Хасковлии удържат барикадата при Стара Загора вече 18-ти час

Изображение 1 от 2

    Част от протестната група от Хасково, която тръгна в петък за блокадата на АМ„Тракия“ все ощ е на барикадата на градницата между Хасково и Стара Загора. Антиправителственият протест беше спрян на пътя към летището привечер от полицейски кордон. Протестиращите обаче не се отказаха, слязоха от автомобилите си и обявиха гражданско неподчинение.

    Около 40 хасковлии с автомобилите си са вече 18-ти част на барикадата. Една част от тях, сред които и председателят на местната структура на „Да, България“ Тодор Топалов, който има малко бебе, са се прибрали призори за няколко часа, но в ранния следобед днес отново тръгнаха за мястото на протеста. Те ще подсигурят останалите там хасковлии през нощта, с провизии.

    На мястото вече има оформен и палатков лагер.

    „Засега протестът е мирен, но нямаме намерение да отстъпим, макар да не ни разрешават да блокираме магистралата", обяви Тодор Топалов. "Няма да отстъпим, защото това е протест с искания за промяна за бъдещето на децата ни.“ Тази вечер поради тази причина няма да има събиране на площад „Свобода“. Той и останалите хасковлии призовават всеки, които има сили и иска да отстоява промяната на управление в страната, да се присъедини към тях на барикадата.

    Тази вечер антиправителственият протест с искане оставката на главния прокурор Гешев и на Кабинета на Борисов 3 на хасковлии под надслов “Хасково се събужда“ продължава заедно със старозагорци.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (100)

    • 1
      Ба
      Барбов
      74 -117
      14:38, 1 авг 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • То
        Топалов
        74 -17
        15:29, 1 авг 2020
        Тоше дървата свършват,давай да те направим баш крадец-депутат.Кажи честно няма ли келепир от дървата?
      • Ст
        Сто процента
        78 -46
        17:00, 1 авг 2020
        Вижте, вие не осъзнавате ли че пак вие карате България към най-тежката зима от доста години на сам, ако бойко падне ще мечтаете за него, комунистите само чакат да доизвлачат каквото е останало начело с божковци и разни .
        Ок избори и какво Герб 30%, Бкп 30%, Доган 20 и какво от това, пак същото доган се коалира или с герб или с Бкп. Има време направете партия харесайте се на хората и спечелете ...
      • Бо
        Боса
        28 -43
        19:15, 1 авг 2020
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • За една заплата
        да пазиш Рая на Тенчо Сервитьора , Къньо аймуната , Делян Суджука и Мюм :))
      • Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • 1868 година -
        Про-правителственият вестник по онова време „Дунав“ описва боевете на редовната войска с „бандата разбойници и нехранимайковци“. Същият вестник и негови събратя непрекъснато твърдят, че четниците са въоръжени от руското правителство и са пратени да свалят „законната власт на султана“.
    • 2
      Гр
      Гражданин
      126 -95
      14:42, 1 авг 2020
      Възмутен съм от тази простотия с блокирани пътища. Аз съм работещ гражданин, плащам си данъците и искам да се преддвижвам свободно. Нямам против да протестират но това тяхното вече не е протест с тероризъм над хора като мен, който работят за да си храня семейството. И аз протестирам за това, че над мен се оказва физически и психипески тормоз на мен и на хора катп мен. Губя пари, време заради група психари. Стига вече. ПИСНА МИ ОТ ЦИРКА НА ТЕЗИ. Искам да се движа свободно а не да бъда заложник на тези.
