Марешки: Редно е да благодарим на съвестните полицаи, които върнаха реда в градовете

"Редно е да благодарим на съвестните полицаи, които професионално и без напрежение върнаха реда в градовете. Това искаха и милиони българи - никой да не нарушава конституционното им право на свободно движение. МВР се вслуша и в призива на "Воля" отпреди седмица да въдвори ред, и в гласа на българите". Това заявява лидерът на "Воля" и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки, цитиран от пресцентъра на партията.

"Подкрепям и другото право на хората - да протестират и да изразяват също толкова свободно гражданската си позиция. Но тези протести бяха опорочени. Лично присъствах на сценка как двама протестиращи си правеха селфи на фона на стотиците задръстени коли в София и коментираха с цинични думи, че са "прецакали" софиянци - не президента, не премиера, нито Народното събрание, срещу които уж протестират, а сънародниците си", посочва Веселин Марешки и пита това ли е смисълът на един политически протест.

"Всеки може да протестира, но това не може да става за сметка на нарушените права на хиляди други българи", коментира лидерът на "Воля". По думите му, не е време за разединение, а точно обратното - пълна мобилизация за спасяване на народа и България от кризата.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Ти
    Тито
    16 -6
    12:53, 7 авг 2020
    Кого защитава полицията -тези на държавна ясла и лизачите на герб
  • 2
    От
    от
    17 -6
    13:06, 7 авг 2020
    От полицай и съвест! А Магарешки я няма изобщо. Кое в държавата е в ред, обърнахте я на кочина и сега редът ви нарушен. Наистина сте мутри, крадци и наглеци.
  • 3
    19
    1999
    14 -4
    14:13, 7 авг 2020
    Като те арестуват след време тези същите полицаи,тогава друга песен ще запееш за тях?
    • Ня
      няма да го арестуват
      9 -2
      15:31, 7 авг 2020
      спразумяха се. тоя ще го крепи а оня ще му спре делата. така и стана
  • 4
    Го
    Гочо
    12 -3
    14:48, 7 авг 2020
    Тази физиономия на снимката наистина прилича на мнооого, ама много тъпа оядена мутра.
  • 5
    Шп
    шп;у
    14 -3
    14:49, 7 авг 2020
    Спрете да му купувате горивата и лекарствата и за месец два ще омекне като ******* ** .Това е едно продажно мекере нищо друго.
  • 6
    Ах
    Ахмед Борисов
    11 -2
    15:08, 7 авг 2020
    Валери Симеонов, който очевадно е инициатор на полицейските мерки за „твърда ръка“ има електорална подкрепа на своята партия НФСБ от 22421 гласа?!!! По-малко гласове от независимия Минчо Христов и по-малко от бившата кметица Десислава Иванчева. И то при положение, че е във властта, има огромно медийно присъствие по всички национални телевизии, има своя собствена телевизия и огромен финансов и властови ресурс. Освен това изборите бяха март 2019 г. когато Герб и патриотите бяха във възход. Представяте ли си голко гласа би имал той сега??? И този олигофрен управлява държавата и издава заповеди за репресии.
  • 7
    По
    Порчо
    6 -2
    16:36, 7 авг 2020
    Далаверий, Магарешки и Шкембе Вайвода, вашите пет минути слава изтекоха! Прибирайте се на село да садите компири и да развъждате прасета! Срамна работа няма!
Последни новини