислите освен за собственото си прекарване и за настроението на другите, но в това отношение едва ли ще има за какво да се притеснявате.
  22 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Захващате се с нещо, което на пръв поглед е безполезно, но на вас ви се струва и полезно и приятно. Не ви се стои у дома днес, затова ще трябва да приемете някое от предложенията на ва-ши близки. Движението ще ви се отрази добре, а ако изберете мяс-то, което не посещавате всеки ден, направо ще се преродите. От-ношенията ви с любимия човек ви карат да се чувствате чудесно.
  22 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес някои от вас ще се заемат с работата на свои близки, тъй като не можете да им откажете помощта си. Всяко нещо, с което се захванете обаче го вършите толкова добре, че околните ще останат изключително доволни от вас. На някои им предстои пътуване, свързано с ваш ангажимент, но то ще успеете да ви разнообрази и да ви помогне да се разтоварите.
  22 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Деликатното ви поведение ще ви донесе предимства днес. Подбирайте внимателно думите си и не търсете причини за конфронтация, дори и да имате основание за това. Ще получите интересно предложение за нова работа, бизнес или пътуване. Преди да отговорите – помислете. Трайни придобивки ще внесат настроение и ще подобрят самочувствието ви.
  22 апр 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес ще трябва да работите упорито, за да свършите нещо в определения срок. Постарайте се наистина да го направите, това ще издигне авторитета ви, както и личното ви самоуважение. Контактите едва ли са най-силната ви страна днес, така че най-добре ще е да ги сведете до минимум. Обърнете повече внимание на семейството си днес.
  22 апр 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Деловата седмица за вас не е приключила още. Ще имате важни срещи, които е възможно да доведат до договори. Нали вие това очаквате. За други от вас се очертава пътуване извън вашето населено място. Осигурете си време за почивка и развлечения.
  22 апр 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Сред хаоса на ежедневието ще откриете добра възможност за себе си да изявите по оригинален начин мисленето и намеренията си. Това ще се приветства от онези, които ви ценят и остане незабелязано от други, без значение за развитието ви. Отдайте заслуженото и на партньора си. Без него не бихте имали нещата, които ви радват.
  22 апр 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Нека силното ви желание да не заслепява здравия разум, само така можете да се надявате на успех. Много радост ви носи интимният партньор.
  22 апр 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Денят ви ще премине в движение, тъй като стоенето у дома не е достатъчно разнообразно за вас. Ангажирате се с въпроси на ваши приятели, но по-добре ще е ако стоите встрани от чужди проблеми. Помогнете доколкото можете, но в никакъв случай не се нагърбвайте изцяло с неща, които те трябва да свършат. Намерете подходящ начин да се разтоварите.
  22 апр 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Не мислете, че можете най-добре да се справите сами, погрешно е и да се надценявате, въпреки способностите си. Не отхвърляйте ничие внимание и подкрепа, ще се нуждаете от тях. Влечението ви към човек, който нехае ще ви попречи да забележите друг, истински влюбен във вас. Не пропускайте шанса си.
  22 апр 2021
  Последни новини