      • No
        NoAnony
        93 -50
        15:13, 1 авг 2020
        Аз също съм работещ гражданин, също си плащам данъците и подкрепям протестите във всичките им форми, докато тази шайка не се разкара. Скандал след скандал, кражба след кражба и дори не ги е срам. Черноморието се напълни с "подпорни" стени. Ще цитирам д-р Филипов, защото няма как по-точно да се каже :
        "Бъдещите поколения ще се чудят как сме допуснали толкова прост човек да ни управлява. Проблемът е обаче, че някои от съвременниците ни едва сега откриват този факт. А едни 20-30% още не са готови да го открият. Не могат или не искат да видят, че срещу себе си имат един дребен шмекер и лицемер, който лъже безочливо дори за дребните неща. Те си го харесват точно такъв, вероятно защото е създаден по техен образ и подобие. И като нищо на предстоящите избори могат да ни го върнат, ако не се мобилизираме"
      • Др
        Друг Гражданин
        82 -49
        15:27, 1 авг 2020
        Аз съм следващия работещ гражданин, който обаче подкрепя момчетата и момичетата, които са блокирали пътищата. И ще ти обясня " гражданино" защо - защото тези хора търсят нов морал в политиката, търсят хора, които да не са корумпирани и да не корумпират; хора, които да управляват страната и тя да е на първо място, а не индивида; хора, които да прилагат законите еднакво за всички; хора, които да направят от нашата родина прекрасна страна и още много подобни.
        Обаче бате ГЛАВЧО си създаде много като теб - които искат само да се движат и не могат да правят нищо друго - например да мислят. След като не се възприемат исканията им когато бяха мирни и тихи - следва окупация и гражданско неподчинение.
        И като заключение - съгласен съм да не мога да се предвижвам известно време в името на по - хубава България, в името на свободата, а не на диктата и корупцията.
      • 44
        4444
        63 -31
        15:39, 1 авг 2020
        А когато калинките на гроб ви ограбват и тормозят - защо не пищите?
        Когато не можеше да се излиза от града - защо не пищахте?
        Когато бмб нарича ПКП Председателя на НС /все още сме на документи парламентарна република/ - пак ли ви се образува психически тормоз?
        Затова ни мачкат и ограбват- защото всеки мисли само за себе си!
        И на това разчитат - на егоизма на българина!
      • Гл
        Гледна точка
        75 -71
        15:46, 1 авг 2020
        Много сте интересни, господа протестъри.
        Абе, не мога да разбера, защо си мислите, че целокупният български народ е с вас и всеки ви подкрепя.
        Защо си мислите, че сте най-умните и най-смелите, а като ви гледам сте представители на най-долния обществен сегмент--безработни, платени изроди, мързеливци на помощи, заблудени Фейсбук-студенти, озлобени лузъри и изпаднали от мейнстрийма елементи с шумкарски манталитет..
        Толкова ли не разбрахте, че крещейки,, Долу мутрите'', ,, Не на олигархията'' и пр., всъщност сте пионки на Божков-Черепа с 19 обвинения, дето в ефир обяснява, как ви насочва, като овце... Банкера беглец, който ви открадне 5 млрд.,Бобокови, дето ви тровят вас и децата ви с боклуци от Италия, Баневци, Арабаджиеви, и мн др,, които главния прокурор ги знакова.. Едва ли нихилисти и екстремисти, като вас ги интересува истината.
        За вас лъжата и анархията, винаги са по-приемливи.
      • Сл
        Слави Миленов
        6 -16
        15:57, 1 авг 2020
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • No
        NoAnony
        79 -38
        16:00, 1 авг 2020
        Имам само няколко въпроса, към всички неподкрепящи протестите :
        1. Харесвате ли подпорната стена на Алепу?
        2. Харесва ли ви пристанището на Догансарай?
        3. Харесва ли ви, че вчера правителството ощети данъкоплатците с едни 360млн лева, като продаде БТК, отказвайки се от тези пари?
        4. Харесва ли ви, че държавата "купи" дял от ПИБ, без да придобие нищо? На цена двойна от пазарната? Вие на пазара за краставици предлагате ли двойна цена за краставици на продавача?
        5. Че отпуснаха заем за 60-70млн на колекторска фирма, която няма да ви прости, ако имате сметка от 20лв към някой доставчик.
        6. 5 млрд лева са дадени от ЕС, за да може всеки град в БГ да има пречиствателна станция до 2015, а не да плуваме в ла.на 2020
        7. Шофирате ли по "новите" магистрали? Как е ? Имате ли камъни в бъбреците?
        А това са само част от всичките "пакости". Ако поне на един въпрос отговорите с : ДА си заслужавате съдбата. Преди ги прикриваха, последно време не се и стараят, защото се смятат за недосегаеми.
