Борисов увърта за оставката, чака Европейския съвет. Преглед на печата

"Вариант: Кабинет на ГЕРБ, но без Бойко, сега или наесен", пише в заглавие на първата си страница "24 часа". Всекидневникът посочва, че планът за консолидация, за който загатна премиерът Бойко Борисов вчера бил с три варианта - оставка веднага, оставка през септември или преходен кабинет, уточнява "24 часа".

"Борисов увърта за оставката, чака Европейския съвет", пише вестник "Дума". Изданието коментира, че Борисов открито е намекнал за оставка, но е дал да се разбере, че ще почака поне до края на Европейския съвет в края на седмицата.

"Преизчисляват пенсията година по-късно", съобщава "Монитор". Работещите пенсионери подават документите си за пенсия заедно с тези за навършване на годините. Ако тези документи се подадат заедно и не в срок, тогава служебното преизчисление на пенсията ще се забави с година.

Това е предвидено в новите правила за преизчисляването на пенсиите, които се предлагат от Министерството на труда и социалната политика, публикувани за обществено обсъждане, допълва "Монитор".

Туроператори предлагат на клиентите си безплатни PSR тестове за ваканция в Гърция", информира "Труд". Причината е, че заради новото изискване на влизане през граничния пункт "Промахон" само с отрицателен тест за коронавирус мнозина нашенци са се замислили дали въпреки оскъпяването да почиват това лято  в гръцките курорти, уточнява в публикацията си "Труд".

Източник: БНР

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Аз
    Аз имах
    9 -2
    09:05, 16 юли 2020
    Едно куче. Пускаше кокала само като яде тояги
    • Ши
      Шише от Веро пълно с бензин
      2 -1
      11:02, 16 юли 2020
      Единия пръска кучето с бензин ,
      другия го пали
      и гледа как гори :)))
  • 2
    ИА
    И аз имах
    3 -1
    10:38, 16 юли 2020
    Моето пък не пущаше кокала и му видяха сметката бързо ловджиите
    • №2
      №2
      1 0
      13:24, 27 юли 2020
      Дано случайно без да искат да получиш и ти един сноп съчми !
      Дано
  • 3
    На
    Налоден глас
    3 -1
    12:01, 16 юли 2020
    ******* утре заминавал за Брюксел. Хора, там в ЕС вече са видяли и снимките му, и чатовете му, и телефонните му разговори. Там в ЕС вече знаят и позицията на САЩ и собствената си позиция относно протестите в България. Там ЕС ВЕЧЕ НЕ ГО ОЧАКВАТ. Като пристигне в ЕС ще бягат от него и ще му се присмиват вече в лицето, а не както досега зад гърба. А това означава, че ще се присмиват на БЪЛГАРИЯ, защото ******* засега я представлява и олицетворява. Това не е моята България!
    Дали да не го блокираме на аерогарата?!
Последни новини