Кръговото до „Язаки” вече е със светещ знак

Изображение 1 от 2

  Кръговото по пътя между Хасково и Димитровград вече е обозначено със светлинна индикация. В средата на съоръжението до завод „Язаки” е поставен светещ пътен знак със соларна батерия.

  Там често стават катастрофи, а новият знак е едно от предупрежденията за кръгово кръстовище, там включително и вибрираща маркировка.

  Светещият пътен знак е особено необходим в условията на тъмнина и мъгла.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (16)

  • 1
   11
   11111
   22 -2
   18:21, 13 юни 2020
   кръгово...не минавайте диаметрално...не важи за незавършилите основно ...образование
  • 2
   Ne
   nelicha - нелича
   10 -2
   20:27, 13 юни 2020
   Е да . Това са инфра структурни грешки за които трябва да плащаме всички ние . Входно изходните алтерии са четири лентови , локално платно и изпреварващо платно . Разрешената скорост в градът е 50 км чяс . Не съзнателно даваш левия мигач на автомибила пред теб , който е забелязал автомобила на кат и отнасяш плувката . В цивилизования свят тези артерии имат паралелни пътища , които се включват в определени възли . В случая , старата детелина и новата на магистрала Марица са прекалено близо . Трябвало е да предвидят това и да направят паралелни пътища . Е да , ако бяха направили това нямаше да сме най бедната и корумпирана страна .
   • До
    До дишай си пушека бе плъх
    2 -1
    12:46, 15 юни 2020
    Личи ти , че си лежал в панделата , прост и тъп си като галош, как се отнасяха там с тебе я кажи , болеше ли много не от боя ....?
  • 3
   Вл
   Влади
   7 0
   21:58, 13 юни 2020
   Хубаво ама пак ще се блъскат в него.
  • 4
   Из
   избирам ГЕРБ
   4 -21
   22:15, 13 юни 2020
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Ди
    Димитровградчанин
    20 -5
    23:07, 13 юни 2020
    Я ходи да лижеш обувките на твоя кумир
   • според шефа ви Боци Маймуната .... Обикновенно мъ... Виж коментара
   • Ди
    Дишай си пушека бе плъх
    0 -8
    19:53, 14 юни 2020
    Димитровградчанин, ти и подобните на теб помияри н... Виж коментара
  • 5
   Ах
   АхА
   19 -1
   22:54, 13 юни 2020
   Колкото и да го пудрите това недоразумение, то си остава такова въпреки неистовите усилия!!! Така става като приравнявате първокласен път /по размири почти като магистрала/ с третокласен път и изход от паркинг!
  • 6
   44
   4444
   11 -1
   23:14, 13 юни 2020
   Не съм специалист, но спокойно можеше да се направи естакада - според мен.

   П.П. Не, че половината път до Димитровград не е вибрационен и волана ти играе постоянно. При такова качество на пътя, нормално е хора от други градове да си мислят трасиращата маркировка за нормална настилка.
  • 7
   Ст
   стоядинчо
   10 -2
   00:24, 14 юни 2020
   ако щете му окачете и два чифта пърчови мъде на този светещ сигнализатор, НЕДОРАЗУМЕНИЕТО направено от малоумници ще си остане пак недоразумение наречено КРЪГОВО.
  • 8
   Ин
   Инж. Георгакев
   9 -1
   09:08, 14 юни 2020
   Трябваше да има надлез/естакада, но не им се дават пари.... Това е основен транзитен път!
  • 9
   Ew
   ewrewr
   5 -2
   13:39, 14 юни 2020
   Да си признае кой кой го е чертал това кръгово ???
   Всеки път когато мина от там го псувам за некъдърните решения , предай си дипломата кой и да си не ставаш
  • 10
   Да
   ДА
   7 0
   20:38, 14 юни 2020
   Слагайте светофар, излагате се!!!
  • 11
   На
   НАБОРА
   2 0
   10:52, 15 юни 2020
   Да се премахне.
  • 12
   Дг
   Дгд
   1 -1
   11:31, 15 юни 2020
   Кръговото е с цел убиване на скоростта, а не за удобство на навлизащите в кръстовището. Дерзайте!

  Хороскоп за 03.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Не се притеснявайте излишно за проблем, касаещ близък човек. Ще съумее да се справи сам, а ако поиска помощ – не му отказвайте. Парични вложения ще ви накарат да потърсите съвет от хора, занимаващи се с инвестиции.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. Не се колебайте да се обграждате със сътрудници, защото те ще се окажат от решаваща роля при един служебен проблем, който ще доведе до финансов успех. Едно запознанство е възможно да прерасне в голяма любов.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговска сделка или доведат споразуменията с клиенти и партньори до предстояща такава.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Имате възможност да работите на спокойствие и да напреднете наистина много. Не се отказвайте от идеята, дадена ви от ваш близък. Впоследствие ще откриете безспорни предимства и възможности за в бъдеще.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Нещата около него започват да се развиват в благоприятна светлина и това внася спокойствие в семейството. Благодарение на последователните си действия имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание.
  03 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Усетът ви за изгодни инвестиции ще ви открие добра възможност да увеличите финансовото си състояние. С помощта на нови партньори ще укрепите позициите си в избраната от вас сфера на действие.
  03 мар 2021
  Последни новини