      • Ма
        мастикаджия
        21 -28
        16:28, 1 авг 2020
        Колкото си мислещ ,толкова си и работещ гражданин.... Виж коментара
      • До
        До NoAnony
        29 -44
        16:35, 1 авг 2020
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • No
        NoAnony
        28 -15
        18:37, 1 авг 2020
        "Не ме засяга" - То това е идеята, че щом един може да си прави с държавата каквото иска, погазвайки всички закони, какво остава за обикновените хора. Леко по-леко ще стигне и до теб да те засегне нещо. Ще се окаже, че нещо, което имаш и те засяга, някой го иска и го иска без пари, без да те пита. Кой си ти? Някой си пр.дльо. На кой ще се оплачеш? На Гешев? Я прегледай трите филмчета за осемте джуджета. А вярно, не те засяга, докато не те засегне.
      • До
        До гражданин
        9 -9
        22:54, 1 авг 2020
        Гражданин , заложник си на ПРОСТАК.Това повече ли ти харесва?
      • Въ
        Възмутен до NoAnony
        10 -3
        16:04, 2 авг 2020
        Най-важното е че не всички мислят като вас протестърите, а по това как се държите с опонентите си не виждам разлика между вас и тези срещу които протестирате, така наречените според вас мутри.
    • 3
      Ив
      Иванов
      61 -59
      14:50, 1 авг 2020
      Тези плевели след 3 месеца отново ще са на улицата този път срещу служебния кабинет и военното положение което ни готви Радев.
      • То
        Точно
        32 -32
        15:43, 1 авг 2020
        Точно.
    • 4
      Ка
      Кауня
      44 -53
      15:31, 1 авг 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • 44
        4444
        26 -11
        15:42, 1 авг 2020
        А ако имат Новичок и напръскат Вас?!?
      • До
        До 4444
        39 -22
        19:23, 1 авг 2020
        Руски подлоги. Платени Божковски слуги. Ето това ств вие. Добре,че Бат Бойко ви направи магистрали,че да имате какво да блокирате,иначе щяхте да блокирате някой черен път,който е като лунен пейзаж. Няма проблем. Свалете правителството,ама след 3 месеца ще се криете,като мишки.
      • Ка
        Каунь пръскай *******
        9 -15
        23:00, 1 авг 2020
        Много си проЗД , като шефа си само , че вавместо п... Виж коментара
    • 5
      Се
      Селянин
      41 -48
      15:36, 1 авг 2020
      Добре че бат Бойко построи магистрали та да има ка... Виж коментара
      • Ив
        Иван
        51 -30
        16:24, 1 авг 2020
        Магистрали има по цял свят .... толкова нискокачествени и скъпи има само при Бойко. Намираш ли връзка ...
      • До
        До Иван
        32 -12
        19:25, 1 авг 2020
        Вашия комунистически лидер СерГей Станишев построи 20 км магистрала между Чирпан и Стара Загора. Иди и виж на лидера си магистралата за да разбереш какво значи магистрала-боклук.
    • 6
      Тр
      Троллллл
      27 -15
      15:53, 1 авг 2020
      Отново имаме голям успех. Тролчетата работят :)
      • Тр
        Трол 2.0
        20 -13
        16:40, 1 авг 2020
        Именно, работят от "барикадата" :)))
      • Мн
        Много ги е страх
        14 -19
        23:02, 1 авг 2020
        Герберчетата налазиха нета и пазят Тиквата , като... Виж коментара
    • 7
      На
      Народе
      43 -19
      15:58, 1 авг 2020
      Искам да попитам,Гешев с какво разгневи обикновения българин!?
      • No
        NoAnony
        34 -21
        16:28, 1 авг 2020
        Ами като за начало че "проспа" делото КТБ. 10000 страници матриал и никъде не споменава честния млад мултимилионер Пеевски. Ако се бяхте поинтересували малко за аргументирани позиции против Гешев, щяхте да сте наясно, защо този човек, не му там мястото. Ако някой смята че и белия хакер Барни, му е там мястото, спор е излишен.
        И един, виц, кой разбрал - разбрал :

        - Учителю, дългогодишното ми обучение завършва днес.
        Дойде времето ми да науча отговора на великия въпрос "Каква е тайната за щастлив и дълъг живот"?
        - Да не спориш с идиоти.
        - Но, учителю, не мисля че това е наистина ТАЙНАТА!
        - Съгласен съм с теб, прав си.
      • До
        До NoAndony
        26 -10
        19:27, 1 авг 2020
        Делото КТБ го проспа вашия месия Христо Иванов,когато беше Министър. Гешев тогава го нямаше на картата. Незнам каква оставка искате,ама вас ще ви свалят с ритниците.
      • No
        NoAnony
        15 -11
        20:55, 1 авг 2020
        Гешев е отдавна на картата. Поинтересувайте се малко за него. Колко дела има спечелени, колко присъди като прокурор има, колко споразумения.
      • До
        До NoAnony
        14 -13
        21:50, 1 авг 2020
        Хващам бас че не си чувал за Гешев до преди няколко месеца. Не ми се прави,че знаеш кой е Гешев,защото ще ти кажа,че нищо не знаеш. Приказваш пазарски дрънканици без изобщо да си осведомен кой кой е в тая държава!
      • До
        ДО NoAnony
        10 0
        16:15, 2 авг 2020
        Попитай водача си Христо Иванов, защо е изтървана от съдебната власт фалита на КТБ. Попитай водача си, кой му е работодател (Иво Прокопиев) и кой му е спонсор на организацията.
        Или не знаеш че водача ти е спонсориран от Джордж Сорос - 1 млн за 2019г от ГФО на организацията.
        Попитай другия си водач Корнелия Нинова, коя партия предложи Пеевски да стане шеф на ДАНС 2013 и да влезне в голямата политика. Попитай я с кои пари приватизира Техноимпекс.
    • 8
      Ва
      Василев
      38 -28
      16:01, 1 авг 2020
      Смело и напред, не се предавайте. Не им обръщайте внимание на поръчковите изпълнители.Те са на всякъде,за 5лв си продават дребните душици.
      Истинските българи са ВАС!
      • Ва
        Василев, неграмотник!
        31 -30
        16:24, 1 авг 2020
        Ха ха хаха хааа... Василев..
        Поръчковите сте вие, продали сте си душите на дявола.... Кой за рубли, кой за копейки.. Кой за нищо....
        Полезни Идиоти ви беше нарекъл Ленин.... Нещастни помияри... Неграмотни, с два пръста чело... Мразещи всичко... и себе си дори.............. колибари-катунжии!!!!
        ХА ха ха ха ха
      • Ва
        Василев
        17 -15
        17:07, 1 авг 2020
        Цитираш Ленин?Препоръчвам ти един писател и философ творил 100г.преди Ленин- Томас Карлайл.Пише за отявлените негодници ,както и честните хора.Ако станеш честен човек ще се убедиш в това като видиш, че мошениците са намалели с един по малко.Ти от кои си- отявлените негодници или мошениците,или честните?
      • До
        До Василев
        31 -20
        17:46, 1 авг 2020
        Слушай внимателно, многословен ник нещастен - дребен, фрустриран интригант, с вид и харизма на недоклецан пуяк и с мозък на айрян! Написал си някакъв пиклив постинг тук, тип,, копи-пейст'' и си мислиш, че ще спечелиш някого за кауза пердута! Да, ама не - ясно ли е? Мен не ме интересува, че някакви червено-лиЛяви шибаняци искат да се правят на интересни, а ментално увредените тролове като теб изнемогват в плювните си!... Ами нека ти кажа – дръгалефско-червения олигархичен обор умира, гърчи се, агонизира, квичи и се тресе, но този път политическата и икономическа смърт е сигурна! Просто продължавайте, както сте почнали, ама после да няма чудене защо никой не знае къде е дъртия вмирисан президент с юмручето и селфираните тъпанари от,, лъжливо то трио ''и къде са лаборантските говеда дето ви промиват мозъците! Пак заповядайте! Много електорат ще натрупате, бахви у избушеняците!.... С тоя изцъклен поглед и тези ченета, увиснали до пъпа,блокирани пътища, плюещи и биещи бабички, полицаи и друго мислещи..... много електорат ще съберете – няма да ви стигне и в парламента да влезете, ясно ли е? Понеже съм сигурен, че не ви е ясно, ще ви кажа – давайте, изразходвайте се в плювни и псувни,в блокажи и омраза........... чака ви съдбата на троловете на Орешарски, Сидеров, Бареков, Яне Янев, ! Да сте чували напоследък нещо за тях?.... Е, толкова ще се чуе и за вас! Честито и чиба!
      • Ва
        Василев
        13 -20
        18:13, 1 авг 2020
        Ти си три в едно.Не можеш го разбра.Жал ми е а теб... Виж коментара
      • Ле
        Ленин е дявол
        25 0
        18:15, 1 авг 2020
        Ленин е бил болен мозък.
      • До
        До Василев
        28 -14
        18:51, 1 авг 2020
        Не съм трол говедо... Никога в живота си не съм вземал пари, не съм ползвал облаги от която и да е власт, не съм изпълнявал политически, криминални услуги нито на местно. нито на държавно ниво.... Заклевам се във всичко най-свято на света....
        Закълни се и ти.....
        Вие, нещастници, не можете да разберете, че има хороба, които мислят по друг от начин - различен от вашия начин на мислене.....
        Уважавам чуждото мнение, но при вас е омраза, нихилизъм, екстремизъм и агресия... За вас всички отсреща са поръчкови изпълнители, ТРОЛОВЕ,.... ПСИХАРИ И ПЛАТЕНИ ГУРБЕРАСТИ.....
        ДА, АМА НЕ!....
        ВИЕ СТЕ ПЛАТЕНИ, ЧАСТ ОТ ВАС ДОРИ НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ....И КАКТО КАЗВА ВАШИЯ ГУРУ - ЧЕРЕПА
        #БЪДЕТЕ ИЗНАСИЛЕНИ#...
        ,#БЪДЕТЕ ПОРЪЧАНИ#
    • 9
      Ча
      Чаги
      37 -13
      16:22, 1 авг 2020
      Бабикян министър на пропагандата в служебния кабинет. Останалите от отровното трио вицепремиери.
      А кака Снежка областен управител на Хасковска и старозагорска област. Христо Тотев заместник областен и шеф на пощата и далекосъобщенията.
    • 10
      Zz
      Zzz
      30 -27
      16:57, 1 авг 2020
      Щом ГРОБ реват, значи всичко е наред!
      Ще ви спират хранилката, *********.и :)
    • 11
      Ха
      Хасковлив
      34 -39
      17:14, 1 авг 2020
      Браво на протестиращите! Само така! С вас сме всич... Виж коментара
    • 12
      Ск
      СкррПа
      27 -19
      17:22, 1 авг 2020
      Този робски народ не заслужава протестиращите, не заслужава и прекрасната държава, в която живее, именно благодарение на несломимия дух на хора, които не са се примирили преди столетия. На единия не му пречели сараите на Доган, на друг протестите му пречат да се движи свободно. Погледнете по-далеч от носа си бе, хора! Защо сте просто племе и започвате да мислите, когато яйцето ви дойде до задника и само тогава?! Защо гледате да направите някоя далаверка и си мислите, че като вземате една идея повече пари от обикновения човек и сте хванали Господ за шлифера? Не сте. Жалки сте.

      Вазов ви го е казал много отдавна:

      Стреснѝ се, племе закъсняло!
      Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!
      След теб потомство иде цяло –
      какво ще да му завещайш?
    • 13
      Къ
      Къде
      12 -6
      17:27, 1 авг 2020
      точно е блокадата?Може ли да се стигне до магистралата от Хасково.
      • Мо
        Може
        21 -8
        17:54, 1 авг 2020
        През Орлов мост- за по направо
    • 14
      Ти
      Тираджията
      33 -26
      17:37, 1 авг 2020
      Като искате да блокирате пътища идете в София! Днес заради вас сме въртяли през селата Християново и Пакукчии по разбити пътища и лунен пейзаж с кратери по 1 метър за да стигнем до Стара Загора и после обратно. Само коронавирус за вас.
      • Ва
        Ванче Михайлов
        18 -26
        17:53, 1 авг 2020
        Опознай Родината за да я обикнеш, да видиш цялата... Виж коментара
      • No
        NoAnony
        20 -21
        18:42, 1 авг 2020
        И като мина, през тез села, кой напсува за лошия път? За блокадата, ясно кой го е отнесъл, а за пътя? Че не е ремонтиран, защото от малък път, малко се краде. Къде е по-добре магистрали да правиш.
      • 11
        111111
        21 -7
        19:32, 1 авг 2020
        Блокират магистралите,които направи Бойко Борисов,не блокират селските разбити пътища,които остана след тяхното управление.😂
      • Шо
        Шофьор до 111111111
        19 -4
        21:37, 1 авг 2020
        Не ги пуснали полицаите да блокират магистралата и затова решили да правят мизерии на обикновените хора като блокират извънградския път точно преди Стара Загора. Затова днес полицаите ни насочваха в жегата да обикаляме по 15 километра през селата.
      • Ло
        Лошо
        7 -13
        23:08, 1 авг 2020
        Лошо управление на държавата -лоши пътища.Не се из... Виж коментара
      • Шо
        Шофьор до Лошо
        11 -4
        11:39, 2 авг 2020
        Ти си търси сметката глупако, ние си имаме хубави пътища, по които да минаваме. Затварай си устата и си отивай на село в балкана тъпанар прост.
    • 15
      Ба
      Баи Иван КУРА
      28 -12
      17:48, 1 авг 2020
      Къде дават парите за протеста,за един приател питам
      • No
        NoAnony
        12 -17
        18:45, 1 авг 2020
        Оставете си телефона. Ще се свържат със вас. Осигу... Виж коментара
      • 65
        6555
        15 -6
        20:49, 1 авг 2020
        Те тия сегашните вече не са платени. Те са серсеми.
    • 16
      Ощ
      Още един гражданин с права
      41 -11
      17:51, 1 авг 2020
      Нека протестират хората лошо няма нека идат пред общината в Хасково,нека идат пред областния съвет нека идат и пред съда ако искат,нека там си отстояват позициите,ама да ми блокират държавата с неподчинение мисля че ще трябва да играе тоягата и в ареста.Нека всеки си знае правата и задълженията.
    • 17
      До
      До господина с правата
      23 -26
      18:19, 1 авг 2020
      Гусина с правата. Заради такива Герб/Гроб/фенове сме в това положение. Заради вашите управници блокират всичко. Така, че се сърдете не на хората, а на вашите хора. За 11 години управление успяха да съсипят държавата. Прогониха милиони хора в трудоспособна възраст. Цвета на нацията ги няма. Ликвидираха дребния бизнес. Затънала е държаватс в ужасяваща корупция. Влизаме от скандал в скандал- Кумгейт, Апартаментгейт, Суджукгейт и още куп гейтове. На народа му писна! Така, че имат право да протестират и блокират!
      • Да
        Да да да
        20 -3
        18:40, 1 авг 2020
        Нека си протестират хората няма лошо нека се съберат в София и ги свалят ,ама не да блокират хората които въпреки всичко се опитват и да работят
      • Фи
        Филп Пешев
        2 0
        17:59, 2 авг 2020
        Лекарствата трябва да се пият редовно...
    • 18
      Ан
      Анти олигарх
      27 -2
      18:26, 1 авг 2020
      Дпс не са партия на турците, а партия на Олигархията. Жалко, че турците не могат да го разберат и гласуват под строй. Докато има ДПС няма да има оправия
      • Да
        Да...
        23 -13
        19:32, 1 авг 2020
        Да... ДПС избраха президента Радев и ви го Назначиха заедно с БСП, Решетников, олигарсите Пеевски, Божков, Цв. Василев, Бобокови, Баневи, Арабаджиеви и мн дуги....
        Справка:--В деня на размисъл преди балотажа на президентските избори, Доган призова всички членове на ДПС да гласуват за Радев....
        Проверка на изборните резултати показва, че електората на ДПС - (българските турци), са гласували 100 (сто) процентно за Радев.....
        ХА сега кажете, кой е с ДПС...??!!
    • 19
      Ки
      Кики
      18 -8
      18:30, 1 авг 2020
      Само електронно и машинно гласуване! Иначе ще тъпчем на едно място.
      • Со
        сожтоет
        14 -9
        19:55, 1 авг 2020
        И какво си мислиш бе ,че по този начин не може да се фалшифицира ли ?
        Тъпотиите на Мунчо и Корнелия.
    • 20
      Ба
      баи Иван кура
      13 -6
      18:40, 1 авг 2020
      продавам Голф-3 на гас може и бартер за кози
    • 21
      См
      Смелият Бомардир
      19 -7
      19:14, 1 авг 2020
      До колкото се вярва на изтеклата неофициална новина служебния кабинет е почти нареден. И министърка- председателка ще е Корнелия Нинова! Министър на културата Н. Йотова . А на финансиите ще си остане същи финансист. И мерките срещу короната се удължават от служебния кабинет за неопределено време. С една дума чака се оставка за да се сложат соц муцуни.
      • До
        До смелия
        18 -8
        19:33, 1 авг 2020
        Ако това е вярно ще е голяма глупост. Нинова също е мутра само че от прехода. Не я недолюбват и в нейната и партия. И така ще и отвори президента парашута, защото нито на избори нито в партията и ще я изберат. И това ми било служебен кабинет.
      • То
        Толупа
        3 -8
        22:00, 1 авг 2020
        Глупак! Може и педераст. А бе ее ,трол "щастлив" Виж коментара
    • 22
      Yu
      yueryu
      19 -7
      19:51, 1 авг 2020
      Службите по чистота да се заемат и да изчистят пътищата от боклуците.
    • 23
      Кж
      кжщкск
      20 -6
      19:54, 1 авг 2020
      Питам ги някои от протестиращите и като свалите правителството после какво?
      Отговарят да го съборим пък който иска да идва.
    • 24
      98
      980
      18 -5
      20:18, 1 авг 2020
      Ревът против корупцията а като отидат при чиновника бързат да му набутат рушвета преди да им го е поискал.
    • 25
      Se
      sex
      9 -18
      20:19, 1 авг 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 26
      Жо
      Жоро
      24 -9
      20:25, 1 авг 2020
      Като гледам по телевизията кои измамници са на протеста в Ст. Загора. Иван дългия-таксиметров шофьор измамник от класа другия Марин също измамник сумати хора измами. Няма начин уважаеми точно тези двамката да не са платени мишлета...
      • 😂😂
        😂😂😂
        24 -10
        21:43, 1 авг 2020
        Не само измамници. Виждам на протесна бивши затворници. Лежали в затвора за обири. Комарджии и хора,които никога не са работили нещо. Ето това са хората на протестите!
      • Ко
        Кольо
        11 -1
        11:57, 2 авг 2020
        Маскари! Много мазни петна изплуват когато водата се мъти. Искаме демокрация но не признаване изборите, утре няма да признават съда, а всеки глас рещу агентите на Решетников се заглушава.
      • Пъ
        Първу лице
        3 0
        17:26, 2 авг 2020
        Иван Дългия е Гей.
        Един познат му го продавал да му го лапа.
        Аме не само тва.
        Рендосвал го откъм отзад.
        Вервайте.
    • 27
      Въ
      въпрос
      6 -3
      21:19, 1 авг 2020
      Може ли да се минава, за да се качиш на магистралата за Бургас Хасково- Стара Загора?? Някой знае ли? Къде точно е блокиран пътят, че не мога да се ориентирам? Не може да се стигне до СТЗ или до изходите за магистралата?
      • Пр
        През
        5 -9
        21:29, 1 авг 2020
        Орлов мост за по направо Виж коментара
      • Та
        Така
        0 -7
        23:07, 1 авг 2020
        като гледам снимките, а и репортажите,блокадата е... Виж коментара
    • 28
      Ко
      Кондор
      25 -7
      22:07, 1 авг 2020
      Да кажем, че утре Бойко Борисов подава оставка. Какво следва? Служебен кабинет, предсрочни избори и БСП и ДПС влизат на бял кон в новия парламент. Пак статуквото, пак мутри, само че други, по-гладни.
      • 👍🏻
        👍🏻
        18 -4
        00:03, 2 авг 2020
        Точно това ще се получи! Ама на тия,които протестират не им дреме за България. Те ислат да се докопат до разни постчета във власта!
    • 29
      То
      Тони
      10 -16
      22:52, 1 авг 2020
      Много гербави тролове пишат тук . Явно бб е отпусн... Виж коментара
    • 30
      Ха
      Хасковлия
      24 -8
      00:18, 2 авг 2020
      Бях на протеста в Ст Загора. И какво ми бе учудването като видях познат за който знам че е в затвора за кражби. И го питам пуснаха ли те, а той ми отговаря не изкараха ни временно да се разтъпчем между вас. И ми показва кои са с него с по-леки присъди и между тях няколко от охраната на старозагорския затвор като нас облечени с тениски на някои пише системата ни убива. Било им нещо като почивен ден . Направо протеста ни се подменя с лица които не ги интересуват много много от исканията ни. Направо съм шок.
      ОТ утре спирам протеста си, който иска да продължава аз бях до тук!!!
    • 31
      До
      До кондор
      6 -12
      06:39, 2 авг 2020
      Чукундуре, от тези по-нагли и по-крадливи мутр... Виж коментара
    • 32
      Хе
      Хей Хасковлия
      7 -13
      06:42, 2 авг 2020
      Ти пък къв го търсиш до протестиращите ,че... Виж коментара
      • Ко
        Коравия
        16 -3
        09:38, 2 авг 2020
        Хей освен пандизчии и гейове са основно протестиращите.
        Гледайте как при служебния кабинет Цветан Василев ще върне за да ни каже че не той е обрал банката а мутрите на герб.
    • 33
      44
      4444
      5 -1
      14:22, 2 авг 2020
      кака снежка от хасково толкова е нахална че нямач думи Тя знае кой кога е роден кой с с кого спи кой къде ходи страшно много е нахална тази *******
      • 66
        6666
        7 0
        14:43, 2 авг 2020
        Някои от палатките се ползват за тоалетни! Не ми се вярва 18 часа да се стискат и да не се облекчат.
    • 34
      Гр
      Гражданин
      4 -7
      14:58, 2 авг 2020
      Много елементарно разсъждавате. Кой щял да дойде на власт? Който изберат хората на избори. А корупцията да я търпим ли питам аз? Ако и следващите са такива и тях ще ги замеряме с домати и ще им искаме остсвките. Трябва да се смени системата
      • Ко
        Кой ще дойде все пак?
        10 -2
        17:25, 2 авг 2020
        Срещнали се Сорос и Христо Иванов. Сорос попитал:
        - Продавате ли нещо?
        Христо Иванов отговорил:
        - Да, България.
      • Избори ще има и те са ясни няма трети вариант.
        Протестите успяват и изборите са Декември - без машинно гласуване.
        Протестите не успяват и идват редовните Март - Най вероятно с машинно гласуване.
        И в двата случая ще има коалиция. А тя ще бъде само една:
        БСП + ДПС + Да българия - Ако успеят да съберат необходимото мнозинство.
        Така че очаквайте коалиция между Корнелия Нинова, Христо Иванов и Делян Пеевски.
    • 35
      Чо
      човек
      3 -6
      20:53, 2 авг 2020
      Много се извинявам,но искам да попитам нещо.Доволни ли сте от сегашното управление?Струва ми се че наскоро гледах едно социологическо проучване в което 60% искаха предсрочни избори?Дали е верно или е нагласено?Хайде със здраве!
      • Др
        Друг човек
        5 -2
        23:14, 2 авг 2020
        Объркал си се - 60 процента уж подкрепят протестите, но определено не искат предсрочни избори. А аз лично съм доволен от сегашното управление.
    • 36
      Ос
      Оставка
      3 -7
      22:53, 2 авг 2020
      Бийте и убивате бившите министър – председатели ка... Виж коментара
      • Др
        Друг човек
        6 -1
        23:18, 2 авг 2020
        Айде да спрете да преувеличавате нещата и да преигравате-майки са блокирали, студенти са разкъсвали и тем подобни простотии... Грънци! Досега всички с вас се съобразяват и ви галят с перце!
      • Ос
        Оставка
        0 0
        09:02, 3 авг 2020
        Моля администраторите на сайта да изтрият коментара ми. Без да искам го копирах от сайта афера.бг и го поставих във вашият сайт. Какво да направя като съм проста. Извинявам се.
    Последни новини